Kehoni on kotini

Tänään herään, uuden tietoisuuden äärellä.
Valo sisälläni on kirkastunut ja rakkaus on saavuttanut uuden vapauden.
Olen saapunut kotiin!

Tunnen rinnassani, kuinka sydän laajenee ja tihentyvin sydämenlyönnein tunnen, kuinka tuo vahva lihas pumppaa uudenlaista verta, koko kehooni.

Tutun kappaleen sanat tulevat mieleeni ja alkavat kutsumaan kehoani tanssiin, laitan musiikin soimaan ja annan kehon viedä mukanaan. Nautin tuosta vapaasta liikkumisesta ja tunnen kuinka liidän, liikun, väreilen rytmin mukaan. Kappale ja tanssi yhdessä ovat, kuin kauniit hyvästit menneille tavoille, tunteille, sille minulle, joka luulin, että olen. Hyvästit tuolle naiselle, jonka olin rakentanut kivuista, haavoista ja peloista. Epävarmuudesta, syytöksistä ja oletuksista. (Kappale oli Taikakuu – Kuuntelen)

Kyyneleet nousevat silmiini ja hymyillen kyynelten läpi. Päästän irti ja samalla päästän tuon naisen vapauteen.

Tätä seuraa uusi kappale, joka jättää haikeuden taakseen, menneesseen ja nostattaa minut uuteen rytmiin ja samalla kaikki se, mikä juuri oli epäselvää on nyt kirkasta ja selkeää. Näen peilistä uudenlaisen ihmisen, nauttivan, nauravaisen, sulavaliikkeisen. Ennen kaikkea kuitenkin varman ja vahvan naisen, jota ei haittaa horjahdukset, eikä väärin astutut askeleet. Kun kumminkin suunta on selkeä ja se on eteenpäin. (Se kappale oli Taikakuu – Enkeli).

Aavistin jo aiemmin, en vain tunnistanut tapahtumaketjua, en ennen kuin jokainen tapahtuma oli kohdallani.

Nyt asiat on toisin kuin aiemmin. Enää en pelännyt, en pelännyt, enkä edes epäillyt, ettei muutos olisi pysyvää. Sillä en osannut pelätä, en epäillä. Koska olin saavuttanut luottamuksen, en mitä tahansa luottamusta, vaan sen täyden, aidon luottamuksen elämään ja elämän johdatukseen.

Samaan aikaan kehotietoisuuteni on muuttunut, olen löytänyt uuden tavan keskustella itseni kanssa. Ja tätäkin tukee luottamus, luottamus elämään ja ennen kaikkea luottamus itseeni. Luottamus siihen, että olen aina oikeassa paikassa, oikeaan aikaan.

Joten nukahdan tänään ja joka päivä kiitollisena siitä, mitä olen saanut oppia, nähdä, kokea, rakastaa. Jotta voin huomisen auringon noustessa herätä onnellisena uuteen päivään, valmiina uusiin seikkailuihin.

-K-

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.