Kasvata omaa voimaasi seuraamalla sisäistä ohjaustasi

Moni on elämäni varrella ihmetellyt minulle rohkeuttani. Olen kuulemma tehnyt päätöksiä ja valintoja elämässäni, joita moni ei uskalla tehdä, vaikka ehkä haluaisikin. Tämä on itsestäni kuulostanut jotenkin hassulta enkä oikein ole tunnistanut itseäni rohkeaksi siinä merkityksessä kuin olen rohkeuden oppinut ymmärtämään. Päinvastoin minusta tuntuu, että minua pelottaa hirveän moni asia, tunnen pienuutta ja menen ihan lukkoon pelottavien asioiden edessä.

Sisäinen ääneni / sydämeni / korkeampi ohjaus on vaikuttanut elämässäni voimakkaana niin kauan kuin muistan. Sen ohjaus on niin vaativa ja voimakas, että en voi muuta tehdä kuin noudattaa sitä. Mukavuudenhalusta yritän usein hieman viivytellä toimintaan ryhtymistä, mutta lopulta se käy mahdottomaksi. Sisäinen vaatimus toimia ohjauksen mukaan on ohittamattoman voimakas. Moni sisäisen ohjauksen mukaan tehty päätökseni on nähty rohkeutena, mutta en ole niissä tilanteissa nähnyt muuta todellista vaihtoehtoa.

Tällaisia rohkeina pidettyjä valintoja ovat olleet mm. vaihto-oppilasvuosi, työharjoittelu Meksikossa, silmäleikkaus (Meksikossa), ulkomaille muutto ja asuminen useissa eri maissa pienten lasten kanssa, kotisynnytys, rokottamattomuus, ensissijaisesti luontaishoitojen (erityisesti homeopatian) käyttäminen, avioero jääden työttömänä neljän lapsen yksinhuoltajaksi, yrittäjäksi ryhtyminen, uusperheen perustaminen, uusi avioliitto, ihan uuden sukunimen ottaminen, maskittomuus, kansan vapauden ja itsemääräämisoikeuden julkinen puolustaminen somessa mielenosoituksissa sekä uuden Kristallipuolueen kunnallisvaaliehdokkaaksi lähteminen. Tässä oli muutamia mieleeni tulleita ja melko erilaisiakin asioita vuosien varrelta.

Kasvata omaa voimaasi

Sisäisen äänen noudattaminen johtaa henkiseen kasvuun

Sisäisen ohjauksen kuunteleminen ja sen mukaisesti eläminen vie meitä eteenpäin henkilökohtaisessa ja henkisessä kehityksessämme. Se ohjaa meitä lähemmäs omaa sisintä itseämme ja aidon itsemme näköistä elämää. Luovumme ulkopuolelta tulevista odotuksista ja alamme vastaamaan sisältämme tuleviin odotuksiin itsemme suhteen. Omat, sisältämme tulevat odotukset ovat ainoat, joihin meidän tulee vastata.

Sisäinen ohjaus auttaa meitä kasvamaan omaksi aidoksi itseksemme. Keinotekoisen, ulkoa päin tulevan ohjauksen ja odotusten hylkääminen voi kyllä tuntua pelottavalta. Toisaalta niiden ohjauksessa eläminen on kuin eläisi jonkun muun elämää. Se on pintapuolista ja elämästä puuttuu aidon elämän maku – ikäänkuin sen tilalla olisi keinotekoinen, elämää jäljittelevä synteettinen aromi. Henkinen kehityksemme ei silloin etene ja olemme pysähdyksen tilassa.

Meidän tulee vastata ennen kaikkea sisältämme – ei ulkoapäin – tuleviin odotuksiin.

Sisäinen ohjaus auttaa meitä vapautumaan omatekoisista rajoitteistamme ja suojakuoristamme, joita olemme rakentaneet aidon itsemme suojaksi. Ne ovat olleet aikanaan tarpeellisia selviytymismekanismeja, joita olemme luoneet suojaksemme ollessamme avoimia ja haavoittuvaisia lapsia. Ympärillämme olleet aikuiset eivät ehkä osanneet kohdata meitä siten kuin olisi ollut parhaaksemme ja me keksimme siinä tilanteessa omat keinomme suojautua. Nyt aikuisina emme enää tarvitse suojuksiamme vaan niistä on aika vapautua ja antaa aidon ja ikioman sisäisen valomme loistaa maailmaan ja kaikkien iloksi.

Mitä sinun sisäinen ohjauksesi neuvoo sinua nyt tekemään?

Oletko valinnan edessä? Tulisiko sinun luopua jostain asiasta / tekemisestä / ajatus- tai tunnemallista ja tehdä tilaa uudelle? Sanooko sydän yhtä ja järki toista? Kumpaa kuuntelet ja miksi?

Sisäisen ohjauksen kuunteleminen ja erityisesti sen noudattaminen vahvistaa sisäistä ääntäsi ja jatkossa alat kuulla sen yhä helpommin ja kovempana. Siitä tulee lopulta niin luonnollinen osa elämää, että et edes erikseen huomaa noudattavasi sisäisen äänen ohjausta. Teet vain niinkuin oikealta tuntuu. Ja siitähän tässä kaikessa on yksinkertaisuudessaan kyse.

Rohkeuden ja hulluuden välissä on ohut raja

Joskus rohkeat päätökset voidaan nähdä hulluina ja hullut päätökset rohkeina. Näkökulma riippuu tulkitsijasta. Sen jälkeen, kun elät ja teet valintoja rohkeasti sisäisen äänen ohjauksessa vain yksi näkökulma ratkaisee – sinun näkökulmasi. Miten elät omasta mielestäsi? Elätkö rohkeasti ja elämänmakuisesti?

Elämännälkä

Sisäisen ohjauksen mukaan eläminen tuo elämään aidon elämisen maun ja sytyttää elämännälän. Haluat elää täysillä, kokea elämää ja nauttia elämästä. Elämännälkä kasvaa syödessä. Ja sehän on aivan mahtavaa!

Oma todellinen voimasi kasvaa

Sisäisen äänen noudattaminen kasvattaa omaa henkilökohtaista voimaasi. Sinun oma voimasi kasvaa omassa elämässäsi. Lisäksi se näkyy ja säteilee sinusta myös ulospäin: sinut huomataan ja sinua kuunnellaan. Et voi enää tehdä päätöksiä ainoastaan muita miellyttääksesi. Teet valintasi omasta totuudestasi käsin ja muut voivat olla siitä ihan mitä mieltä haluavat. Se ei ole enää sinun asiasi eikä ongelmasi vaan heidän.

Tämä on todella tärkeä aihe ja on hyvä huomata, että muiden miellyttäminen syö omaa henkilökohtaista voimaasi ja asettaa sinut ikäänkuin palvelijan rooliin. Palvelet muiden päämääriä etkä omiasi, mikä heikentää sinua ja sieluasi. Muiden palveleminen voi myös olla sisäinen kutsumuksesi ja liittyä omiin päämääriisi, joten tässä on hyvä huomioida toimitko ulkoisten odotusten mukaan vai sisäistä ohjaustasi kuunnellen.

Oma todellinen voima on henkistä sielun voimaa. Sinä saat sitä yläkerralta käyttöösi sitä enemmän mitä totuudenmukaisemmin ja itsellesi uskollisemmin elät. Historian hyvillä merkkihenkilöillä on tämä yhdistävä piirre: he ovat eläneet rohkeasti omaa totuuttaan ja kasvattaneet siten oman voimansa suureksi ja jättäneet sen seurauksena maailmaan valtavan suuren myönteisen vaikutuksen.

Muiden miellyttäminen syö omaa henkilökohtaista voimaasi ja asettaa sinut ikäänkuin palvelijan rooliin. Haluatko olla muiden päämäärien palvelija vai oman elämäsi kapteeni?


Kiinnostaako sinua aiheet, joista kirjoitan? Liity postituslistalleni tästä. Saat liittymislahjan! Voit myös vierailla Onnellisuuden opas -sivustollani tuulialaine.com.


Nosta yltäkylläisyyden tasoasi runsausrutiineilla

Linjaudu rahan ja vaurauden taajuudelle

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.