Itsensä rakastamisesta

Kaikki rakkaus tulee aina omasta sydämestäsi; sinusta itsestäsi, joka on osa Suurta kaikkeutta, Korkeinta voimaa, Universumia, Luojaa tai miksi ikinä haluatkaan sitä kutsua. Muut ovat ainoastaan peilejä omalle rakkaudellesi itseäsi kohtaan. Rakasta itseäsi, niin muutkin voivat sinua rakastaa. Silloin myös todellinen rakkautesi voi löytää luoksesi. Et voi saada mitään mitä sinulla ei ole jo nyt. Et vain vielä ole löytänyt sitä osaa itsestäsi, jota etsit ulkopuoleltasi.

Miten voin oppia rakastamaan itseäni enemmän?

Ajattele ja kohtele itseäsi lempeydellä. Silloinkin, kun huomaat tehneesi jotakin väärin tai huonosti. Kohtele itseäsi kuin kohtelisit pientä lasta, joka on vahingossa kaatanut maitolasin pöydälle. ”Ei haittaa. Se oli vahinko.” Sitten vaan siivotaan jäljet, korjataan vahinko siitä sen enempää numeroa tekemättä.

Näin tehdessäsi oma sisimpäsi rohkaistuu tuomaan itseään esille. Vähitellen. Se on usein hiukan säikähtänyt jo lapsuudessasi ja piiloutunut, koska ei ole saanut osakseen sitä huomiota, hyväksyntää, arvostusta ja rakkautta, jota olisi tarvinnut ja jonka olisi ansainnut. Sinua ei ehkä ole nähty sellaisena kuin todella olet. Sinut on ehkä ymmärretty väärin ja tuomittu väärin perustein. Sinulla on nyt mahdollisuus korjata tilanne ja kohdella sisintäsi rakkaudella ja lempeydellä. Sisimpäsi uskaltautuessa vähitellen esiin, alat pääsemään selville siitä mitä olet tullut tänne tekemään. Pääset syvemmälle omaan ytimeesi, alat nauttia elämästäsi enemmän ja tekemään valintoja, jotka tukevat todellista sinua, sisintä itseäsi. Sitä kautta alat yhä enemmän ilmaisemaan omaa todellista itseäsi tässä maailmassa ja se on juuri se asia, mitä maailma nyt tarvitsee.

Maailma tarvitsee todellista, aitoa Sinua. Olet korvaamattoman arvokas.

Nauti elämästäsi ja hemmottele itseäsi

Anna siis itsellesi asioita, joista nautit. Hemmottele itseäsi ja aistejasi. Pidä itseäsi hyvänä eri tavoin. Luo itsellesi kaunis koti, jossa viihdyt. Anna kehollesi ruokia ja juomia, joista se pitää ja jotka tekevät sille hyvää. Pukeudu kauniisiin vaatteisiin, jotka tuntuvat hyvältä. Ympäröi itsesi tuoksuilla, joista nautit ja jotka herättävät sinussa ihania tunteita. Kuuntele musiikkia, joka luo sinulle hyvän fiiliksen ja kannattelee sitä. Tuo ihmissuhteisiisi lisää lämpöä, rakkautta ja tasapainoa, samalla muistaen oma arvosi, rajasi ja itsemääräämisoikeutesi.

Avaudu rakkaudelle ja salli itsesi ottaa se vastaan

Avaudu ottamaan vastaan rakkautta uudella tavalla ja yhä enemmän, koska ympäristösi reagoi kasvaneeseen itsesi rakastamisen tasoon. Salli se itsellesi. Maailma ympärilläsi muokkautuu vastaamaan uutta käsitystä itsestäsi.  Joistakin ihmissuhteista on ehkä tarpeen luopua kokonaan, mikäli ne eivät pysty kehittymään korkeammalle itsesi rakastamisen tasolle. Uusia ja parempia tulee tilalle.

Olet suurenmoinen juuri sellaisena kuin nyt olet. Olet kaiken rakkautesi arvoinen.

Kiinnostaako sinua aiheet, joista kirjoitan? Liity postituslistalleni tästä. Saat liittymislahjan! Voit myös vierailla Onnellisuuden opas -sivustollani tuulialaine.com.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.