Satu Salomaa: Feminiinienergia puhdistaa

”Maasta olet tullut, maaksi olet jälleen tuleva” sanotaan myös vanhan maailman hautajaisissa .

Totuuden liekki polttaa valheen pois, jäljelle jää vain puhdasta ravintoa uudelle puhtaalle sielulle ja hengelle.

Äiti ja isä meille elämän antaa.

Nainen, olet Äitimaan tytär. Sinä muovaat olevaksi. Lapsi on vain yksi muoto, pystymme mihin vain.

Älä usko menneisyyden virheisiin vaan lakkaa pelkäämästä, ne ovat vain varjoja, joita pidät uskollasi elossa. Katso miten voimakas olet! Me naiset loimme illuusiomme, me voimme myös sen muuttaa. Käännä sisko katse valoon päin ja katso, niin kirkas todella olet!

Olemme siirtyneet aikaan missä vanhat kaavat eivät enää toimi. Voimme valita: joko pelkäämme muutosta tai rohkeasti otamme vastaan uuden ajan antamat huikeat mahdollisuudet.

”Oikeiston nousu” on vain vanhan ajan viimeinen yritys sokaista meidät pelolla. Se saa voimansa pelosta ja siksi käyttää kaikkia keinoja pysyäkseen elossa. Me pidämme sitä elossa uskomalla traumalliseen menneisyyteen ja sepittämällä sen pohjalta tulevaa.

Me luomme tulevan tässä hetkessä. Siksi olisi tärkeää antaa anteeksi ja mennä eteenpäin. Antaa anteeksi myös itselle joka pelkäsi ja näin piti menneisyyden haamuja tosina. Historia toistuu kuten uskomme sen toistuvan. Valinta on meidän.

Ihminen ei ole vain yksilö, me olemme yhtä. Kaikki on yhtä. Koostumme tähtiaineksesta jota ympäröi tähtiaines. Voi siis miettiä missä minä lopulta päättyy ja muut alkavat? Tietoisuus on koska olet. Tietoisuus on kuin tähti horisontissa ja keho voi olla kuin meri joka päättyy rantahiekkaan, josta alkaa manner joka voisi edustaa taas toista kehoa. Hiekka sulaa veteen ja vesi sekoittuu hiekkaan, näin me vaikutamme toisiimme.

Rakennamme hiekkalinnoja. Seinät antavat turvaa, mutta saattavat muuttua myös vankilaksi. Tämä loputon rakentamisen tarve kumpuaa pelosta. Jospa se sittenkin olisi niin, että hienot tavarat eivät korvaa aitoa itseä?

Kun köyhät lakkaavat pitämästä rikkaita parempinaan ja rikkaat tajuaisivat pitävänsä ahneudella vain yllä omaa pelkoaan ja pahaa oloaan niin he, joita sanottiin köyhiksi tai rikkaiksi huomaavat olevansa ihmisiä aidossa ystävyydessä ja rakkaudessa.

Näin syntyy rakkauden kehä joka parantaa ja ravitsee kaiken.

Taiteilija Satu Salomaan sivut löydät tästä

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.