Syy, miksi seksi muuttuu latteaksi alkuhuuman jälkeen

Been there?

Itse koin saman kaavan kolmessa ensimmäisessä pitkässä suhteessani eli seksi muuttui latteaksi alkuhuuman jälkeen.

En osannut tällöin avautua omaan feminiiniini kumppanini kanssa. Koitin epämääräisillä fyysisillä keinoilla lisätä nautintoa kun syy oli aivan muualla!

Vasta henkisen heräämisen jälkeen löysin suhteen, jossa opin tämän – ja olen kiitollinen siitä.

Minulla oli turva (ja tietoisuus) avautua tunnetasolla ja menimme muurieni läpi – ja kas kummaa mitä sieltä löytyi…

Syvä, kaunis, upea, herkkä feminiinini, joka oli aina ollut siellä. Mutta joutunut olla piilossa ja kontrolloituna maskuliinisen kuoren alle niin pitkään…

Tämän jälkeen lähes jokainen kerta kun päädyimme harrastamaan seksiä alkoi sillä, että sain hetken itkeä ja ”löytää itseni ja oman feminiinini”. Siitä käsin seksuaalisuus avautui paljon luonnollisempaa reittiä.

Toki en tällöin tiennyt, kuinka monta askelta tästä on vielä eteenpäin – niin antautumisessa kuin nautinnossa!

Kuva: Reija Vilmi

Jos nainen ei pysty antautumaan ja luottamaan kumppaniinsa ja avautumaan tunnetasolla omaan feminiiniinsä säännöllisesti aina vaan syvemmälle hänen kanssaan, on ajan kysymys koska seksi muuttuu latistavaksi alkuhuuman jälkeen.

Vaikka suhteessa olisi ulkoiset asiat näennäisesti hyvin, on intiimillä tasolla kohtaaminen, syvien tarpeiden ilmaisu ja niiden täyttyminen se, joka vaikuttaa siihen, miten hyvältä suhde aidosti tuntuu.

Äitihaava sabotoi meitä avaamasta itseämme toiselle, sillä siinä on pelko olla liikaa, tulla hylätyksi ja triggeröidä toista.

Oma reseptini:

  • Avaa sydämesi (riippumatta suhteesta)
  • Tutustu nautintoosi syvästi (riippumatta suhteesta)
  • Ole täysin rehellinen tunteista ja tarpeistasi
  • Opettele kommunikoida niitä turvallisessa ympäristössä
  • Ole lempeä itsellesi ja valitse itsesi, vaikka kokisit hylkäämisen ulkopuolelta
  • Opettele olemaan itsesi puolella ja valitse luottaa, että sinä riität ja sinun feminiinisi on jotain niin kaunista ja haluttua tällä
  • Tunnista arvosi!

Et löydä arvoa miehestä vaan, kun löydät sen ensisijassa itsestäsi, tulee arvoisesi kumppani luoksesi!

Jos haluat nostaa tasoa nautinnossa ja arvokkuudessa ja päästä elämään syvemmin omasta feminiinistäsi käsin, tarjoan sulle kaksi valmennuspolkua tähän. Syyskuun aikana, saat bonuksen liittyessäsi mukaan jompaan kumpaan!

 

YKSILÖVALMENNUKSENI (min. 4kk) on sulle, joka haluat todella transformoida tunteita, jotka ovat täyden voimasi ja nautintosi edessä. Valmennuksessani luomme uuden suhteen dark feminiini – puoleesi, mm. häpeään ja vihaan – nautintoa todellakaan unohtamatta!

ORGASTINEN NAINEN – yoni – kivi -onlinevalmennus on sulle, joka haluat omatoimisesti tutustua omaan nautintoosi ja aloittaa harjoittelu yoni-kiven kanssa. Videot valmennusalustalla tukevat myös syvempään transformaatioon ja lisäksi saat paljon tietoa ja ymmärrystä aiheeseen!

Laita viestiä: heidikuu@gmail.com tai ig:ssä feminiini.nautinto – jos haluat ottaa yhteyttä!

Nautintoa päivääsi,

Heidi

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.