MYYTTI: Miehen tehtävä on miellyttää naista seksuaalisuudessa ja tuoda hänelle nautinto

Oletko säkin omaksunut nuorena tyttönä tämän (hieman vanhentuneen) uskomukseen ja ajattelutavan?

Että kumppanin / miehen tulisi löytää naisen ”salaiset orgasminappulat” ja myös tehdä aina aloite seksissä?

Että naisen tehtävä on olla passiivinen ja odottaa ulkoapäin aina sitä initiaatiota toiselta? (Lue: prinssi pelastajaa).

Omalla kohdalla tämä toimintatapa on aiheuttanut vähintääkin turhautumista ja tyytymättömyyttä suhteissani, ellei lopulta niiden päättymistä. Enkä tiennyt tuolloin, mitä olisin tehnyt asialle.

Onneksi tuli muutama vuosi sitten aika, jolloin tajusin oman vastuuni ja samalla integroin sisäisen maskuliinini omalle paikalleen.

Minun nautinto ja orgasmit ovat minun vastuullani ja minun tehtävä on:

A) tuntea itseni, oma nautinnon polkuni
B) opettaa se toiselle

Simppeliä, mutta monesti niin pirun vaikeaa. On niin helppo olla siinä tutussa ja turvallisessa, passiivisessa roolissa, jossa jäät kuitenkin usein kylmäksi ja ainakin osittain tyhjäksi.

Omalla (viime vuosien upgreidatulla) kokemuksella voin sydämestäni ja yonistani sanoa, että mies nauttii suuresti, kun nainen on aktiivinen s.eksissä ja tietää, mitä haluaa.

En silti väitä, että se on helppoa (edelleenkään). Sillä naisen nautinto on jokseenkin tabu ja niin piilossa pidetty. Seksuaalikulttuuri tukee miehistä tapaa kiihottua ja saada orgasmi. Nainen toimii usein eri tavalla ja meidän tehtävä on löytääkin arvostus omaa ainutlaatuista kehoa ja seksuaalisuuttamme kohtaan.

Iso askel uuden tason nautintoon kumppanin kanssa on ottaa vastuu omasta nautinnosta, tuntea itsesi seksuaalisuudessa, ymmärtää, mitä todella tarvitset ja ennen kaikkea herätellä oma seksuaalienergia elinvoimaksesi, kumppanista riippumatta.

Täten miellyttäminen (oli se kumpaan suuntaan vaan) muuntuu toisen palveluksi sydämestä käsin.

Lähde mukaan voimaantumaan omassa nautinnossa! 

Liittyessäni listalleni, saat maksuttoman ebookin: Feminiini nautinto – aktivointi – 3 perusharjoitusta

Yksilö- ja onlinevalmennukset aiheeseen löydät tästä

Liity postituslistalleni tästä:

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.