Helmikuun numerologia tavoittelee päämäärää riskejä kaihtamatta

Tuntuuko sinustakin, että elo on viime aikoina ollut vähän niin kuin letkajenkassa, jossa hypitään välillä eteen- ja välillä taaksepäin?

Ei se ole ihme, sillä numerologiset kuukaudetkin ovat hyppineet ees taas. Viime vuoden lopulla meillä oli 7- ja 8-kuukaudet ja nyt taas heti vuoden alkuun saatiin uudelleen 7- ja 8-kuukaudet. Tammikuussa sukellettiin marraskuulta tuttuihin totuuden etsinnän syövereihin (7) ja nyt helmikuussa puksutellaan joulukuulta tuttuun tapaan päämäärähakuisesti ja varmasti junan kyydissä asemalta seuraavalle (8). Maaliskuussa sentään päästään jo seuraavaan numeroon eli yhdeksikköön, joka auttaa saattamaan loppuun aiemmin aloitettuja asioita. Toivottavasti se tarkoittaa, että koronahommat taputellaan kokonaan loppuneiksi.

Kipu kirkasti totuuden terveyden merkityksestä

Minä etsin tammikuussa totuutta pääasiassa viikkoja jatkuneen hammassäryn kautta. Tähän asiaan liittyvä totuus, jonka löysin, on se, että ihminen on lopulta hyvin, hyvin haavoittuvainen. Silloin, kun terveys on kunnossa ja saa elää ilman kipuja, on paljon helpompaa toteuttaa omaa missiotaan. Kipu vie voimat ja keskittymiskyvyn melko totaalisesti. Onneksi hammassärkyyni oli tiedossa syyt ja kivut ovat ohimeneviä. Nyt on uskoakseni pahin jo takana. Perhepiirissäni oli myös muita, joilla oli terveyden kanssa isoja haasteita tammikuussa. Hyvä terveys on todella suuri kiitollisuuden aihe.

Helmikuu nostaa oikeudenmukaisuuden esiin

Helmikuun myötä maapallo siirtyi 8-värähteen vaikutukseen, joten tiedossa on päämäärähakuista menoa tavoitteita kohti. 8-värähteeseen liittyy karma, sadonkorjuu ja oikeudenmukaisuus. Tätä viimeksi mainittua todellakin kaivataan näkymään ihan käytännön tasolla ja mieluiten mahdollisimman pian.

Paha saa palkkansa ja sitä niittää, mitä on kylvänyt

Helmikuussa keskitytään olennaiseen ja ponnistellaan tinkimättömästi kohti omaa, isoa päämäärää. Kahdeksikko on vähän sellainen pokerin ”all-in” värähde eli laitetaan kaikki peliin oman tavoitteen saavuttamiseksi, voimia säästelemättä. Kahdeksikko ei pelkää ottaa riskejä, kun sillä on mahdollisuudet voittaa. Älyttömiin riskeerauksiin se ei kuitenkaan lähde mukaan, vaan ainoastaan niihin, joissa voiton mahdollisuus on olemassa.

helmikuun 2022 numerologia
Kahdeksikko laittaa ”all-in” eli kaikki peliin oman tavoitteen saavuttamiseksi.

Mikä on sinun iso päämääräsi?

Onko sinulla joku tärkeä tavoite tällä hetkellä, jotka kohti haluat kulkea? Miksi se on sinulle tärkeä? Tukeeko se sinun onnellisuuttasi ja kasvamistasi eheäksi omaksi itseksesi? Saako se sinut tuntemaan täyttymystä?

Näitä olen pohtinut itse viime aikoina omalla kohdallani ja ne ovat mielestäni tärkeitä kysymyksiä kysyä itseltään. Olen myös miettinyt, mikä on motiivini tehdä erilaisia asioita elämässä. Teenkö asioita vain velvollisuudentunnosta vai siksi, että haluan tehdä niitä asioita? Voisiko vain velvollisuudentunnosta tekemiäni asioita jotenkin vähentää tai keventää? Vai voisiko niistä luopua jopa kokonaan??? Mitä siitä seuraisi?

Muutosvoimia

Tunnen olevani suuren muutoksen kourissa eikä minulla ole aavistustakaan, mitä siitä seuraa. Iso päämääräni on elää täyttymyksellistä elämää. Sen käytännön ilmenemisestä minulla ei ole kovinkaan selvää kuvaa tällä hetkellä ja se kyllä välillä turhauttaa. Näen ympärilläni paljon muitakin ihmisiä, jotka elävät isoa muutoskautta. Tuntuu, että koko ihmiskunta on valtavan murroksen keskellä eikä kukaan voi olla varma, mihin se johtaa.

Ehkäpä muistakin siis tuntuu siltä kuin ajelehtisi merellä sankassa usvassa näkemättä yhtä ainoaa kiinnekohtaa? Ei sellaisessa tilanteessa auta hosuminen eikä hoppuilu. Minkäs teet, kun ei ole airoja, purjeita saatikka moottoria. Tilanne on se, että katsotaan mihin jolla päätyy, kun sumu hälvenee.

Helpottaa, jos oma iso päämäärä on selvillä. Silloin voi mielikuvissaan elää tuota tavoitetta todeksi eli luoda sitä tietoisesti manifestoinnin keinoin. Se, miten tuohon tavoitteeseen lopulta pääsee, selviää aikanaan. Tietoisen luomisen keinoin voi alkaa luoda todellisuutta energiatasolta käsin. Se vaatii luottamusta ja kärsivällisyyttä, koska konkreettiset tulokset ilmenevät joskus pitkälläkin viiveellä. Energiatason työskentely auttaa vetämään puoleensa ihmisiä ja tilanteita, jotka auttavat pääsemään tavoitteeseen.

Voit luoda tietoisesti todeksi omaa isoa päämäärääsi tekemällä energiatason työskentelyä eli manifestointia

manifestointi


Kiinnostaako sinua aiheet, joista kirjoitan? Liity postituslistalleni tästä. Saat samalla ilmaisen minitulkinnan! Voit myös vierailla sivustollani tuulialaine.com/numerologia.

Opi lisää katsomalla Numerologiawebinaarin tallenne tästä.


Numerologia henkisen kasvun työkaluna

Uudet energiat 7.9.2021 – Onnen, harmonian ja yhteisöjen aika

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.