Enkeleiden viestin valoa

Hyvä ystäväni on touhunnut enkeleiden kanssa jo vuosikausia ja olenkin tavatessamme saanut kuulla mielenkiintoisia tarinoita siitä, minne ja miten enkelit ovat häntä milloinkin ohjanneet ja opastaneet. Se on mielenkiintoista ja hauskaa kuultavaa. Elämän eteen heittämät haasteet eivät useinkaan ole kevyttä kamaa, mutta tapa, jolla enkelit auttavat, on lempeä ja jopa leikkisä ja keventää oloa ja tunnelmaa mukavasti.

Enkelitulkinta

Ystäväni on vuosien varrella antanut minullekin hyviä neuvoja siitä, ketä enkeliä voisin pyytää auttamaan itseäni missäkin asiassa ja lähettänyt enkeleitä avukseni, kun elämässä on tullut eteen vähän tiukempiä kurveja. En ollut kuitenkaan aikaisemmin pyytänyt häntä tekemään minulle Enkelitulkintaa. Joitakin päiviä sitten ajatus Enkelitulkinnan tilaamisesta tuli ihan yllättäen mieleeni hyvin kirkkaana ja selkeänä. Nyt oli sen aika. Tottakai tartuin intuitiiviseen ajatukseeni tosimielellä, sillä olen oppinut, että sen viestejä on parasta kuunnella.

Olen aiemmin kirjoittanut blogissani kuinka olen juuri nyt suurten muutosten edessä, joten ei varmasti ole sattumaa, että tulkinnan tilaaminen tuli eteen nimenomaan nyt.

Enkelivaloa.fi-sivustolla tulkinnan pohjatiedoiksi kysyttiin taustatietoa nykyisestä elämäntilanteestani ja sain mainita kolme asiaa, joihin toivoin apua enkeleiltä. Lisäksi sain pyytää käytännön enkelivinkkejä johonkin arjen tilanteeseen. Pyysin enkeleiltä apua tuleviin isoihin elämänmuutoksiini ja kärsivällisenä pysymiseen lapsiarjen keskellä, sillä olen luonteeltani helposti kiivastuva. Lähetin tilaukseni yhteystietojen antamisen jälkeen ja jäin odottamaan tulkinnan saapumista innoissani ja jännityksellä.

Jee, sain perinteistä postia!

Muutaman päivän kuluttua posteljooni tipauttikin kasan postia postiluukusta eteiseni lattialle ja huomasin alimmaisena suuren kirjekuoren. Tiesin siinä samassa, että Enkelitulkintani oli tullut! Innostus valtasi mieleni ja otin kuoren käsiini. Siinä oli kauniita postimerkkejä ja herkkiä kukkatarroja. Ihanaa ja samalla luksusta – juuri minulle! Kauniilla käsialalla oli kirjoitettu kuoren päälle Madame Tuulia Laine ja lähettäjänä oli kuin olikin rakas ystäväni.

Jihuu! Nyt se tuli!

En päässyt heti avaamaan kuorta, joten laitoin sen sängyn päälle odottamaan, että sain edelliset askareet hoidettua loppuun. Sitten tuli se hetki, jolloin pääsin avaamaan kuoren. Kuoresta tipahti samantien ulos enkelikortti (Azrael) ja pieni kirjekuori, jossa oli lahjakortti. Ison kuoren sisältä löytyi vielä viiden sivun mittainen varsinainen enkelitulkinta, jota aloin saman tien ahmia lukemalla yhtä aikaa itkien ja nauraen.

Kauniin kuoren sisältä paljastui kaikki tämä.

Itkin siksi, koska niin koskettava ja totta oli enkeleiden viesti minulle. Kyllä, olen ollut todella tiukoissa paikoissa elämässäni. Nauroin siksi, koska niin osuvasti, hauskasti ja humoristisesti enkelit toivat isoja ja tärkeitä asioita esiin. Enkelitulkinnasta huokui ihanasti ilo ja keveys, vaikka kyse oli mullistavista ja sinänsä vakavista asioista. Sitä symboloi osuvasti keltainen höyhen, joka leijaili luokseni tulkinnan mukana. Liekö tipahtanut itsensä Arkkienkeli Azraelin siivestä?

Sattumaa ei myöskään liene se, että tulkinta oli päivätty 9.9.-19, joka oli numerologisesti merkittävä kolmen ysin päivä, erityisesti minulle, jonka syntymäluku myös on 9. Mieleeni hiipii ajatus, että tämä olikin suurempi juttu kuin ehkä vielä tajuankaan…

On muuten aivan välttämätöntä erikseen mainita, että kuvituksissa oli avoimuudessaan ja viattomuudessaan hurmaavan hellyyttäviä ja suloisia lasten piirtämiä kuvia arkkienkeleistä. Jäin miettimään, pystyisikö aikuinen mitenkään samaan puhtauteen kuvittajana.

Mitä enkelitulkinta piti sisällään?

Tulkinnassa lähestyttiin elämäntilannettani ensin kokonaisuutena ja sitten kolmen eri arkkienkelin kautta. Heistä jokainen kertoi oman viestinsä minulle tämän hetkiseen tilanteeseeni ja kertoi millaisiin asioihin minun kannattaa pyytää juuri hänen apuaan. Tämä kaikki oli sanoitettu kauniisti, keveästi, humoristisesti ja samalla koskettavasti ja uskottavasti. Todellakin.

Itkin ja nauroin yhtä aikaa vedet silmissä.

Kiteytän tässä muutamaan sanaan enkeleiden viestit ja avuntarjoukset minulle:

  • Arkkienkeli Zadkiel riensi ensimmäisenä auttamaan minua. Häntä voin pyytää keventämään oloani ja lisäämään iloa ja huumoria tähän hetkeen.
  • Arkkienkeli Metatron tarjoaa apuaan lastenkasvatuksessa ja kehottaa luottamaan omiin kykyihini tällä saralla.
  • Arkkienkeli Mikaelia voin pyytää auttamaan keskittymisessä olennaiseen ja hälventämään turhia pelkojani, silloin kun sellaiset meinaavat vallata mielen.
  • Bonuksena Arkkienkeli Azrael halusi muistuttaa minua arjen pyörityksen keskellä siitä, että kaikki on hyvin. Voin pyytää häntä tarvittaessa rauhoittamaan pillastunutta mieltäni.

Enkelitulkinta tarjosi lempeää lohtua, kannustusta, keveyttä, iloa, huumoria, työkaluja enkeliavun pyytämiseen sekä valoi uskoa ja luottamusta itseen ja omiin mahdollisuuksiin. Se myös avasi omaa – välillä niin suppeaksi käyvää – näkökulmaa omiin – ikävä kyllä niin tuttuihin – haastetilanteisiin.

Tulkinta myös muistutti, että en ole yksin. Taustalla on melkoisen isot ja voimakkaat taivaalliset joukot.

Entä enkeliapu käytännössä?

Muutamia päiviä myöhemmin, kun olin aikani sisäistänyt lukemaani, pyysin tulkinnassa mainituilta enkeleitä apua. Ensimmäisellä kerralla siis kutsuin kaikki neljä (!) arkkienkeliä yhtä aikaa auttamaan, koska olin utelias – ja kärsimätön – kokeilemaan mitä tapahtuu. Samalla tunnustelin miltä minusta tuntui ja muuttuisiko olotilani jotenkin. Huomasin, että todella syvä rauha laskeutui minuun ja tunsin oloni jopa raukeaksi. Olo alkoi tuntua hyvin vahvalta ja voimakkaalta ja samalla painavalta. Tulipa siinä mieleeni, että ehkä oli hieman liioittelua kutsua niin monta Arkkienkeliä kerralla apuun, koska voimaa tuli niin paljon… Enkelit takuulla yrittivät vähän pidätelläkin, ettei minulta lähtisi taju heidän yhteisvoimastaan.

Joka tapauksessa vähän myöhemmin huomasin mieleeni tulevan ajatuksia, jotka taisivat olla peräisin Zadkielilta. Päätin, että nyt on aika rentoutua ja nauttia. Höllätä nutturaa, niin kuin tulkinnassa sanottiin. Totta. Olihan tässa jo pitkään pinnistelty ja ponnistelty erilaisten asioiden parissa. Ihan liikaa, jos tarkkoja ollaan. Päätin siis rentoutua ja palkita itseni vapaaillalla, suklaalla ja kuohuviinillä sen sijaan, että olisin vaan jatkanut pinnistelyäni.

Zadkielista on ollut apua sen jälkeenkin, kun mieli on meinannut alkaa tummua elämän eteen heittämien haasteiden ristitulessa. Olen pyytänyt häntä keventämään oma oloa ja tunnelmaa onnistunein tuloksin.

Myös Mikael on ollut apuna, kun erilaisten hoidettavien asioiden röykkiöstä on pitänyt löytää ne kaikkein oleellisimmat. Hauskasti hän on ikään kuin pyyhkinyt pois mielestäni asiat, joita minun ei tarvitsee hoitaa nyt. En edes muista niitä. Ihanan vapauttavaa. Tätä täytyy käyttää jatkossakin.

Lasten kanssa on sujunut niin hyvin viime aikoina, että Metatronia en ole juuri pyytänyt apuun. Mutta tiedän senkin ajan koittavan, jolloin häntä varmasti tarvitaan. Ja sain juuri muistutuksen, että hänhän auttaa myös priorisoinnissa. Hyvä, yritän muistaa!

Azraelia olen pyytänyt useasti rauhoittamaan levotonta mieltäni ja olen huomannut sen auttavan. Myös mielikuva keltaisesta höyhenestä on toiminut samoin.

Enkelitulkinta tarjosi lempeää lohtua, kannustusta, keveyttä, iloa, huumoria, työkaluja enkeliavun pyytämiseen sekä valoi uskoa ja luottamusta itseen ja omiin mahdollisuuksiin.


Enkelivaloa.fi-sivustolta löydät enkelitietoutta ja kaikkea muuta enkelikivaa keveästi ja kauniisti paketoituna. Suosittelen lämpimästi tutustumaan! Sivuilta voit myös tilata Enkelitulkinnan.

Enkelivaloa.fi:n ihanat enkeliviestit löydät Facebookista: Light of Angels for U


Kiinnostaako sinua aiheet, joista kirjoitan? Liity postituslistalleni tästä. Saat liittymislahjan! Voit myös vierailla Onnellisuuden opas -sivustollani tuulialaine.com.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.