Anna lupa pahalle olollesi ja katso mitä tapahtuu

Jos sinulla on paha olla, ota askel kerrallaan. Ehkä ensimmäistä kertaa koskaan, anna lupa pahalle olollesi tulla lähelle.

Meillä on luontainen halu tukahduttaa paha olo. Se sattuu liikaa kohdata kipeät kohdat. Mutta se on sen arvoista. Tukahduttaminen saa sen vain kolkuttamaan lujempaa, sillä se haluaa tulla nähdyksi. Se haluaa sinun huomaavan sen, sillä sillä on sinulle asiaa. Se on tässä opettamassa sinulle jotakin.

Se on sinun ponnistuslautasi kohti jotakin paljon suurempaan, jos vain päätät sen niin nähdä. Joten anna sille lupa esitellä itsensä.

Voimme tarkastella pahaa oloamme kysymällä mikä sinä olet, miksi olet tässä, mitä haluat kertoa. Anna pahan olon tulla, mutta älä ota sitä sydämeesi asumaan. Se tarkoittaa sitä, ettei ota pahaa oloa osaksi omaa tarinaa, ettei samastu siihen liialti. Että ymmärtää, että meillä on tunteita ja erilaisia olotiloja, mutta ne eivät ole me. Ne ovat kuin avaimia, työkaluja sisimpäämme. Joskus me voimme jäädä huomaamattamme pahaan oloon kiinni, varsinkin, jos emme hyväksy sen läsnäoloa.

Kun paha olo on kohdattu ja sillä on annettu lupa olla läsnä, voi huomata, että jossain vaiheessa siitä on mahdollista päästää irti. Koe se ja kun olet valmis, anna sille lupa myös mennä.

Siinä hetkessä, kun ei enää pakene itsessään mitään puolia, alkaa eheytyminen. Tie voi olla pitkä, mutta se on matkan arvoinen. Tuolla matkalla luot itsesi uudelleen. Se voi olla sinun matkasi johonkin aivan valtavan upeaan.

Pimeyden jälkeen on aina valon vuoro.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.