Miten löytää “se oikea”?

Mitä enemmän on kokenut pettymyksiä rakkaudessa ja mitä kauemmin on odottanut kohtaavansa “sen oikean”, sitä vaikeampaa voi olla uskoa rakkauteen. On helpompaa vajota kyynisyyteen ja katkeruuteen kuin pitää sydän auki. Miten ihmeessä palauttaa usko aitoon rakkauteen, kun kerta toisensa jälkeen on joutunut kokemaan haasteita ja pettymyksiä? 

Haluat ehkä kumppania, mutta oletko kuitenkaan energeettisesti auki rakkaudelle? Totuus on, että elämäsi rakkaus voi ilmestyä fyysiseen todellisuuteesi koska tahansa, mutta jos sydämesi on kiinni ja täynnä pelkoa, et ole valmis ottamaan sitä vastaan. 

Oletko todella valmis siihen, että hetkellä millä hyvänsä elämäsi ihminen voi seisoa edessäsi? Kuinka paljon enemmän ajattelet negatiivisia ajatuksia suhteessa parisuhteeseen, menneisiin kokemuksiin, miehiin, deittailuun tai kaksoisliekkiisi kuin pidät yllä toiveikasta ja odottavaa mielialaa?

Jos todella täysin sydämin uskoisit rakkauteen ja luottaisit omaan sielunsuunnitelmaasi, niin sinulla ei olisi mitään syytä olla epätoivoinen ja huolissasi siitä, löydätkö itsellesi sopivaa kumppania. Mutta menneiden kokemusten ja traumojen vuoksi, on vaikeaa pysyä luottavaisena ja uskoa sellaiseen, mikä ei ole tullut vielä näkyvään todellisuuteen. 

Sisäinen liitto

Sisäinen maailmamme koostuu eri osista, joiden energia ja keskinäinen dynamiikka vaikuttavat, millaisia uskomuksia meillä on ja miten toimimme elämässämme. Parisuhteen kannalta olennaisimpina osina näen sisäisen lapsen, sisäisen feminiinin ja sisäisen maskuliinin. Kaikista näistä sisällämme elää terve versio sekä vääristynyt eli haavoitettu versio. Mitä tiedostamattomampia olemme, sitä todennäköisemmin ajattelemme ja toimimme vääristyneistä versioista käsin. 

Vääristynyt versio on se, jonka mallin olemme imeneet yhteiskunnasta ja lapsuuden perheen epäterveistä toimintatavoista. Mitä enemmän traumaa ja selvittämättömiä ristiriitoja olemme todistaneet esimerkiksi vanhempiemme suhteessa, sitä enemmän se on vaikuttanut sisäisiin representaatioihin feminiini- ja maskuliinienergioista ja niiden välisestä suhteesta. Noiden sisäisen representaatioiden perusteella luomme omat suhteemme myös fyysisessä todellisuudessa. 

Kun suhteessamme tulee ongelmia, huomiomme on usein ulkoisissa seikoissa, joita yritämme korjata ja kontrolloida, vaikka ongelmien juurisyy on itse asiassa tuo vääristynyt sisäinen energeettinen malli sekä sisäisen lapsen haavat. Muuttamalla sisäistä malliamme ja käsittelemällä traumojamme, muutamme myös ulkoista todellisuuttamme.

Kun sisäinen feminiinienergiasi ja maskuliinienergiasi ovat kypsiä, valitset toimia elämässäsi ja suhteissasi viisaasti ja tiedostavasti, et haavoistasi käsin. Kun sisäinen maskuliinisi on vahva ja turvallinen, voi femiinini sinussa virrata vapaasti. Uskallat tuntea, ilmaista ja olla kehossasi. Et tukahduta seksuaalisuuttasi. Kun sisäinen feminiinisi ja maskuliinisi ovat terveitä, pystyt hoivaamaan ja rakastamaan myös sisäistä lastasi ilman ehtoja.

Muodostat siis sisäisissä energioissasi sen liiton/perheen mallin, jonka haluat luoda myös ulkoisesti itsellesi. Tämä energeettinen työ on täysin jokaisen omalla vastuulla! Alitajuisesti odotamme, että toinen ihminen tulee elämäämme ja antaa meille sen, mitä meiltä puuttuu. Haluamme kumppanin, joka hoivaisi sisäistä lastamme ja validoisi feminiiniämme/maskuliiniamme. Tämä voi kuitenkin tapahtua terveellä tavalla vasta kun osaamme tehdä tämän itsellemme ja sisäinen liittomme on tarpeeksi tasapainoinen. Tasapainoinen parisuhde riippuu suoraan siinä olevien yksilöiden sisäisestä tasapainosta.

Luottamuksen palautus

Haavoittunut sisäinen lapsesi, sisäinen feminiinisi ja sisäinen maskuliinisi kantavat kaikki eriasteisia kokemuksia, joiden vuoksi on vaikea avata sydäntään rakkaudelle. Nämä kokemukset ovat syntyneet tässä elämässä, mutta kannamme mukanamme myös sukulinjan sekä menneiden elämien traumoja. 

Matka takaisin luottamukseen ja aitoon rakkauteen on kivulias ja vaatii paljon. Kivun kohtaaminen, yksinäisyyden tunteminen ja omien tunteiden omistaminen ei ole mikään helppo ja lyhyt prosessi. Sisäisen lapsen arvottomuuden kokemukset, sisäisen feminiinin tukahdutettu suru ja raivo sekä sisäisen maskuliinin vääristymät ovat isoja ja hankalia teemoja työstää läpi. Tämä on kuitenkin se tie, joka on kuljettava, mikäli aito rakkaus on sydämesi toive.

Ei ole mitään oikotietä onneen. Jos sisäinen maailmasi on kaaoksessa tai et tiedä, mikä sisäisten osiesi dynamiikka on, tulet takuuvarmasti näkemään niiden heijastumat suhteessasi unelmiesi kumppaniin, vaikka hän olisi kuinka täydellinen. Tämän vuoksi kaikki se itsetuntemus- ja tunnetyö, jota teet sinkkuaikanasi palvelee sinua tulevassa suhteessasi. Mitä parempi suhde sinulla on itsesi kanssa, sitä paremman suhteen voit muodostaa myös toisen kanssa.

Tämä ei tietenkään tarkoita, etteikö haavat tai vääristyneet mallit nousisi myös suhteessa esiin, mutta kun tiedostamme omat osamme, pystymme paremmin toimimaan niiden kanssa rakentavilla tavoilla. Mitä tietoisempia olemme omista kaavoistamme ja mitä enemmän otamme niistä vastuuta, sitä vähemmän ne sabotoivat suhdettamme alitajuisesti. Kun palautat luottamuksesi korkeampaan rakkauteen, voit luottaa myös itseesi ja kumppaniisi. 

Ole itsellesi se oikea

Jos haluamme löytää sen oikean, meidän on lakattava etsimästä häntä vääristä paikoista. Kun siirrämme huomion “sen oikean” löytämisestä siihen, että alamme olla itsellemme se oikea, siirrymme parempaan energeettiseen tasapainoon ja kohti sisäisen feminiinin&maskuliinin liitttoa. Kun luotamme täysin siihen, että korkeampi voima on vastuussa elämämme ajoituksesta voimme lopettaa “sen oikean” metsästämisen, keskittyä omaan tunnetyöhömme ja antautua odottamaan parasta mahdollista lopputulosta. 

Tämä ei tarkoita, etteikö samalla voisi myös deittailla ja tutustua ihmisiin. Mitä parempi yhteys ja luottamus sinulla on intuitioosi, sitä selkeämmin tiedät, kuuluuko sinun juuri tällä hetkellä käyttää esimerkiksi deittisovelluksia vai onko aika olla täysin ilman niitä. Jotkut tapaavat unelmiensa kumppanin deittisovelluksessa ja jotkut taas ystävien kautta, somessa, työpaikalla, ruokakaupassa, metrossa, festareilla tai vaikka lähipuiston hiekkalaatikon reunalla.

Sinun tehtäväsi on käsitellä menneisyyden ja nykyisyyden kipusi, jotta uskallat avata sydämesi aidolle rakkaudelle. Universumi huolehtii kyllä ajoituksesta ja muusta sielujen välisestä logistiikasta.

Rakkaudella: Hanna-Leena

Valmennuksissani autan asiakkaitani voimaantumaan rakkaudessa, nautinnossa ja ihmissuhteissa kehollisen tunnetyön avulla.

Oletko sinkku ja kaipaat parisuhdetta? Pidän maksuttoman “Ole se oikea”-webinaarin, jossa pääset kirkastamaan itsellesi, mitä toivot tulevalta kumppaniltasi&unelmiesi parisuhteelta sekä mitä voit tehdä unelmasi eteen tässä ja nyt. Webinaari on 3.7.2023 klo 18. Ilmoittaudu mukaan tästä: https://mailchi.mp/30c034453418/olw

Tutustu valmennuksiini nettisivuilla, tilaa rakkauskirje tai tule maksuttomaan fb-ryhmään tästä: https://linktr.ee/purelovecoaching

Voit myös seurata minua instagramissa: https://www.instagram.com/hannaleena.hakola/

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.