Seksuaalisuus ja elämänvoima

Jo vuosia olen tehnyt matkaa omaan seksuaalisuuteeni ja naiseuteeni. Tänä aikana olen kokenut ja elänyt näitä käsitteitä monella tavalla. Olen ajatellut olevani vahvasti seksuaalinen ihminen, koska olen kokenut hyvin vahvasti seksuaalisia tuntemuksia. Niiden tunteminen ei vain ole tuonut rauhaa, pikemminkin levottomuutta. Joskus myös yksinäisyyttä.On ollut niin paljon asioita, joista en ole ollut tietoinen. Esimerkiksi siitä kuinka näennäinen vapauteni ja tietynlainen villiltäkin vaikuttava heittäytyminen elämässäni olleissa suhteissa, sekä niiden intiimeissä tilanteissa on tuonut minulle hyväksyntää.  Toisinaan jopa ihailua. Tämä on pitänyt minut turvassa siltä, ettei pelkoni paljastuisi. Pelkoni siitä, etten riitä aina juuri omana itsenäni. Myös epävarmana.Näin olen saanut peitettyä haavoittuvaisuuteni ja ehkä jopa sen mikä on syvintä, sekä kauneinta minussa. Oikeastaan meissä kaikissa. Se on luonnollinen virtaus, joka meissä jokaisessa on. Eri hetkinä se ilmenee eri tavoin. Välillä iloina, toisinaan pelon tunteina ja joskus myös valtavana epävarmuutena. Salliessani tämän virtauksen tapahtua minun ei tarvitse olla muuta kuin oma itseni, vaikka joskus tuntisin suurta pelkoakin. Tällöin en koskaan joudu peittelemään sitä, enkä yritä muuntaa tätä tunnetta joksikin muuksi.

Estäessäni energian vapaan kulun alan peittelemään syvimpiä tunteitani ja yritän olla jotain minkä kuvittelen tuovan minulle enemmän rakkautta. Se voi synnyttää juuri valtavan yksinäisyyden tunteen, koska näin tehdessäni en jaa itseäni täydellisesti toisen kanssa.

Jonkin osan itsestäni yritän peittää ja painaa alas, vaikka todellisuudessa juuri se kohta minussa haluaa tulla nähdyksi ehkä kaikista eniten. Vain sen kanssa voin tuntea oloni kokonaiseksi ja olla aidossa yhteydessä toiseen ihmiseen.
Näihin ajatuksiin olen heräämässä pikku hiljaa ja nyt tunnustelen tätä kaikkea. Olen luullut, että seksuaalisuus tai seksuaalienergia on yksi asia ja sitten on muut asiat. Nyt tuntuu, että näin ei olekaan.

Tähän tunteeseen on johtanut moni asia ja siihen pääseminen on ollut pitkä tie kulkea. Suurin ja ihanin seksuaalisen energian kokemukseni liittyy kuitenkin täydelliseen itseni hyväksymiseen kaikkine pelkoineni myös. Se on ollut uskallusta näyttää itseni  toiselle täysin.

Kokemukseni isous miehen ja naisen intiimissä tilanteessa on  ollut juuri sen intensiivisyys. Tässä tilassa olemme kirjaimellisesti alastomia ja se on avoin, sekä haavoittuvainen tila olla. Silloin antautuminen omana itsenään tuntuu paljaammalta kuin koskaan.

Tällaisessa tilassa energia yksinkertaisesti virtaa vapaana ja se mitä siitä seuraa on vain luonnollista. Siis jos uskaltaa olla juuri niin kuin on manipuloimatta tapahtumia. Ei tarvitse yrittää mitään, koska kaikki vain tapahtuu. Puhtaasti ja niin kuin kuuluu. Energia virtaa kokonaisvaltaisesti ja täyttää koko kehon päästä varpaisiin. Ei vain osaa siitä.

Tämä sama energia tuntuu olevan läsnä kaikessa ja kaikissa tilanteissa kun sille antaa luvan. Ei vain intiimeissä suhteissa. Siksi koen sen myös elämän energiana, joka voi toteuttaa itseään ihan kaikessa elämässä. Yksi omassa kokemuksessani kaunein ja voimakkain ilmenemismuoto siihen liityen voi kuitenkin tapahtua juuri miehen ja naisen välillä intiimissä tilanteessa, mutta sen ei tarvitse olla vain näin.

Minulle tämä energia tarkoittaa oman kivun, vihan, ilon, nautinnon ja surun sekä epävarmuuden hyväksymistä. Se on voima, jossa kaikenlainen yrittäminen ja puskeminen on turhaa. Siinä ei tarvitse pakottaa mitään, eikä ketään mihinkään.
Se on vaikein helpoin asia, jonka tiedän. Pikku hiljaa enemmän ja enemmän voin vain olla ja virrata sen mukana. Ihan tällaisena, kaiken kanssa ja juuri näin.

Ilman tämän asian oivallusta, en uskaltaisi kirjoittaa tätä blogitekstiä. Niin paljon tämä jännittää. Hyväksyn senkin ja annan kaiken tapahtua. Se on pelottavaa ja ihanaa. Se olen minä tässä ja nyt. Pelkäävänä, epävarmana ja kuitenkin onnellisena seksuaalisena naisena.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.