Vapautta ei anneta, se on jokaisen itselleen otettava

Vapautta ja itsenäisyyttä ei ole koskaan kenellekään lahjaksi annettu, vaan se on aina otettu omaa voimaa käyttämällä. Joskus se on vaatinut näkyvämpää taistelua, toisinaan taistelu on käyty hieman näkymättömämmin energiatasolla.

Elämme tällä hetkellä aikaa, jossa yksilöllistä vapauttamme ja itsenäisyyttämme uhataan ja rajoitetaan ennen näkemättömällä tavalla. Koskaan ennen ihmiskunnan historiassa emme ole eläneet aikaa, jolloin meille tehdään suunnatonta pahaa hyvän nimissä koko maapallon laajuisesti. Tähän asti pahuus on ollut pahaa ja hyvyys hyvää. Ainakin suurin piirtein. Nyt ovat asiat keikahtaneet pahasti päälaelleen. Elo nykymaailmassa tuntuu samalta kuin eläisi narsistin kanssa, joka on mestari selittämään mustan valkoiseksi ja puhumaan niin pyörryksiin, ettei kohta muista enää edes omaa nimeään. Itse Saatana on pukeutunut enkelin kaapuun ja liehittelee meitä antamaan pois vapautemme ”yhteisen hyvän” nimissä. Hän kertoo, että tottelemalla ja suostumalla rajoituksiin saamme takaisin vapautemme. Niin siis mitä?!?

Enkelin kaapuun pukeutunut paholainen uskottelee meille, että tottelemalla ja suostumalla rajoituksiin saamme takaisin vapautemme.

ruusu vankilassa

Saatanan suosituimmat sananparret:

  • ”Kestetään vielä hetki.” – Miksi ”me”-muoto? Rajoitusten antajat eivät itse noudata rajoituksia kuin pienen hetken kameroiden käydessä.
  • ”Kohta helpottaa.” – Tätä on hoettu kuin mantraa kohta 2 vuotta. Ei ole helpottanut, joten miten kukaan enää uskoo tähän?
  • ”Mitä paremmin tottelette, sitä nopeammin saatte vapautenne.” – Kertoisiko joku, miten ikinä kukaan koskaan missään on saanut vapauden tottelemalla rajoituksia?!?

Paljon melua tyhjästä

Kuolleisuus ei ole Suomessa noussut tämän tekaistun ja perusteetta pandemiaksi kutsutun terveysuhan myötä. WHO muutti pandemian määritelmää sopivasti ennen tämän suunnitellun ja hyvin valmistellun orjuutusoperaation alkamista. Pandemiaksi voi muutoksen myötä kutsua mitä tahansa tautia, joka koskee laajasti maapallon väestöä. Huom. Taudin ei siis tarvitse enää olla ollenkaan vaarallinen, kuten aiemmin piti olla.

Rokotteiksi kutsuttujen geenimanipulaatioinjektioiden myötä sen sijaan on nähty ja tullaan näkemään paljon rokotehaittakuolemia ja -vammautumisia. Nämä todennäköisesti yritetään saada näyttämään jonkun pilipali-muunnoksen aiheuttamilta, koska halutaan peittää ihmiskunnan suurimman rikoksen jäljet. Luonnollisesti ja jännästi tämä pilipali-muunnos kuitenkin iskee vain rokotettuihin. Kun kuulet jonkun kuolleen tai vammautuneen koronasta, muista aina kysyä, oliko hänet rokotettu.

Totuus tulee lopulta julki ja näin on alkanut jo tapahtuakin. Paljastuksia siellä ja paljastuksia täällä. Jopa valtamedia on päästänyt näistä joitain julkisuuteen. Valtamedian ulkopuolella tietoa paljastuksista on paljon. Vahingollisista koronarokotteista voit hankkia lisää tietoa täältä (lyhyt versio) ja täältä (pidempi versio). Rokotteista kertoo mRNA-teknologian kehittäjä Robert Malone. Älä missään tapauksessa anna näitä rokotteita lapsille!

Kaksi vaihtoehtoa

Meillä ihmiskuntana on nyt tasan kaksi vaihtoehtoa:

  1. Me tottelemme ja noudatamme nöyrästi määräyksiä ja menetämme vähä vähältä kaiken valinnan vapauden elämässämme. Meistä tulee osa ”koneistoa”; orjia, jotka tekevät, mitä käsketään pysyäkseen hengissä. Elämästä tässä kohtaa tuskin voi enää puhua. Tilannetta voisi verrata laboratorion koe-eläimeen. Meille tehdään mitä huvittaa. Emme omista mitään. Meillä ei ole enää yksityisyyttä eikä oikeutta edes perhe-elämään. Jos meillä on lapsia, emme saa elää heidän kanssaan. Perheet hajoitetaan, koska sillä tavoin saadaan ihmisen mieli heikennettyä. Ihminen on heikko ilman yhteisöään. Kuulostaako liikaa salaliittoteorialta? Reilu vuosi sitten koronapassista varoitteleville naurettiin ja jaeltiin foliohattu-nimikkeitä. Niin vain sekin tuli ja eväsi passittomilta pääsyyn moniin paikkoihin. Ei sitäkään kukaan aluksi uskonut.
  2. Me taistelemme vapautemme ja ihmisoikeuksiemme puolesta jättämällä noudattamatta laittomia, orjuuttavia ja perusteettomia rajoituksia ja määräyksiä. Meidän on noustava joukolla vastarintaan, jykevästi yhdessä. Joukossa on voimaa! Laaja kansalaistottelemattomuus on se tie, joka vie meidät kansakuntana vapauteen. Älä käytä maskia, älä suostu turvaväleihin, älä käy koronatesteissä, älä käytä koronapassia, älä rajoita yritystoimintaasi, äläkä vaan missään nimessä ota rokotteita!!! Turvaa Suomen perustuslakiin, joka edelleen takaa meille valinnanvapauden ja koskemattomuuden. Selvitä lailliset oikeutesi ja pidä niistä kiinni. Tee lainrikkojista rikosilmoitus ja vie asia oikeuteen. Lakineuvontaa on saatavilla.

Taistellaan vapaus yhdessä

Vapaus kuuluu meille synnyinoikeutenamme. Meillä on yksilön vapaus, valinnan vapaus, tasa-arvo ja fyysinen koskemattomuus. Meillä on oikeus hankkia toimeentuloa. Meille kuuluu oikeus elää vapaasti, kunhan emme vanhingoita muita. Nyt on aika ottaa vapautemme ja itsenäisyytemme takaisin. Yhdistytään ja järjestäydytään! Miehet joukolla mukaan valveutuneiden naisten rinnalle! Eikä ole mitään väliä sillä, missä kohtaa kukakin on herännyt tähän huiputukseen. Pääasia, että näkee nyt valheen läpi ja on valmis puolustamaan omia ja kaikkien kansalaisten oikeuksia. Sitä kautta tämä hulluus ja orjuutus loppuu. Ja se loppuu juuri siihen paikkaan, kun kansa lakkaa tottelemasta. Se loppuu heti, koska mitä merkitystä on rajoituksilla, joita kukaan ei noudata?

Telegram-sovelluksessa on paljon keskusteluryhmiä, joissa ihmiset luovat verkostoja ja suunnitelmia tämän toteuttamiseksi. Siellä suunnitellaan mm. yleislakkoa. Sekin on varmasti hyvä idea, kuten kansalaistottelemattomuus eli niin yksilöinä kuin yrityksissä rajoitusten noudattamatta jättäminen siten, että ravintolat ym. ovat auki ja toimivat täydellä kapasiteetilla ja täysin vapaasti, kuten ennenkin. Ei kellonaikaan sidottuja rajoituksia, ei henkilömäärän sidottuja rajoituksia, ei koronapasseja, ei haitallisia maskeja eikä käsidesejä.

Laaja kansalaistottelemattomuus on se tie, joka vie meidät kansakuntana vapauteen.

Nyt ei ole se hetki, että on ollaan kilttejä ja nöyriä. Löydä siis itsestäsi ”Talvisoden henki” ja taistele Suomen kansalle vapaus laittomasta sorrosta!

Vapaus


Kiinnostaako sinua aiheet, joista kirjoitan? Liity postituslistalleni tästä. Saat liittymislahjan! Voit myös vierailla Onnellisuuden opas -sivustollani tuulialaine.com.

Vapaustaistelun kautta valoverkkoon

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.