Vältä tämä sudenkuoppa henkisen kasvun tiellä – näin lähdet vahvistumaan nautinnossa

Yksi sudenkuoppa, johon olet saattanut törmätä henkisen kasvun tiellä on se, että ollaan jatkuvasti prosessoimassa jotain. Omia tunteita, traumoja, triggereitä tms. Nämä pyörivät mielessä, tunteissa ja systeemissä ja niiden puiminen edesauttaa sitä, että tämä todellisuus luo itseään aina uudelleen.

On tärkeä käsitellä ja vapauttaa syviä tunteita ja traumoja, mutta ne eivät purkaannu vain niihin keskittymällä, mielessä pyörittelemällä / analysoimalla eikä myöskään niitä vain kehollisesti vapauttamalla, vaan tarvitsemme yhden oleellisen tasapainottavan tekijän, joka tekee tästä matkasta huomattavasti antoisamman!

Se on nautinto. 

Mutta mitä ihmettä se tarkoittaa ja miten siitä tulee konkreettista sinun kehossasi?

Meillä monella on sisäänrakennettuna ohjelmointi ja malli, että nautinto tulee jostain meidän ulkopuolelta. Se tulee kumppanilta tai vaikka ruoasta tai jostain muusta ulkoisesta stimulaatiosta.

Luonnollinen nautinto, jossa on myös hyvin parantava voima ja energia on meissä itsessämme sisäänrakennettuna. Se on olemisen tila, jonka on hermostossamme, mutta valitettavasti emme ole oppineet sitä käyttämään!

Sen sijaan, että luot tuskaista (ja tuttua) todellisuutta aina uudelleen elämässäsi, voit valita nyt uuden ohjelmoinnin. Tämä tarkoittaa sitä, että ensinnäkin otat täyden vastuun siitä, että sinä olet vastuussa omasta hermostostasi ja siitä todellisuudesta, jonka luot sen kautta.

Toiseksi, voit tehdä konkreettisia muutoksia, joilla lähdet vahvistamaan tätä uutta ohjelmointia valitsemalla nautinnon. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että otat päivittäisen pienen nautintohetken. jossa pysähdyt ja annat itsellesi lempeää kosketusta, jossa ei ole mitään tavoitteita. Tai tavoite on se, että opettelet nauttimaan ja rentoutumaan tähän kosketukseen.

Kun alat aistia kehoasi vahvemmin – harjoituksen kautta – ja olemaan läsnä omassa kosketuksessa, tulet löytämään vahvemmin luonnollisen nautintosi, joka ei riipu mistään ulkoapäin tulevasta. Otat vastuun itsestäsi ja alat luoda uutta todellisuutta sisältäkäsin. Kun vahvistut nautinnon energiassa ja ymmärrät syvästi sen voiman, on hetkellisissä syvissä tunneprosesseissa käyminen paljon tasapainoisempaa ja voit nauttia tästä matkasta hurjasti enemmän!

Lisäksi – näiden harjoitusten kautta – alat aktivoida feminiinistä seksuaalisuutta, mutta tämä tulee matkan sivutuotteena, kun alamme tietoisesti vahvistua turvassa, rentoudessa ja nautinnossa.

Tässä videolla vielä avaan asiaa:

✬ ✬ ✬ ✬ ✬

Uuden ryhmävalmennukseni: Orgastinen nainen – Syvä initiaatiomatka feminiiniseen seksuaalivoimaan (nyt jo kolmas ryhmä!) ilmoittautuminen on nyt avattu. Otan ryhmään noin 10 naista, jotka haluavat laajentua ja vahvistua nautinnossaan ja ovat myös valmiita menemään itsessään syvemmälle, kuin aikaisemmin. Tämä on 15 viikon upea matka, joka sisältää niin online- kuin livetyöskentelyä! ✬

Jos tämä kutsuu sinua, niin tsekkaa tämä sivu ja laita hakemus tulemaan!

 

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.