Näin estät voimasi valumisen toiselle ja nautit enemmän!

Meillä monella naisella on syvätason ohjelmointina se, että olemme jotenkin vajaita omassa seksuaalisuudessamme ja tarvitsemme miehen tuomaan meille puuttuvan palasen.

Meitä ei ole valitettavasti opetettu siihen, että meissä on jo kaikki voima ja kyky nauttia täysin omasta seksuaalisuudestamme.

Olemme oppineet, että mies tai kumppani tuo meille nautinnon ja se, kuinka haluttavana hän meidät kokee, määrittelee myös seksuaalisuutemme ja arvokkuutemme naisena.

Tämä uskomus on toksinen. Se on saanut meidät kokemaan itsemme puutteellisena ilman kumppania. Se on saanut meidät ulkoistamaan nautintomme miehelle. Jos miestä ei jostain syystä ole – olemme tyhjiä tai vajaita, kuinka hullua!

Eli toisinsanoen olemme projisoineet oman voimamme mieheen. Tämä ei liity usein vain seksuaalisuuteen vaan muihinkin osa-alueisiin, joissa pidämme miestä jotenkin ylivertaisena meihin nähden.

Todella moni nainen ei siis tunne omaa nautintoaan ilman miestä. Hän on oppinut miellyttämään toista, ja menemään seksuaalisuuteen toisen tarpeet ja halut edellä. Tämä kaava on hyvin automaattinen ja on saanut meidät hylkäämään itsemme.

Miltä kuulostaa se, että olisitkin jo täynnä omassa nautinnossasi, kun päädyt suhteeseen? Miltä kuulostaa, jos sinulla olisikin 0% odotuksia kumppaniasi kohtaan ja kaikki, mitä hän voi antaa tuntuu bonukselta kaiken sen päälle, mitä jo olet?

Miltä kuulostaa se, että elämässäsi kauneusrutiinina on oma nautintoharjoitus, jossa kytkeydyt omaan kehoosi, tunteisiin ja seksuaalisuuteesi säännöllisesti. Olet ravittu nautinnossasi syvätasolta ja tunnet oman kehosi ja nautintosi. Tällöin et myöskään tyydy yhtään vähempään!

Haluatko lopettaa voimasi pois antamisen miehelle / kumppanille? Haluatko transformoida elämäsi nautinnolla ja olla se säkenöivä seksuaalisuudesta nauttiva nainen – sisältä ulos. Eli ei ketään muuta varten, vaan sinua itseäsi! Koska se tekee sinut niin onnelliseksi!

Haluatko yhdistyä omaan yoniisi ja seksuaalisuuteesi ja tulla tästä voimasta käsin ihmissuhteisiin?

✬ ✬ ✬ ✬ ✬ ✬ ✬ ✬ ✬ ✬

Uuden ryhmävalmennukseni: Orgastinen nainen – Syvä initiaatiomatka feminiiniseen seksuaalivoimaan (nyt jo kolmas ryhmä!) ilmoittautuminen on nyt avattu!

Valmennus alkaa 9.1.2023 ja kestää 24.4.2023.

Otan ryhmään noin 10 naista, jotka haluavat laajentua ja vahvistua nautinnossaan ja ovat myös valmiita menemään itsessään syvemmälle, kuin aikaisemmin. Tämä on 15 viikon upea matka, joka sisältää niin online- kuin livetyöskentelyä! ✬

Jos tämä kutsuu sinua, niin tsekkaa tämä sivu ja laita hakemus tulemaan!

Kurssi on ollut todella käänteentekevä monella tapaa omalla matkallani. Olen päässyt käsittelemään tosi syvällä olleita vanhoja tunteita, joiden olemassaoloa en ole välttämättä edes tiedostanut.

Matka itseeni on syventynyt ja vahvistunut. Suhteeni yoniini ja seksuaalisuuteeni on ehdottomasti muuttunut! Olen ymmärtänyt, että minulla on lupa sanoa ei ja vetää omat rajani. Voin sallia itselleni nautinnon. Ja minulla on lupa koskettaa omaa kehoani. Olen ollut hyvin lukossa seksuaalisuuteni suhteen ja siihen on liittynyt paljon ulkopuolelta tullutta kontrollia ja uskomuksia, häpeää. Nyt se on alkanut muuttua ja vapautua. Työtä on tehtävänä, mutta se palkitsee.

Kiitos Heidi todella paljon kurssista! Luomasi turvallinen tila mahdollisti oman avautumisen syvemmin itseeni ja omiin kipukohtiini. Rauhallinen ja kannustava läsnäolosi antoi luvan jakaa ja tulla näkyväksi ryhmässä. Tämä työ mitä teet on niin tärkeää! Naisten kokoontuminen yhteen on valtavan voimakasta ja puhdistavaa. – Satu

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.