Tee elämästä maagisempaa vuonna 2019!

Mitä tekisit, jos tietäisit, että käsissäsi on kaikki avaimet tehdä elämästäsi juuri sellaista kuin haluat? Mikä estää sinua kokeilemasta? Voit yllättyä tuloksista, sillä itse asiassa elämä on maagisempaa kuin todennäköisesti olet koskaan tullut ajatelleeksi.

Ihan sama, millä nimellä ilmiötä kutsutaan, sillä rakkaalla lapsella on monta nimeä: manifestointi vetovoiman laki, rukouksen voima tai magia – kaikki ovat pohjimmiltaan saman asian eri puolia, erilaisia näkökulmia ja lähestymistapoja samaan mekanismiin. Tapoja vaikuttaa energeettisesti omaan elämään on monia, ja kun teet niin tietoisesti, tulokset voivat olla suorastaan uskomattomia.

Älä siis aliarvioi kykyäsi vaikuttaa omaan elämääsi. Itse asiassa teet niin joka tapauksessa, joka päivä. Kyse on siitä, tiedostatko, mikä vaikutus jokapäiväisillä valinnoillasi on.

Elämästä maagisempaa

Tässä ei sinänsä ole mitään mystistä. Luonnonlait, syy ja seuraus, vaikuttavat vääjäämättömästi. Esimerkiksi: Jos et nuku riittävästi, olet todennäköisesti väsynyt. Väsyneenä virheiden ja onnettomuuksien riski kasvaa, eikä päätöksentekokykysi ole parhaassa mahdollisessa vireessä. Väsyneenä myös tunteet saattavat ryöpsähtää yli äyräiden, ja seurauksia saakin sitten paikkailla hyvän aikaa. Samalla itsetunto ja mieliala laskee, eikä mitään positiivista näy enää missään… Pahimmillaan tämä johtaa, jos ei suorastaan itsetuhoisuuteen, jonkinlaiseen itsesabotaasiin, jolloin tulee tuhonneeksi aika monta tulevaakin mahdollisuutta.

Onkin helppo huomata syy- ja seuraussuhteita, kun joutuu negatiiviseen kierteeseen, mutta kannattaa huomata, että positiivinenkin kierre syntyy ihan samalla tavalla, ja se etenee yhtä vääjäämättömästi: yhdestä hyvästä päätöksestä tai teosta seuraa aina jotain muuta, josta seuraa edelleen jotain, ja matkalla hyvät asiat vain vahvistuvat. Sitä saat mitä tilaat: kokeile vaikka, mikä vaikutus on sillä, että hymyilet vastaantulijalle tai vaihdat muutaman ystävällisen sanan kaupan kassan kanssa. Positiivisen kierteen voi aloittaa pienistä asioista, ja lumipallon tavoin se alkaa kasvaa.

Elämä ei tietenkään ole mustavalkoista, ja luultavasti teemme joka päivä sekä hyviä että huonoja valintoja. Vielä enemmän teemme valintoja, joille ei ainakaan heti voi antaa etumerkkiä: vasta ajan myötä selviää, mitä seurauksia valinnallemme oli, jos ylipäänsä otamme asian niin tarkasti analysoitavaksi. Ja joskus vasta myöhemmin selviää, että jokin asia, joka vaikutti valtavalta virheeltä ja vastoinkäymiseltä, itse asiassa mahdollisti jotain paljon parempaa.

Junnaako elämäsi paikoillaan?

On kuitenkin ongelmallista, jos vain teemme valintoja yksi kerrallaan, ilman että olemme miettineet mihin haluamme mennä ja mitä haluamme saavuttaa. Silloin olemme kuin tuuliajolla – olosuhteiden armoilla ja ilman tunnetta elämänhallinnasta. Tai vaihtoehtoisesti hallitsemme elämäämme niin rutiininomaisesti suorittaen, että se vain jatkaa samaa rataa päivästä toiseen. Voimme tietysti joka tapauksessa hymyillä vastaantulijalle, eikä sen kauaskantoisempia suunnitelmia tarvitsekaan olla, mutta vähänkään isompia muutoksia elämään on vaikea tehdä, jos ei ole hajuakaan siitä mihin on tarkoitus mennä.

On aika helppoa löytää kartasta reitti paikasta A paikkaan B (ja mahdollisista reiteistä voi tietysti valita mieluisimman: suorimman, mielenkiintoisimman tai helppokulkuisimman), ja jos eksyy, voi aina kysyä neuvoa ja päästä takaisin reitille. Jos sen sijaan ei ole mitään tietoa, mihin on menossa, on kyllä mahdollista löytää jännittäviä paikkoja ja mielenkiintoisia ihmisiä ja kokeilla eri asioita, mutta yhtä hyvin voi käydä niin, että loppujen lopuksi huomaa olevansa taas lähtöpisteessä – ehkä jo kolmatta tai viidettä tai kymmenettä kertaa. Ei ihme, jos joskus tuntuu siltä, että elämä junnaa paikallaan. On myös todella vaikea päättää, mihin suuntaan lähtisi, jos päämäärä ei ole ollenkaan tiedossa.

Itse olen viettänyt jo monta vuotta jonkinlaisessa pysähtyneisyyden tilassa. Olen vain puurtanut sitä samaa, yrittänyt selvitä parhaani mukaan jokapäiväisistä haasteista, jotka ovat vain kasautuneet. Selkeästi oma uskomukseni, että elämä on haastavaa, on magnetisoinut lisää ja lisää haasteita (vaikka en olekaan sitä mieltä, että huono onni tai vastoinkäymiset olisivat kenenkään oma vika!). On hassua, että arjen kiireessä unohtuu, että elämästä on mahdollista tehdä paljon miellyttävämpääkin.

Olen aika taitava manifestoimaan pieniä, konkreettisia asioita, koska ne on helppo visualisoida: kaikki mitä tarvitsen, vain ilmaantuu, usein kummallisia ja välillä suorastaan maagisia reittejä. Astetta isompiin ja abstrakteihin asioihin olen yleensä käyttänyt rituaalisempaa magiaa.

Magia ei toimi, jos en tiedä mitä tahdon

Magia ei kuitenkaan toimi, jos en tiedä mitä tahdon. Jos samaan aikaan teen magiaa saavuttaakseni X:n, mutta kuitenkin samalla mietin, että oikeastaan en ole varma, haluanko X:n vai ehkä sittenkin Z:n, mitään ei tapahdu. Tai jos haluan X:n muta samalla epäilen, onko sen haluaminen edes oikein tai ansaitsenko sitä, mitään ei tapahdu. Sen sijaan magia toimii aina, jos tiedän mitä tahdon ja olen varma siitä. Siksi tarvitaan isompia, kauaskantoisempia tavoitteita.

Olen elänyt vuosia tilassa, jossa minulla ei ole ollut selkeitä tavoitteita tai haaveita seuraavasta deadlinesta tai laskusta selviämisen lisäksi. Välillä haaveita on ollut, mutta olen pettymysten takia vetänyt ne takaisin – muutaman vastoinkäymisen takia olen menettänyt uskoni koko visioon tai haaveeseen.

Nyt tavoitteeni ovat selkeytyneet ja olen jo ottanut ensimmäisiä askeleita kohti niiden toteutumista. Tämän voi taas nähdä haasteena ja kovana työnä, ja tilata sellaisia energioita matkan varrelle, mutta mieluummin laitan nyt magian toimimaan haluamaani suuntaan, ja katsotaan, millaisia ihmeitä matkan varrella kohtaankaan. Kaikki ei tietenkään onnistu edelleenkään putkeen, mutta on helpompi säilyttää fokus ja visio, jota kohti kulkea, kun voin uskoa, että se minkä tulee onnistua, tulee lopulta onnistumaan, ja muusta ei niin väliä.

Maagisempi elämä ei kuitenkaan tarkoita vain yksittäisen taian tekemistä, vaan kun elämästä tulee maagisempaa, on mahdollista saada jatkuvaa johdatusta oikeiden valintojen tekoon. Kyse on yhteydestä johonkin, miksi sitä haluatkaan nimittää: omaan haltijaan tai sieluun, elämänvoimaan, luontoon, korkeampaan minään, auttajahenkeen, enkeliin, jumalaan tai jumalattareen.

Maagisempi elämä saa sinut huomaamaan ihmeitä ympärilläsi, se saa sinut näkemään merkkejä ja synkronisiteettia, kokemaan telepatiaa sekä luottamaan intuitioosi. Ja kun olet avannut maagiset silmäsi, saat aina vain uusia askelmerkkejä tehdäksesi elämästäsi entistä merkityksellisempää. Sinun on mahdotonta ikävystyä enää ikinä, sillä elämä on ihmeitä täynnä.

Näin teet elämästä maagisempaa

  1. Pysähdy. Ole tekemättä mitään, meditoi tai anna ajatustesi tulla ja mennä vapaasti.
  2. Tee normaalit kotityöt tietoisesti läsnä ollen. Tiskaaminen, astianpesukoneen tyhjennys, pyykkien ripustaminen, siivous – kaikessa voit olla läsnä.
  3. Kun olet ulkona, havainnoi ympäristöäsi kuin näkisit sen ensimmäistä kertaa (mikäli keli ei ole liian liukas.) Ihmettele taivasta, puita ja lintuja, tunne tuuli kasvoillasi, ihaile värejä ja tunne tuoksut. Liukkaalla kelillä on parasta keskittyä jokaiseen ottamaasi askeleeseen erikseen.
  4. Yritä päästä irti automaattiohjauksesta. Käytä eri reittejä kuin normaalisti, ja katso mitä tulee vastaan.
  5. Kuuntele kehosi viestejä: Tarvitsetko lepoa vai kaipaako kehosi liikettä? Mikä on parasta ravintoa, mitä voisit itsellesi antaa tänään? Kunnioita kehosi viestejä ja anna sille mitä se tarvitsee. Älä suorita mitään suorittamisen vuoksi.
  6. Kiinnitä huomiota uniisi. Yritä muistuttaa ne mieleesi aamulla ja kirjoita ne ylös.
  7. Päästä luovuutesi valloilleen: kirjoita, piirrä, maalaa, tanssi, laula – mikä sinulle onkaan paras tapa harjoittaa luovuutta. Kokeile myös jotain sellaista luovaa toimintaa, missä et mielestäsi ole hyvä tai et ole koskaan ennen kokeillut.
  8. Aseta intentioita, ja tee vaikka aarrekartta.
  9. Pyydä ohjausta ja selkeytä ajatuksiasi aina kun koet tarvitsevasi sitä; apunasi voit käyttää vaikka tarot- tai oraakkelikortteja.
  10. Huomioi kuunvaiheet ja juhlista vuoden kiertoa.

Miten sinä olet tehnyt elämästäsi maagisempaa?

Kommentoi ja kerro omat vinkkisi!

Lue lisää magiasta:

Julkipakanan tunnustuksia

Seuraa blogiani tykkäämällä siitä Facebookissa

Tallenna

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.