Nautintoharjoitus on uusi kauneusrutiini feminiiniin seksuaalisuuteesi!

Kuuluuko arkeesi jo voimauttava nautintoharjoitus – rutiini?

Nautintoharjoitus:

  • Ravitsee sinua syvätasolta
  • Tukee hermostoasi olemaan tasapainossa naisena kiireisen arjen keskellä
  • Kytkee sinut vahvemmin feminiiniin ytimeesi
  • Luo uutta nautinnon värähtelyä kehossasi
  • Lisää aitoa täyttymystä ja elämäniloa arjessasi!

Sivutuotteena tästä voit alkaa kokemaan myös tajunnanräjäyttäviä orgasmeja, jotka tuntuvat koko kehossa ja hermostossa, mutta nämä tulevat usein syvän sitoutumisen kautta, kun luomme uutta nautinnon polkua hermostoomme, jossa emme ole lainkaan:

  • Suoritusmoodissa
  • Pelkässä fyysisen kehon; halujen ja impulssien moodissa
  • Vähänkään paineistettuna saavuttamaan jotain tavoitetta

Naisen luonnollinen nautinto on vaan jotain niin kaunista ja syvätasolta täyttävää ja se on meissä jokaisessa sisäänrakennettuna, kun vaan poisopimme siitä, mitä meille on opetettu seksistä!

Harjoituksissa kytkeydyt feminiiniin seksuaalisuuteen, kykyysi aistia ja tuntea vahvemmin. Pääset irti suoritusmoodista, päässä olemisesta antautumiseen ja tästä tilasta käsin, voit alkaa aktivoida luonnollista nautintoa, joka lähtee syvemmältä aidosta ytimestäsi.

Kun sitoudut harjoitteluun ja valitset säännöllisesti oman feminiinin seksuaalisuutesi, tulet takuulla pääsemään itsessäsi uusiin paikkoihin, joita olet alitajuisesti etsinyt jo pitkään. Yoni-kivi on mahtava työkalu harjoituksissa tukemaan holistisesti seksuaalista voimaantumista monitasoisesti.

Haluatko upean lähtöstartin nautintoon – tai buustia asiaan siinä pisteessä, jossa olet? Lisäksi saat tueksesi ryhmän, jossa tämän voima moninkertaistuu!

Lähtölaskenta nautintoon – toinen Telegram-ryhmä aloittaa 6.6. ja käy läpi 21 päivän intiaation feminiiniin seksuaalivoimaan. Tämä on toimiva rakenne, joka on testattu, sillä se, että saat mahtavat alkuharjoitukset matkallesi + ryhmän tuen ja näkyväksi tulemisen omassa prosessissasi on todella voimaannuttavaa!

Palautteita edelliseltä ryhmältä:

“Kurssi oli aivan ihana ja toi uutta tietoa liittyen kehoon ja sen kautta koettavaan nautintoon. Tuntuu, että eri harjoitusten avulla keho alkoi virtaamaan ihan uudella tavalla. Lisäksi ymmärrys yksin koettavasta nautinnosta syveni, koska olen aina ajatellut, että nautinto tulee jakaa ainoastaan kumppanin kanssa. Pääsin uudella tavalla kosketuksiin itseni ja kehon arvostukseen ja sitä kautta myös omiin rajoihin.

Heidin selkeä, ymmärtävä ja lempeä ohjaus loi turvallisen tilan ryhmässä. Tästähän aukeni kokonaan uusi ovi nautinnon maailmaan! <3 Olo on kiitollinen! <3” – Henna

Kurssi loi todella turvallisen ja lämpimän tilan luoda syvempää suhdetta omaan kehoon. Heidin ohjaus oli osaavaa ja luontevaa, ihana tuki itsensä avaamiselle. Ryhmässä jakaminen ja sen tuki rohkaisi avaamaan itseä myös muille näkyväksi, joka osoittautui yhtä tärkeäksi, kuin tulla itselle näkyväksi haluineen ja toiveineen. Harjoitusten kautta pääsin yhteyteen sellaisten osien kanssa itsessäni, joihin en ole osannut aiemmin luoda yhteyttä. Rakkaus omaa kehoa kohtaan on herännyt kukkaan! <3 Hyvin kiitollinen tästä kurssista <3 – Osallistuja

Kokemuksia kurssin aikana:

Tein eilen ensimmäisen yoni-kivi harjoituksen elämässäni ja se oli kyllä ihana! Se meni vahvasti seksuaalisen nautinnon puolelle, tässä kun on tullut oltua itsekseen jo jonkin aikaa. Harjoitus päättyi orgasmiin ja se olikin aika vahva. Tänään ollut jotenkin tosi hyvä ja vapautunut fiilis koko päivän. Mietin, että kuinka paljon sillä eilisellä oli vaikutusta… – Henna

No mutta! Tämä rintaharjoitus on ihastuttava! Tein katselu ja kosketusharjoituksia pitkään. Rinnathan on tosi ihanat. Olen ajatellut, että mun rinnat ei ole mitenkään herkät enkä ole löytänyt mitään yhteyttä yoniin niiden kautta, mutta aloin päästä yhteyteen niiden kanssa, jopa kiihottua niiden kautta, mikä oli uusi kokemus! Esittelin rintoja ylpeänä puolisollekkin ja hehkutin niitä. Liihottelin kylpytakissa koko illan ja annoin välillä niille huomiota. Nukuin alasti ja aamulla toivotin niille taas hyvää huomenta jne. Ihan eri fiilis kehossa, rakastunut ja kevyt, myös tänään! <3″ – Osallistuja 

Liity mukaan kurssille tästä (edullinen hinta-laatu suhde!)

Liity postituslistalleni ja saat paluupostina Feminiini seksuaalisuus – aktivointi – e-kirjasen! Postituslistalaisille jaan myös viikoittain yoni-kivi tilaus- ja harjoittelun aloitusoppaan!

<3: Heidi

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.