Muutoksen aika – uudet energiat 17.9.2020 alkaen

Numerologinen uusi vuosi on täällä jälleen tuomassa muutoksen ajan syksyymme. Jokaisella uuden vuoden energiat ovat hieman erilaiset omasta numerologisesta syntymäluvusta riippuen, mutta maapallon energia vaikuttaa joka tapauksessa meihin kaikkiin tällä pallolla tallustaviin.

Muutoksen aikaa monella tasolla

Tämä kulunut vuosi on ollut suurten muutosten aikaa monelle meistä ja samalla koko maailmalle. Nämä muutokset ovat välttämättömiä, jotta me ihmiskuntana kehitymme ja nousemme yhä korkeampiin energioihin. Korkeampiin energioihin nouseminen tarkoittaa aina puhdistautumista. Raskaasta kuonasta on päästävä eroon, jotta energia voi kohota kevyempänä ja puhtaampana ylöspäin.

Tämä puhdistautumisprosessi voi näyttäytyä aika rumana ulospäin, kuten moni on varmasti huomannut. Yhtä moni joutuu tekemään – tai on jo tehnyt – valinnan, että vajoaako raskaan kuonan mukana alas vai vapautuuko siitä ja nousee keventyneenä ja puhdistuneena ylöspäin kohti puhtaampia energioita.

Valinnan edessä seisominen voi tuntua ahdistavalta ja sumealta siihen asti, kunnes tekee oman valintansa. Sen jälkeen helpottaa ja asiat alkavat kirkastua ja selkiintyä. Jos olet juuri nyt tässä ahdistavassa ja sumeassa vaiheessa, pysy vahvana ja kuuntele sydäntäsi ja sisintäsi. Mihin suuntaan se ohjaa? Mikä on totta ja mikä valhetta, kun kaikki tuntuu yllättäen kääntyvän päälaelleen? Kehen tai mihin voi luottaa?

Ainoa totuus löytyy sinun sisältäsi. Mikä on totta sinulle? Minkä takana sinä itse voit seistä, vaikka kaikki muu kaatuisi ympäriltäsi?

Numerologinen uusi vuosi

Maapallon numerologinen vuosienergia siirtyy 17.9.2020 uuden kuun myötä 4-värähteestä 5-värähteeksi. Maapallon energia vaikuttaa meihin jokaiseen, joten siihen on hyvä paneutua. Sinua saattaa kiinnostaa myös oma henkilökohtainen vuosivärähteesi, jonka saat selville lisäämällä syntymälukusi maapallon vuosivärähteeseen 5. Syntymäluvultaan 9-värähteiset – kuten minä – ovat planeettamme kanssa samassa syklissä. Tietoa numerologiasta, vuosienergiasta ja oman syntymälukusi voit selvittää täältä.

Mitä 5-vuosi tarkoittaa?

5-vuosi tuo vihdoin eteemme ne muutokset, joita olemme niin kovasti odottaneet ja toivoneet edellisen nelosvuoden aikana. 4-vuosi on ollut raskas. Ainakin minä koin tämän vuoden pääasiassa todella raskaana, vaikka siinä oli paljon upeitakin hetkiä. 4-vuosi oli perustan rakentamista tulevaisuudelle. Sinnikästä puurtamista ja tulevaisuuden rakentamista ilman näkyviä tuloksia, mikä on vaatinut suurta kärsivällisyyttä.

Viisi on muuntava ja rajoja rikkova luku. Se ei halua tulla ängetyksi mihinkään muottiin vaan se haluaa ratsastaa villinä ja vapaana läpi elämän suuren seikkailun. Isotkin muutokset ja yllättävät käänteet ovat oleellinen osa 5-energiaa. Vanhaan ei ole syytä takertua vaan suunnata katse rohkeasti kohti uutta ja parempaa tulevaisuutta. Viitonen näkee mahdollisuuksia ja hyödyntää niitä rohkeasti ja ennakkoluulottomasti.

5-vuosi on vähän kuin villihevosen selkään kiipeäisi. Yhtään et tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu. Selkään pääseminen ja selässä pysyminen vaatii rohkeutta, joustavuutta ja jatkuvaa sopeutumista villihevosen arvaamattomaan liikkeeseen. Mitä helpommin ja nopeammin sopeudut, sitä upeamman kokemuksen saat. Sanotaan, että 5-vuosi voi olla yksi parhaimpia vuosiasi. Ja se juuri riippuu sinusta itsestäsi.

Kuva villihevosesta

Numerologin vinkit 5-vuoteen:

  • Pysy rohkeana ja luottavaisena. Kaikki on hyvin nyt ja juuri niinkuin pitääkin.
  • Päästä irti asioista ja suunnitelmista, jotka eivät enää palvele sellaisena kuin olit ajatellut niiden palvelevan.
  • Muokkaa suunnitelmia nopeasti ja joustavasti tilanteiden muuttuessa.
  • Ole valmis isoihinkin muutoksiin.
  • Hengitä syvään. Ota omaa aikaa rauhoittumiselle ja hoida hermojasi.
  • Ota vastaan kaikki se upeus mitä tämä alkava vuosi tuo tulleessaan.
  • Tee tästä vuodesta paras tähän mennessä!

Muita numerologia-aiheisia kirjoituksiani ovat mm. Minun tarinani ja miten numerologia liittyy siihen, Tasapainoa elämään numerologian avulla ja Numerologisen karttasi tasapainotus tehdään sielusi ohjauksessa.


Kiinnostaako sinua aiheet, joista kirjoitan? Liity postituslistalleni tästä. Saat samalla ilmaisen minitulkinnan! Voit myös vierailla sivustollani tuulialaine.com/numerologia.


Numerologiset palveluni löytyvät verkkokaupastani.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Yksi kommentti