Oi tule jo, ihana marraskuu!

Täytyy sanoa, että tänä vuonna kyllä toivotan marraskuun tervetulleeksi suurella sydämellä. Syyskuussa alkaneen numerologisen nelosvuoden neloskuukausi eli mennyt lokakuu oli harvinaisen raskas ja otti koville. Lokakuu oli sanalla sanoen työläs. Monella tavalla.

Marraskuun numerologinen 5-värähde tuo erittäin toivotun muutoksen. Viitonen on muuntava värähde, joten muutokset tervetuloa! Tänään lokakuun viimeisenä päivänä tunnen energian jo muuttuneen ja se tuntuu todella vapauttavalta. Päällimmäiseksi tunteeksi onkin tänään noussut kiitollisuus.

Kiitollisuus omaa työtä kohtaan

Olen viime viikkoina tehnyt ennätysmäärän numerologisia tulkintoja ja tasapainotuksia. Päivät ja viikot ovat olleet työntäyteisiä ja kiireisiä, niinkuin suurperheenäidillä vain voi olla. Minusta on upeaa laskea ihmisten numerologisia karttoja ja nähdä miten erilaisia ja ainutlaatuisia me kaikki olemme. Siis NIIN erilaisia, että sitä on vaikea käsittää. Ja kuitenkin kaikki täydellisiä omine omituisuuksinemme. Pysähdyn jokaisen ainutlaatuisuuden äärelle kiitollisuudella ihaillen. Vau mikä luomistyö! Tämä ihminen on tarvinnut juuri kaiken tämän kasvaakseen siksi upeaksi ihmiseksi, joka nyt on. Ja kaikkein parasta tässä on se, että jos hänen olosuhteensa ovat nyt vaikeat, voin helpottaa niitä.

Tunnen valtavaa kiitollisuutta erityisesti siitä, että saan tehdä tätä ihmisten auttamistyötä. Siitä, että nykyään minulla keinot ja työkalut auttaa. Suuri auttamishalu on ollut minussa aina niinkuin tiikerillä raidat, mutta vuosia aiemmin minulta puuttuivat työkalut ja/tai rohkeus ja itsevarmuus käyttää niitä. Onnistuminen ja unelman toteutuminen voivat olla todella pienestä kiinni…

Uskonhyppy vaatii rohkeutta

Usein onnistuminen ja oman unelmansa toteuttaminen vaatiin ns. uskonhypyn. On vain uskallettava ottaa askel tuntemattomaan, vaikka ei yhtään tiedä mikä siellä odottaa ja mihin se johtaa. Se on pelottavaa. Ja kun rohkean askeleen on ottanut ja päässyt elämään unelmaansa, niin ei elämä silti muutu vaaleanpunaisiksi pumpulipilviksi. Ei todellakaan. Elämän luonteeseen kuuluu haasteet. Elämä haastaa meitä kasvamaan ihmisinä. Se on meidän tarkoituksemme. Olemme täällä maallisessa maailmassa kasvamassa parhaiksi versioiksi itsestämme. Tämän lisäksi meidän tarkoituksemme on myös olla onnellisia.

Taikatemppu onkin siinä, miten nämä kaksi asiaa – haasteet ja onnellisuus – yhdistetään.

Vaikka nyt vallitsevana tunteenani onkin kiitollisuus ja onnellisuus, olen lokakuun aikana rämpinyt läpi osaamattomuuden, huonommuuden ja riittämättömyyden tunteita. On sattunut ja on tapahtunut. Olen saanut märkiä rättejä kasvoilleni ja ollut vähällä vaipua epätoivoon ja lyödä hanskat tiskiin. Kaikki tämä kuuluu ihmisen elämään. Haasteiden ja onnellisuuden yhdistämisen avain on siinä, miten ja kuinka nopeasti pääsemme epätoivon alhosta ylös. On ihan ok tipahtaa välillä huonoihin fiiliksiin, mutta tarkoitus ei ole jäädä sinne. Me tarvitsemme työkaluja nostaa itsemme sieltä ylös. Ja niitähän on!

Takaisin todellisuuteen = onnellisuuteen

Listasin ylös muutamia keinoja, joita itse käytän saadakseni itseni takaisin hyvään, myönteiseen energiaan tipahdettuani ”ruikutuksen rutakkoon”. Käytän niitä vaihtelevasti tilanteen mukaan ja intuition ohjaamana. Nyt meneillään olevan kuun vaihteessa apunani on ollut Young Living Oils:n ihanat aromaterapiaöljyt. Voi miten tuoksut voivatkin nostaa mielialaa! Niillä on vahva yhteys toisiinsa. Tällä hetkellä diffuuserissa pöhisee eilen pakettissa saapuneet Gift ja Tangerine ja minä nautin!

Muita käyttämiäni keinoja:

 • Numerologisen nimikirjoitukseni kirjoittaminen (A4-paperi täyteen)
 • Manifestointi keskittämällä myönteinen huomioni toivomiini asioihin ja toivomaani hyvään lopputulokseen ja tästä näkökulmasta käsin toimiminen: sanat, puheet, ajatukset, tunteet, teot jne. (Usein yhdistän tämän edellä mainittuun nimmarin kirjoittamiseen.)
 • Homeopatia
 • Kukkatipat
 • Meditointi
 • Jooga
 • Aleksander-tekniikan lepoasento (ns. semisupiini) (tämä on hyvä asento myös meditoimiseen)
 • Ulkona kävely, jos pääsen luontoon niin vielä parempi
 • Leppoisa yhdessäolo rakkaiden perheenjäsenten kanssa
 • Ystävien tapaaminen
 • Laulaminen
 • Hyvä viini ja/tai ruoka, suklaa

Vapauta itsesi rohkeasti

Meissä on valtavasti puolia, joita emme ole vielä ottaneet käyttöön. Marraskuun 5-värähde rohkaisee meitä löytämään oman monipuolisuutemme, olemaan ennakkoluulottomia ja kokeilemaan uusia asioita.

5-värähde kutsuu rohkeuteen. Olemaan rohkeasti oma itsensä ja rikkomaan omia rajojaan. Myös niitä rajoja, joiden sisällä muut ovat tottuneet meitä pitämään ja näkemään. Murtaudutaan yhdessä ulos ahtaista rajoitteista vapauteen ja olemaan suurenmoisia itsejämme! Koska sitähän me olemme ihan jokainen.


Kiinnostaako sinua aiheet, joista kirjoitan? Liity postituslistalleni tästä. Saat samalla ilmaisen minitulkinnan! Voit myös vierailla sivustollani tuulialaine.com/numerologia.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.