Manifestoi unelmiesi elämä: Näin luot roskasta timantin

Tässä kirjoituksessa haluan kertoa, miten manifestointi on toiminut minun elämässäni ja minkälaisia asioita matkan varrella myös sinä saatat kohdata. Voin sanoa, että joka vuosi asiaan tulee lisää syvyyttä, enkä ole täydellinen niinkuin meistä ei kukaan ole.

Tutustuin vetovoiman lakiin ja manifestaatioon noin 10 vuotta sitten mm. The Secretin ja muiden vastaavien oppaiden kautta. Tällöin myös henkinen heräämiseni alkoi ja tajusin syvällisesti, että luon elämää jatkuvasti sisältä ulos sillä, mitä ajattelen ja tunnen.

Tunteet luovat ympärilleni resonanssikentän, joka vetää puoleensa saman resonanssin omaavia ihmisiä ja asioita. Kun ymmärsin tämän ja opin säätämään itseäni oikealle ”taajuudelle” aloin vetää puoleeni asioita, joita en olisi ikinä uskonut saavuttaa.

Sain mm. unelmatyön, unelmapuolison, unelmahäät ja unelmalapset. Kirjoitin esikoiskirjan ja sain toimia esikuvana ja roolimallina monille ihmisille. Löysin syvempiä ystävyyssuhteita ja innostavan elämäntyön äärelle naisten voimaannuttamisessa.

En ole uskonut enää vuosiin sattumaan tai onnekkuuteen. Uskon, että voimme jokainen luoda elämämme ja kirjoittaa tarinaamme. Voimme luoda uuden paremman tarinan sen sijaan, että uskomme sitä, mitä olemme aina uskoneet itsestämme ja elämästä.

Toki kaikella on myös jokin suurempi tarkoitus ja meitä ohjaa lisäksi suurempi voima, joka näkee laajemmin elämän pelin. Voimme kuitenkin päästä linjaan tuon tarkoituksen kanssa. Hyväksyä osamme tässä kauniissa elämän luomisprosessissa. Tehdä parhaamme- ja täten kokea tunteita ja juttuja, joita emme tienneet olevan olemassakaan!

Kun manifestoinnissa on sydän mukana, emme halua yleensä kovin mahtipontisia tai ulkoisesti älyttömiä juttuja. Sydän haluaa rauhaa, rakkautta ja syvempää täyttymystä elämästä. Sydämellä ei ole kiire, eikä se halua hallita, miten asiat tapahtuu ja manifestoituu. Sydän haluaa elää tässä ja nyt, priorisoida rakkauden ja totuuden – ja sitä kautta olemme johdatuksessa.

Silti voimme haluta myös esimerkisi rahaa ja vaurautta. Kaikessa on kyse siitä, mikä palvelee kokonaisuutta. Kun meillä on rahaa -tai ei ainakaan huolta sen riittävyydestä – voimme pitää itsestämme ja läheisistämme huolta ja auttaa koko maailmaa paremmin.

Joskus haluamiamme asioita tarvitsee odottaa siis vähän pidempään. Joskus ne ilmaantuvat yllättävänkin nopeasti, yllättävässäkin muodossa. Joskus elämä antaa meille haasteen, jonka jälkeen toivomamme asia voi manifestoitua. Meidän tulee kasvaa puoleensavetäviksi, liian helpolla emme saa tärkeitä asioita.

En usko ns. pinnalliseen manifestointiin, jossa haluamme asioita, mutta emme ole valmiita kohtaamaan itseämme syvemmältä. Kohtaamaan niitä tunteita, jotka tarvitsee vapauttaa, jotta voimme toimia vapaammin.

Omalla kohdalla elämä toi lopulta eteen eron unelmien parisuhteesta. Tapahtuman myötä jouduin kohtaamaan suurimmat pelkoni liittyen hylätyksi tulemiseen. Kohtaamaan itsessäni ne kaikki tyhjät aukot, joita olin tiedostamatta peittänyt suhteella – ja suhteilla, joissa olen ollut.

Valvoin kolme kuukautta ja eräänä hyvin pimeänä yönä jälleen valvoessani silmät ristissä, pää sumussa – päädyin löytämään netistä superinnostavien manifestaatio-oppien äärelle, jotka puhuttelivat minua heti.

Ymmärsin, että minun tarkoitus on oppia tämän hyvin raastavalta tuntuvan vaiheen kautta syvemmin tätä prosessia. 

Aloin tehdä manifestaatiosta jälleen asteen tietoisempaa ja yhdistin siihen aiemmin oppimaani. Opin luomaan uusia tunteita, opin näkemään syvemmän merkityksen ulkoisesti järkyttävissäkin tilanteissa ja opin keskittymään siihen, mistä olen kiitollinen elämässä. Opin vakauttamaan itseäni sisältäkäsin, niin, että lannistavat tunteet eivät saaneet minusta enää otetta (suurimman osan ajasta). Aloin pitämään kursseja aiheesta ja huomasin, että ihmiset löytävät aiheen ja siitä jakamisen kautta ihan uutta motivaatiota elämäänsä.

Kun katson aikaa vuosi sitten, olen päässyt ihan älyttömän pitkälle. Se vakauden määrä, mitä koen sisälläni. Se uskallus kohdata yhä syvempiäkin tunteita. Uskallus mennä pelkoja kohti. Se kyky kääntää pimeys valoksi. Se tyytyväisyys, mitä koen elämässäni suurimman osan ajasta.

Monet asiat, mitä vuosi sitten aloin manifestoida, ovat nyt toteutuneet tai ovat ainakin hyvin kehittyneessä tilassa. Kuten se, että lähdettyäni eron myötä raha-asioiden suhteen melko nollatilasta liikkeelle, pääsin vajaassa vuodessa tavoitteeseeni, jonka olin asettanut. Olen pystynyt elättämään itseni ja perheeni omalla yritystoiminnallani!

Lisäksi saan tehdä työtä, joka tuo sydämelleni suurimman täyttymyksen! Se tunne, että työ, minkä sisältä kaivamiseen meni monta vuotta, on alkanut tuottamaan tulosta myös rahallisesti!

Lisäksi olen eheyttänyt feminiinistä puoltani ja itsetuntoani mm. tantran ja tanssin avulla. Olen löytänyt upeita opettajia ja mennyt intuitiolla tilanteisiin, joiden olen tiennyt vievän minua kohti suurempia tavoitteitani. Intuitioni on vahvistunut entisestään ja tiedän, mitkä asiat ovat minulle hyväksi. Olen uskaltanut olla vahvemmin MINÄ ja tiedän, että matka on vasta alussa 🙂

Sisäisen voimaantumisen kautta tiedän, että minulla on kyky luoda “roskasta timantti”, niinkuin SINULLAKIN! Minulla ei ole mitään luontaista superlahjakkuutta, vaan ainoastaan innostus ja motivaatio löytää paras versio itsestäni tämän elämäni aikana.

 


OLEN KOONNUT KAIKEN OLEELLISEN MANIFESTOINNISTA VERKKOKURSSIINI: Manifestoi Unelmiesi Elämä – Avaudu Sydämen Johdatukselle. Kurssi sisältää seuraavat osiot:

Manifestoinnin perusperiaatteet ja yleisimmät esteet
♡ Omien aitojen unelmien selkeyttäminen kirjoittamalla
♡ Toimintasuunnitelma unelmien toteuttamiseen
♡ Näin luot uusia tunteita
♡ Peiliharjoitus vaikeiden tunteiden käsittelyyn
♡ Manifestoi unelmiesi elämä – meditaatio
♡ Ohjeistus oman unelmakartan tekemiseen
♡ Pääsyn Manifestoi Unelmiesi elämä – facebook-ryhmään

Voit käydä kurssin läpi omassa tahdissasi.

+ BONUS! Kun tilaat kurssin 2.1.2019 mennessä, SAAT KAUPAN PÄÄLLE UPEAN TRISKELE kaulaketjun tai korvikset! 

TUTUSTU JA TILAA KURSSI TÄLTÄ SIVULTA!

 

Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Sinä et ole yksin! – Tarinani eräästä päivästä, jota en olisi halunnut, mutta joka minulle TAAS annettiin

Halusin kirjoittaa rehellisen tekstin eräästä päivästäni kuluneella viikolla. Haluan myös sanoa, että...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.