Pysähdy itsesi äärelle – kuka Sinä olet?

Miksi käyttäydymme näin miten käyttäydymme?

Oletko tullut ajatelleeksi, kuinka erilaisia ihmisiä olemmekaan? Ja näin kyllä kuuluukin olla. En edes osaa kuvitella millaista olisi elää maailmassa, jossa kaikki olisimme samanlaisia, saati käyttäytyisimme samalla tavalla. Siitä ei varmasti syntyisi kovinkaan mielenkiintoista elämää.

Kuka sinä olet?

Lause, joka on ollut mielessäni hyvin usein. Ehkä se johtuu siitä, ettei minulla ollut sellaista tukiympyrää, joka olisi hahmottanut ulkoisesti minulle sitä mitä olen. Sen vuoksi jouduin itse tekemään nuoresta iästä lähtien tuota tutkimusmatkaa.

Miten opin hyväksymään itseni?

Itselleen armollosuus on sitä, että hyväksyy sen mitä on. Hyväksyy myös sen mitä ei ole. Luulen, että osittain mietin syvällisiä sen vuoksi, ettei kukaan oikeestaan kertonut mitä olen, jolloin jouduin löytämään vahvuuksiani sekä hyväksymään puutteitani. Olisin toivonut ulkopuolista kannustusta ja tukea kasvulleni. Vuosien aikana olen koonnut pala palalta itseäni, siksi kuka olen. Hiljalleen alan todella hahmottamaan kuka olen. Vahvuutta on välillä olla heikko. Aina ei tarvitse jaksaa, olla työteliäs ja aikaansaava. On täysi lupa vain olla, jos se siltä tuntuu. Voimaantumisen matkani on ollut jokseenkin mutkikas, mutta ilman sen läpikäymistä en varmasti olisi sitä mitä olen.

  • Millaisia mutkia sinulla on ollut elämässäsi?
  • Mikä siihen on johtanut?
  • Miten olet selvinnyt haastekohdista?
  • Kuinka hyvin tunnet itsesi?

Itse syvennyin tähän itsetutkiskelun aiheeseen Human Designin kautta vielä syvemmin. Tämän kautta sain paremman tiedon siitä, miten kehoni energia operoi luontevasti. Minun energiatyyppini on projektor. Heitä on noin 22% väestöstä. Human Design on yhdistelmätiedettä viidestä eri olemassa olevasta tieteestä. Sen tarkoituksena on auttaa meitä linjautumaan energisesti ”oikein”. Human Desingnissä puhutaan strategiasta ja auktoriteetistä, joita seuraamalla alamme pikkuhiljaa löytämään oikean minämme äärelle. Se matka ei tapahdu useinkaan hetkessä eikä aivan kivuttomasti.

Mitä olisin voinut eniten toivoa lapsuudessani, olisi ollut se, että minut huomattaisiin ja olisin saanut onnistumisen kokemuksia. Näkymättömyyden viitta on täytynyt irroittaa omin avuin, kaiken sen ymmärryksen kautta mitä olen tähän asti kokenut.

Meille on voinut kertyä monia uskomuksia, joiden mukaan olemme eläneet. Sen ymmärtäessä, ettei näin tarvitse enää olla ja muutamme toimintaa. Saatamme alkaa samalla kohtaamaan pelkojamme ja elämään eri tavoin mihin olemme juurtuneet.

Human Design auttaa meitä kasvamaan ja kehittymään ihmisenä. Meidän tulisi saada ilmaista tunteitamme ja itseämme niin miten se parhaiten ja luontevimmin sisältämme ilmenee. Eikä meidän tarvitsisi pelätä muiden ihmisten hylkään meitä. Jokaisella meistä on yhdeksän energiakeskusta, jotka voivat olla aktiivisia, avoimia keskuksia tai täysin avoimia. Ne kaikki operoivat eri tavoin. Energiatyyppejä on yhteensä viisi: Manifestori, Reflektori, Projektori, Generaattori tai Manifesting Generaattori. Heillä on myös oma tapansa toimia. Jokaisella energiatyypillä on ominais – sekä epäminä teemat. Kartan eri profiililinjoilla on iso merkitys millaista elämäntehtävää olet tullut luomaan elämään. Sitä ymmärtäen löytyy monia eri teemoja miten opimme ja käyttäydymme.

Tärkein oppi olisi opetella kuulemaan kehon viestejä. Seuraamalla strategiaa sekä omaa auktoriteettiä.

 

HUMAN DESIGN KARTASTA VOIDAAN KATSOA, MITEN SINUT ON SUUNNITELTU!

Sitä kutsutaan moderniksi astrologiaksi. Lisäksi voisi kuvata persoonallisuuden kuvauksena, perusteellisena tietona sinun omasta energiastasi. Kartan luomisen tiedoiksi tarvitaan syntymäaika, syntymä kellonaika sekä syntymäpaikka (syntymähetken paikkakunta). Kartan alulla päästään todella hyvään käsitykseen siitä, millainen Design sinulla on.

Human Design kertoo yksilöllisestä luonnollisesta energiasta. Meillä jokaisella on omanlaista energiaa. Mikä on uniikki yksilöllinen tapasi toimia maailmassa?

Human Design tulkinnasta saat vahvistuksen siihen, kuka olet ja sinulla on täysi lupa olla SINÄ!

  • OLETKO KUULLUT HUMAN DESIGNISTA?
  • TIEDÄTKÖ SINUN ENERGIATYYPPISI?
  • ENTÄ PROFIILISI?

Parasta olisi löytää ensiksi itsensä luokse, jonka jälkeen on helpompi hahmottaa muita ihmisiä ja heidän ainutlaatuista energiaansa.

Tämänkaltainen itsensä kehittämistyöväline pitäisi opettaa jo lapsena, kuinka oppisi elämään omassa hyvässä energiassa. Vanhemman olisi toki hyvä ymmärtää myös tämä mekanismi.

Ystävyydellä Anita

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.