Nautintoharjoitus on uusi kauneusrutiini feminiiniin seksuaalisuuteesi!

Kuuluuko arkeesi jo voimauttava nautintoharjoitus – rutiini?

Nautintoharjoitus:

  • Ravitsee sinua syvätasolta
  • Tukee hermostoasi olemaan tasapainossa naisena kiireisen arjen keskellä
  • Kytkee sinut vahvemmin feminiiniin ytimeesi
  • Luo uutta nautinnon värähtelyä kehossasi
  • Lisää aitoa täyttymystä ja elämäniloa arjessasi!

Sivutuotteena tästä voit alkaa kokemaan myös tajunnanräjäyttäviä orgasmeja, jotka tuntuvat koko kehossa ja hermostossa, mutta nämä tulevat usein syvän sitoutumisen kautta, kun luomme uutta nautinnon polkua hermostoomme, jossa emme ole lainkaan:

  • Suoritusmoodissa
  • Pelkässä fyysisen kehon; halujen ja impulssien moodissa
  • Vähänkään paineistettuna saavuttamaan jotain tavoitetta

Naisen luonnollinen nautinto on vaan jotain niin kaunista ja syvätasolta täyttävää ja se on meissä jokaisessa sisäänrakennettuna, kun vaan poisopimme siitä, mitä meille on opetettu seksistä!

Harjoituksissa kytkeydyt feminiiniin seksuaalisuuteen, kykyysi aistia ja tuntea vahvemmin. Pääset irti suoritusmoodista, päässä olemisesta antautumiseen ja tästä tilasta käsin, voit alkaa aktivoida luonnollista nautintoa, joka lähtee syvemmältä aidosta ytimestäsi.

Kun sitoudut harjoitteluun ja valitset säännöllisesti oman feminiinin seksuaalisuutesi, tulet takuulla pääsemään itsessäsi uusiin paikkoihin, joita olet alitajuisesti etsinyt jo pitkään. Yoni-kivi on mahtava työkalu harjoituksissa tukemaan holistisesti seksuaalista voimaantumista monitasoisesti.

Ohjaan tämän vuoden aikana muutamia yksittäisiä yoni-kivi harjoituksia zoomissa! Voit osallistua harjoitukseen kotoa käsin ja tehdä harjoituksen omassa sängyssäsi oppien ja nautinnossa vahvistuen! Saat tallenteen myös itsellesi jälkikäteen, joten pääset hyvin yoni-kivesi kanssa alkuun!

Ensimmäinen harjoitus on 2.2. ja nimeltään: Uusi rakkausuhde rintoihin ja yoniin – ja sisältää holistisen rintahieronnan sekä yoni-kivi perusharjoituksen! Hinta on vain 35€.

Liity harjoitukseen mukaan tästä!

Vastailen instagramissa ja uutiskirjeissäni myös aktiivisesti erilaisiin yoni-kivi harjoittelua koskeviin kysymyksiin!

Liity postituslistalleni ja saat paluupostina Feminiini seksuaalisuus – aktivointi – e-kirjasen! Postituslistalaisille jaan myös viikoittain yoni-kivi tilaus- ja harjoittelun aloitusoppaan!

<3: Heidi

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.