Uskalla elää rohkeasti omaa totuuttasi

Aika moni elää tällä hetkellä elämää, joka ei ihan vastaa omaa unelmaa täydellisestä elämästä. Sinäkin saatat kuulua tähän joukkoon. Minä kuulun. Viimeisen vuoden aikana elämäämme on rajoitettu rajusti. Joillain elämä on muuttunut enemmän, toisilla vähemmän. Itse kuulun jälkimmäiseen ryhmään eivätkä rajoitukset juurikaan vaikuta elämääni, mistä olen aivan valtavan kiitollinen. Minua ei työnantaja pakota maskiin eikä piikille. Yrittäjänä teen töitä kotoa käsin omalla aikataulullani. Asioillani käyn ilman maskia enkä käytä käsidesiä. En aio ottaa piikkiä ja toivon, ettei kukaan lähipiirissäni ottaisi sitä.

Koen silti erittäin häiritsevänä vallitsevan raskaan hallinnan ja rajoittamisen ilmapiirin. Se on vapauden, keveyden, runsauden ja onnellisuuden ilmapiirin vastakohta. On hyvin raskasta, että ihmisiä yritetään painostaa ja pakottaa johonkin vasten tahtoaan. Se on henkistä väkivaltaa ja totaalisen väärin. Se on myös henkisten lakien vastaista. Niin ei saa toimia. Ihmiselle on annettu vapaa tahto ja vapaus valita. Uskon ihmisen hyvyyteen ja haluun valita ”oikein”. Se on meissä sisäänrakennettuna.

On oikein rakastaa ja tehdä hyvää toisille, auttaa ja palvella.

Ihminen kokee syvää mielihyvää auttaessaan toista ihmistä. Pohjimmiltamme me haluamme tehdä hyvää toisillemme. Se on inhimillisyyttä ja ihmisenä olemisen ydintä. Tätä inhimillistä ominaisuuttamme käytetään nyt psykologisena aseena meitä vastaan. Monet meistä on saatu uskomaan, että autamme muita pysymällä heistä kaukana. Meille on uskoteltu, että hengittäminen, läheisyys ja koskettaminen ovat vaarallista ja tuomittavaa toimintaa. Läheisten tapaaminen ja halaaminen on epäterveellistä ja haitallista. Jokainen kehossaan läsnäoleva (maadoittunut) ihminen tietää sydämessään, että tämä on emävale ja hulluinta, mitä on kuultu.

kuva hirviökivestä

Mitä voimme tehdä tässä tilanteessa?

Voimme pysyä omassa totuudessamme. Siinä totuudessa, jonka sisimmässämme tunnemme olevan oikein ja hyvää ja toimia sen mukaisesti. Toimia totuudesta ja hyvyydestä käsin. Meidän tulee aina pyrkiä elämään itsellemme uskollisesti ja toimimaan oman totuutemme ohjaamana.

Minun totuuteni sanoo, että maskisuositus on vallankäytön muoto eikä lisää kenenkään hyvinvointia. Päinvastoin. Se vähentää hapensaantia ja asettaa käyttäjänsä näköalattomaan ”pakene tai taistele” -tilaan, joka saa reagoimaan aggressiivisesti. Maski ei myöskään estä levittämästä viruksia. En siis käytä maskia.

Minun totuuteni sanoo, että tarvitsemme monipuolisen mikrobiomin pysyäksemme terveinä. En siis käytä käsidesiä, joka häiritsee mikrobiomini tasapainoa, koska haluan pysyä terveenä.

Minun totuuteni sanoo, että kokeellisen, geenitasolla vaikuttavan, myrkyllisiä ja eettisesti kyseenalaisia ainesosia sisältävän rokotteen ottaminen on erittäin vaarallista. En siis ota rokotetta, koska haluan pysyä terveenä.

Tiedostan, että valintani aiheuttavat epämiellyttäviä reaktioita ympäristössäni. Se ei tunnu hyvältä eikä oikealta. Valintojani kummastellaan ja jopa arvostellaan. Vastaani jopa hyökätään sanallisesti. Se on väärin, koska jokaisella on vapaus valita. Toivon, että myös sinä rohkenet toimia oman totuutesi mukaan, vaikka se saattaa leimata sinut joidenkin silmissä.

Meiltä vaaditaan nyt rohkeutta tehdä oikeita valintoja. Me emme voi enää miellyttää valheen vangiksi jääneitä. Jos kumarramme valheelle, pyllistämme totuudelle. Me emme enää halua antaa energiaamme valheelle, joka voimistuu siitä. Me haluamme voimistaa totuutta ja antaa energiamme sille.

Pue rohkeasti soturin viitta päällesi ja ota totuuden miekka käteesi. Totuus voittaa valheen!

naissoturi

Vahvista totuutta keskittymällä totuuteen

Vahvistamme totuutta keskittymällä siihen ja toimimalla totuudesta käsin ja niin kuin oikein on. Tietoisen luomisen perusperiaatteita on, että se, mihin kiinnitämme huomiomme, vahvistuu. Kyse on fokuksesta. Pidä siis fokus eli huomio vakaasti kiinnitettynä siihen, mitä haluat saavuttaa. Me haluamme totuutta ja me haluamme vapautta. Keskitytään siis niihin. Nähdään, koetaan ja tunnetaan, miten totuus ja vapaus ilmenee elämässämme jo nyt ja miltä haluamme elämämme näyttävän. Tuodaan tuo kokemus tähän päivään mielikuvituksemme avulla ja pidetään se tiukasti mielessämme. Ei päästetä valhetta ja pelkoa mieleemme enää ollenkaan. Ollaan ja eletään kuin totuus ja vapaus täyttäisi elämämme jo nyt.

Englanninkielessä on sanonta ”Fake it until you make it.” eli vapaasti suomennettuna ”Leiki/teeskentele/kuvittele, että se olisi totta, kunnes se on.”. Tästä on kyse. Kun leikimme/kuvittelemme/teeskentelemme elävämme totuudessa ja vapaudessa, meidän mielikuvamme toteutuu jossain vaiheessa.

Fake it until you make it.

Kontrasti eli vastakohdan kokemus

Kontrasti tarkoittaa sitä, että nykyiset olosuhteemme eivät vastaa sitä, mitä haluaisimme niiden olevan. Vaikka elämämme ei juuri nyt vastaisi omaa käsitystämme täydellisestä elämästämme ja on ehkä kaukanakin siitä, meidän ei ole syytä vaipua epätoivoon ja ajatella, että asialle ei nyt mahda mitään. Meillä on manifestoinnin avaimet omissa käsissämme. Olemme äärettömän voimakkaita – ihan jokainen. Unohda siis nykyiset rajoituksesi ja keskity tuntemaan ja kokemaan se, mitä haluat unelmiesi elämässä kokea.

Kontrastin kokeminen on itse asiassa manifestoinnin tärkeä ensimmäinen askel. Ilman sitä ei syntyisi halua ja tarvetta manifestoinnille eli tietoiselle luomiselle. Kontrastin tarkoitus on ainoastaan herättää sinut ja tietoisuutesi sille, että haluat ja tarvitset jotain, mitä sinulla ei vielä ole. Tässä kohtaa ei siis ole suinkaan tarkoitus masentua vaan kääriä hihat ja ryhtyä hommiin!

Ensin on tarkoitus selvittää, että mitä sinä ihan tarkkaan ottaen haluat ja kaipaat elämääsi. Ota aikasi ja tutkiskele huolellisesti ja yksityiskohtaisesti asiaa. Voi toisaalta olla niinkin, että et ehkä tiedäkään ihan tarkkaan, mitä haluat. Ehkä vain tunnet kaipauksen ”jostakin”. Se on ihan ok. Kummassakin tapauksessa keskity siihen lopputulokseen, jonka haluat saavuttaa ja kuvittele, että se on jo totta. Fake it until you make it.

Voit siis keskittyä kokemaan ja tuntemaan unelmasi hyvin yksityiskohtaisesti tai voit vain keskittyä tuntemaan esim. vapautta, rakkautta, runsautta, onnellisuutta, iloa, elinvoimaa, yhteenkuuluvuutta, läheisyyttä tai mitä ikinä tunnetkin kaipaavasi lisää elämääsi. Jos kaipaat lisää jotakin tiettyä tunnetta elämääsi, voit liittää jonkun symbolin tuohon tunteeseen ja käyttää sitä hyödyksesi. Voit esimerkiksi kantaa symbolin muotoista esinettä mukanasi tai laittaa kuvia siitä näkyville.

Voit manifestoida myös henkisiä ominaisuuksia ja henkistä kasvua.


Kiinnostaako sinua aiheet, joista kirjoitan? Lisää kirjoituksiani löydät täältä. Liity postituslistalleni tästä. Saat liittymislahjan! Voit myös vierailla Onnellisuuden opas -sivustollani tuulialaine.com.


Onnellisuusaffirmaatiot eli -voimalauseet

Lataa tästä lahja sinulle: Onnellisuusaffirmaatiot eli -voimalauseet.

onnellisuusaffirmaatiot


Kutsu sinulle luomaan tietoisesti kollektiivista todellisuutta

Ratkaisevat valinnat tehdään nyt

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

4 kommenttia