Lopeta valittaminen – Irti huonoista tavoista

Helmikuun numerologinen värähde maapallolla on boheemi maailmanparantajaluku 9. Yhdeksän on myös viimeistelyn, loppuunsaattamisen ja irtipäästämisen numero. Yhdeksän on suuntautunut ylöspäin eli kohti henkisyyttä. Koska meneillään on totuuden etsimisen ja henkisen kasvun vuosi 7, henkisyyttä painottava vaikutus on vähintään kaksinkertainen. Näenkin oman henkisen kasvun helmikuun keskiössä.

Irtipäästöä huonoista tavoista

Helmikuu on oiva kuukausi jalostaa omaa käyttäytymistään ja päästää siihen liittyen irti vanhoista tavoista ja tottumuksista, jotka eivät palvele sinua tai kehitystäsi. Yksi tällainen hyvin yleinen ja haitallinen tottumus meillä suomalaisilla on asioista valittaminen. Valitellaan huonoa säätä, sähkön hintaa, korkeita veroja, surkeaa palvelua tai sairauksia. Listaa voisi jatkaa loputtomiin, koska aiheita kyllä riittää, sillä maailma kokemuksineen ei suinkaan ole täydellinen.

Tässä kohtaa on hyvä huomioida ero valittamisella ja tosiasioista puhumisella. Jos ikävältä tuntuvia asioita on tapahtunut, niistä voi kyllä kertoa valittamatta. Tarkoitus ei siis ole väkisin vääntää kurjaa elämää pinkiksi ruusutarhaksi ja vaieta kokonaan ikävyyksistä. Kurjissa asioissa ei kuitenkaan tarvitse piehtaroida eikä alkaa mässäillä niillä. Tai alkaa jopa kilpaa vertailemaan kenellä on kamalin kokemus jostakin asiasta. Mitä vähemmän annat huomiotasi eli energiaasi ikäville asioille, sen parempi.

Valittaminen heikentää manifestointikykyäsi

Valittaminen syö meidän omaa henkilökohtaista voimaamme. Se heikentää meidän energiaamme eli suoraan suomeksi sanottuna se heikentää meitä – myös terveyttämme. Valittaminen on kaikin puolin erittäin haitallista. Oman voiman heikkeneminen tarkoittaa mm. sitä, että kykymme manifestoida eli luoda tietoisesti asioita elämäämme vähenee. Lopettamalla valittamisen ja keskittämällä huomiosi siihen, mitä haluat luoda elämääsi, voit saada ihmeitä aikaan. Kokeile!

Entä jos olet seurassa, jonka keskusteluissa on tapana valittaa? Miten silloin tulisi toimia, kun olet joutunut keskelle valituspiiriä? Voit tällöin joko jättäytyä keskustelun ulkopuolelle tai yrittää kääntää keskustelun sävyä myönteisempään suuntaan ja sanoa jotakin hyvää aiheeseen liittyen. Joskus voi käydä niinkin, että ystäväpiiri voi vaihtua, kun itse jättää valittamisen pois. Valittamisen pois jättäminen vaikuttaa monella tavalla myönteisesti omaan elämään ja alat myös vetää puoleesi sitä vastaavia, uusia ystäviä.

Puheesi ja ajatuksesi vaikuttavat toiseen ihmiseen

Toinen yleinen ja yhtä haitallinen tapa on puhua pahaa jostakin toisesta ihmisestä. Kaikki edellä kerrottu pätee myös tähän tottumukseen. Lisäksi tällä tavalla on sellainen haitallinen piirre, että se vaikuttaa kielteisellä tavalla henkilöön, josta puhutaan. Aina, kun ajattelemme toista ihmistä tai puhumme hänestä, meistä lähtee vastaavaa energiaa tälle kohteena olevalle henkilölle. Jos ajatuksemme ja puheemme ovat kannustavia ja kehuvia, vahvistuu kohteena olevan henkilön energia näissä asioissa. Jos puolestaan puhumme tai ajattelemme pahaa hänestä, vahvistamme hänessä näitä pahoja piirteitä. Siksi onkin hurjan tärkeää keskittyä ajattelemaan ja puhumaan toisesta jotakin hyvää, ylevää ja kaunista, jolloin nämä piirteet vahvistuvat hänessä.

”Kaikki, mitä sanot, on rukous joko puolestasi tai sinua vastaan.”


Numerologiset palvelut

Verkkokaupastani mm. seuraavat numerologiset palvelut:

Tilaa numerologiset palvelut tästä: tuulialaine.com/tuote-osasto/yleinen/numerologia/


Kiinnostaako sinua aiheet, joista kirjoitan? Liity postituslistalleni sivustollani tuulialaine.com. Saat liittymislahjan!

Uudet energiat 26.9.2022 – Totuuden aika

Tietoisen luomisen mestari ratsastaa kontrastilla

Linjaudu rahan ja vaurauden taajuudelle

Paljasta ja valjasta omat supervoimasi

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.