Jumalatar-koodit tajunnan räjäyttävään nautintoon

Rakastelu kumppanin kanssa – sen jälkeen, kun olet tehnyt sisäisen työn ja tutustunut syvemmin omaan seksuaalisuuteesi – on taivas.

Näin ainakin omalla kokemuksellani.

Jos et vielä pysty nauttimaan seksistä täysin – tai olet sinkkuna, on todella paljon mitä voit tehdä, jotta voit vetää puoleesi jumalaista ja villiä seksiä, joka räjäyttää tajuntasi.

Sisäisen tutkimusmatkan seurauksena tulet huomattavasti tietoisemmaksi kehosi tarpeista, haluista ja luonnollisesta tahdista, jolla aukenet ja kiihotut sisältä ulos. Et lähde enää autopilotille miellyttämään toista, suorittamaan seksiä tai pakene mielikuviin irti kehostasi. Ja mikä tärkeintä, tulet tietoiseksi esteistä, miksi et ole voinut nauttia seksistä aiemmin!

Tässä koodit, jotka ovat ennen olleet omaa todellisuuttani.

Nämä ovat vanhat koodit, jotka saavat meidät hylkäämään itsemme intiimissä yhteydessä ja seksuaalisuudessa: 

 • Toisen miellyttäminen
 • Epätietoisuus omista rajoista – pelko EI:n sanomisesta
 • Pelko (ja häpeä) ilmaista omia todellisia tarpeita
 • Uskomukset, että seksi on suoritusta tai vain fyysisellä tasolla tapahtuvaa
 • Uskomus, että pitää olla nopeampi, kuin on ja päästää toinen sisään, ennen kuin olet 100% valmis
 • Uskomus, että seksissä pitää kokea vain tiettyjä tunteita (muiden tunteiden blokkaus)
 • Uskomus, että orgasmi on tavoite seksissä – muuten se on epäonnistunutta
 • Seksi ja nautinto ei ole minulle niin tärkeää

Mitkä ovat sitten uudet koodit, jotka ovat mahdollisia meille jokaiselle?

 

Mitä jos voit saada KAIKEN mahdollisen ajan ja lämmittelyn, jotta TODELLINEN, syvä ja aito, mehevä ja kupliva feminiininen seksuaalisuutesi aukenee sinussa?

Kumppanisi ei painosta sinua millään tavalla. Hän on läsnä ja tukee sinua avautumaan eri tavoilla – ja tasoilla. Kumppanisi ymmärtää, mitä tarvitset ja miten hän voi tukea sinua.

Ei hän ei ole kuitenkaan ajatustenlukija, vaan kyse on siitä, että SINÄ TUNNET ITSESI ja osaat tarvittaessa kommunikoida hänelle hyvinkin selvästi ja suoraan toiveitasi tai ohjata häntä muulla tavalla. Sinulla on turva siihen.

Voit sanoa EI koska vaan, vaikka kesken rakastelun, jos kehosi haluaa niin. Voit lopettaa yhdynnän, tai koko touhun, jos se ei jostain syystä tunnu täysin hyvältä tai oikealta pelkäämättä kumppanin reaktiota, triggeröitymistä tai pettymystä.

Entä, jos sanoessasi EI, sanotkin KYLLÄ itsellesi ja tätä kautta yhteys itseesi kasvaa ja tätä kautta myös luottamus välillänne vahvistuu?

Ei:n sanominen tulee päteä molempiin suuntiin. Miehissä on yhtälailla feminiininen puoli, eivätkä he ole suorittavia koneita. Se, että molempien EI on täysin kunnioitettu mahdollistaa sen, että avautuminen ja laajentuminen koko suhteessa lähtee oikeasta paikasta.

Kun rajasi ovat selvät, sinulla on turvallisuuden tunne, osaat ilmaista tarpeitasi – uskallat toteuttaa villeimmät halusi ja voit nauttia tasoilla, joiden olemassaolosta sinulla ei ollut aiemmin mitään käsitystä!

Voit rakastella tunteja – ei missään tapauksessa suoritusenergialla, vaan niin, että rakastelu on syklistä ja jatkuvasti muuntuvaa ja luovaa. Välillä kiihtyvää, välillä hitaampaa ja välillä hetkeksi pysähtyen. Kunnes taas kehot lähtevät tanssimaan ja leikkimään ihan itsestään.

Tässä yhteydessä aikaa ei ole, olette omassa kuplassa ja keho ja sydän näyttävät tietä parantumiseen, eheyttämiseen, voimaantumisen ja nautintoon!

Tämä on Jumalattaren rakastelua vastakappaleensa kanssa

Hermostomme on tottunut ”kestämään” ja tottumaan tiettyyn määrän nautintoa. On surullista, kuinka suorituskeskeisen ja suppean ohjelmoinnin olemme saaneet seksuaalisuudesta. Tämä tapa toteuttaa seksiä useimmiten kuluttaa elämänenergiaamme ja estää meitä kokemasta moniulotteista yhteyttä ja laajentumista toisen kanssa.

Olen myös valmennuksissani kuullut lukuisten naisen toiveen siitä, että seksistä tulisi tunne, että olisi täynnä – täysin tyydyttynyt. Liian usein olemme jääneet tyhjäksi ja vajaiksi eikä ihme, sillä olemme vasta nyt tiedostamassa sitä, mikä on mahdollista!

Oletko epäuskoinen? Luuletko, että tämä on mahdollista jollekkin, mutta ei sinulle?

Rehellisesti luulin muutama vuosi sitten, että tieni tähän pisteeseen, missä voin nauttia kumppanin kanssa tällä tasolla menisi ainakin vuosikymmen. Sitten löysin oikeat työkalut, ja tutustuin omaan seksuaalisuuteeni syväluotaavasti. Tällä matkalla kundaliinienergiani heräsi ja löysin kumppanin, joka herätti kehossani ihan uusia tuntemuksia ja joka pystyi vastaamaan uuteen koodaukseeni, jonka olin luonut kun olin puhdistanut vanhoja energioita pois.

Uudet koodit, jotka saavat meidät pysymään omassa voimassamme ja olemaan terveessä yhteydessä itseemme ja toiseen: 

 • Uskomus, että seksuaalisuus on kaunista ja pyhää
 • Uskomus, että olen arvokas vastaanottamaan parasta mahdollista nautintoa ja intiimiä yhteyttä
 • Minulla on turva sanoa EI koska haluan
 • Tiedostan omat tarpeeni ja minulla on turva ilmaista niitä toiselle
 • Seksuaalisuus on monitasoista, villiä ja jumalaista leikkiä
 • Seksuaalinen yhteys voi kestää (halutessani) tunteja
 • Seksuaalisuus ja nautinto ovat ydinosa naiseuteni kokemista

Kun nämä uskomukset ovat totta kehossasi (ei vain mielessäsi) ja olet itse oikealla taajuudella seksuaalisuudessasi, vedät puoleen kumppanin, joka on tällä samalla taajuudella!

✬ ✬ ✬ ✬ ✬ ✬ ✬ ✬ ✬ ✬

Lähde mukaan koodaamaan kehosi uudelleen Orgastinen nainen – yoni-kivi -omatoimiseen onlinevalmennukseen!

Materiaalit ovat sinulla käytössä toistaiseksi, eli niiden käytöllä ei ole aikarajaa. Voit siis edetä täysin omassa rytmissäsi!

Hankkiessasi valmennuksen ajalla 9-18.1. saat bonuksena kaksi muuta online-valmennustani (arvo 174€)

”Käyn Orgastinen nainen – valmennusta nyt toista kierrosta ja tuntuu, että oon saanut ihan älyttömästi ja koko seksuaalisuus ja feminiinisyys on mennyt hyvällä tavalla uusiksi. Oon löytänyt enemmän sitä, mistä minä tykkään eikä sitä, että miellyttäs kumppania tai ois ns. pornomaista seksi vaan enemmän rauhallisuutta. Kiitos!” – Hanna

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Yksi kommentti