Numerologinen joulukuu on toiminnan ja saavutusten kuukausi

Oletko valmis? Nyt kääritään hihat ja aletaan toimimaan! Pohdinnat on marraskuussa pohdittu ja nyt on tekojen aika. Joulukuu siirtää maapallon numerologisen värähteen materiaalista maailmaan hallitsevan 8-värähteen alaisuuteen. Kahdeksikko on oikeudenmukainen ja tavoitteellinen strategi, joka toteuttaa johdonmukaisen suunnitelmansa kunnianhimoisen määrätietoisesti. Hän ei anna minkään tulla tielle. ”Pois alta risut ja männynkävyt – ja kaikki muutkin esteet!” Vaihtoehdot ovat äärimmäisen mustavalkoiset ”joko – tai”. 8-kuukautena kannattaa suunnata tarmonsa johonkin itselleen tärkeään, uskaltaa ottaa riskejä ja luottaa omaan vetovoimaansa.

Materia, karma ja henkisyys

Kahdeksikko on karmallinen luku ja edustaa sadonkorjuuta. Sitä saamme niittää, mitä olemme aiempina kuukausina kylväneet. Jos olet toiminut oikeudenmukaisesti hyvyydestä ja totuudesta käsin, satosi on yltäkylläisen runsas kaikessa ihanassa. Olethan avoin ottamaan sen vastaan ja sanomaan ”Voi kiitos universumi, minä olen ansainnut tämän!”.

Kyljelleen käännetty kahdeksikko on äärettömän merkki. Parhaimmillaan kahdeksan liittyy äärettömyyteen yhdistämällä hengen ja materian. Ennen kuin kahdeksikko pääseen näin pitkälle, hän ottaa ensin materiaalisen maailman haltuun. Siksi joulukuussa kannattaakin asettaa kunnianhimoisia materiaalisia tavoitteita ja pyrkiä niihin periksi antamatta. Materiaalisiin tavoitteisiin voi liittyä myös henkisiä päämääriä ja hyvä, jos liittyykin. Silloin, kun tekemisemme motiivi on puhdas ja kaikkia hyödyttävä, meillä on Korkeimman Voiman suojelus matkassamme ja onnistumisen mahdollisuudet kasvavat.

ääretön

Syvällinen pohdinta ja yläkerran ohjaus uudistivat ammatillista tarjontaani

Hauskasti kävi jälleen kerran omalla kohdalla, että kovin osuvasti kuukausivärähteet kertoivat tarinaansa kuukauden tapahtumista. Marraskuussa pohdin omaa ammatillista suuntaani ja olin avoinna yläkerran ohjaukselle intuition antennit herkistettyinä. Ja sieltähän sitä ohjausta sitten tulikin roppakaupalla! Nyt olen alkanut viemään ideoita käytäntöön intoa ja tarmoa puhkuen ja sen seurauksena verkkokauppaani on tulossa ja on jo tullutkin paljon uusia palveluita saataville. Otan zoom-videopalvelun aktiiviseen käyttöön ja alan tekemään mm. numerologisia tulkintoja zoomin välityksellä, jolloin vuoropuhelun kautta voit saada paljon enemmän irti tulkinnasta ja voimme yhdessä etsiä syitä elämäsi tapahtumille ja olosuhteille. Vuoropuhelu ja inhimillinen yhteys ovat niitä asioita, joita moni nyt tässä ajassa kaipaa elämäänsä.

Täysin uutena palveluna otan valikoimaani mukaan henkistä kasvua tukevat palvelut: healing-energiahoito, selvänäköinen auralukemus ja henkinen neuvonta. Näitä palveluita minulla ei ole ennen ollut tarjolla verkkokaupassani ja nyt zoom-yhteys ihanasti mahdollistaa ne. Saatat ehkä tietääkin, että olin joitakin vuosia sitten henkisessä koulutuksessa yhteensä kahdeksan vuotta. Tämä aikana tein vapaaehtoistyötä ja valmistuin henkiseksi hoitajaksi ja opettajaksi. Ohjasin meditaatiokursseja, healing-iltoja ja minulla oli myös yksi henkilökohtainen oppilas.

Maadoittava elämänvaihe

Jossain vaiheessa minulle tuli voimakas tarve tehdä maadoittavampia asioita, jolloin jätin kaikki henkisen puolen työt. Opiskelin puutarhuriksi ja halusin ”elää normaalia elämää, kuten muutkin ihmiset”. Henkinen tie kun sattumoisin on välillä aika raskas ja haastava kulkea. Saatat tietää, mistä puhun. Halusin siitä tauon ja hyvä, että otin sen. Tauon aikana minulle selvisi, että ns. normaali elämä ei anna minulle sitä syvällisyyden ja täyttymyksen tunnetta, jota haluan elämässä kokea. Tauko varmisti minulle sen, että henkinen tie on minun tieni kulkea, vaikka se niin vaikealta välillä tuntuukin. Eipä tarvise enää sitäkään miettiä.

Henkinen palvelu yrittäjänä

Henkinen palvelu ja auttaminen on minun kutsumukseni, joten sillä tiellä olen ja pysyn niin kauan, kunnes muualle ohjataan. Teen henkistä auttamistyötä Onnellisuuden opas -yrityksessäni ja palveluni löytynyt sivustoltani tuulialaine.com .

Käy ihmeessä kurkkaamassa verkkokaupassani, jos kiinnostuit! Itse olen uusista palveluistani kyllä kovin innoissani ja uskon, että kysyntää on näinä aikoina, kun ihmiset etsivät ja kaipaavat vuorovaikutusta ja syvempää yhteyttä toisiinsa ja itseensä.

Oman onnen avaimet on jokaisen omissa käsissä.

avaimet onneen


Kiinnostaako sinua aiheet, joista kirjoitan? Liity postituslistalleni tästä. Saat samalla ilmaisen minitulkinnan! Voit myös vierailla sivustollani tuulialaine.com/numerologia.

Opi lisää katsomalla Numerologiawebinaarin tallenne tästä.


Numerologia henkisen kasvun työkaluna

Uudet energiat 7.9.2021 – Onnen, harmonian ja yhteisöjen aika

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.