Työnnätkö pois rakkauden ja nautinnon? Kaksi polkua, jotka huomioimalla eheydyt syvätasolta!

Eheytyminen, parantuminen ja voimaantuminen rakkaudessa ja seksuaalisuudessa ei ole nopea ja suoraviivainen taikatemppu, jonka voit manifestoida erilaisten kikkojen avulla. Se ei ole asia, joka ratkaistaan millään tietyllä yhdellä tekniikalla, mantralla tai positiivisilla tsemppilauseilla.

Sen sijaan, se on prosessi, johon sitoutumalla voit löytää itsestäsi ennenkokemattoman varmuuden, rauhan, syvyyden, ilon, merkityksellisyyden, nautinnon, vapauden, leikkisyyden ja rakkauden.

Kuva: Joni Mäkinen

Tällä matkalla, jonka itse olen käynyt läpi, ja jossa olen tukenut monia asiakkaitani emme pyri ohittamaan mitään, mitä sinussa on. Päinvastoin. Kutsummekin tervetulleeksi osat, jotka olet luullut olevan sinussa vastustajia! Ne piilotetut puolesi, ns. heikkoutesi ovatkin avaimia, jotka saamalla nyt huomion ja rakkauden, tukevat sinua löytämään tuon tilan, jossa olet itsessäsi syvästi rauhassa, turvassa ja rakastettu. 

Kun olet vihdoin valmis lopettamaan sodan itseäsi vastaan, feminiini- ja maskuliinipuolet voivat rakastua toisiinsa. Kun tämä tapahtuu sinussa sisälläsi, se väistämättä vaikuttaa myös ulkopuolellesi.

Suurella osalla meistä tuo sisäinen, osin tiedostamaton sotatila johtuu menneisyyden kipeistä kokemuksista, joita emme ole syvemmältä käsitelleet. Meillä on pettymyksiä liittyen maskuliini- tai feminiinihahmoihimme elämässämme. Täten kannamme kehossamme mukanamme tuota kaunaa, katkeruutta, vihaa…pelkoa ja työnnämme täten pois rakkauden ja nautinnon, jota kipeästi sisällämme samaan aikaan kaipaamme.

Mitä luulet, kun vahvistut tuossa tilassa jossa olet turvassa itsessäsi? Kun vihdoin annat itsesi tuntea sen kaiken, mitä olet painanut sisääsi?

Mitä luulet, että tapahtuu, kun et enää pelkää itseäsi?

Kun pelkosi sulaa rakkauden, armon ja anteeksiannon sylissä…

Ja miltä luulet, että tuntuisi, kun häpeä ei enää kahlitse sitä, että voit antaa itsellesi luvan kokea ekstaattista nautintoa ja ilmentää seksuaalisuuttasi tavalla, joka lähtee sinusta sisältäkäsin, ilman rooleja, toisen miellyttämistä tai rajattomuutta?

Kyllä. Kyllä. Kyllä.

Sinun sisälläsi on kaikki, mitä voit kuvitella haluavasi! Vapaus, leikkisyys, nautinto ja ilo ovat sisälläsi, kun vapautat pelon, häpeän ja vihan luomat jännitteet niiden edestä!

Holistisena rakkaus- ja seksuaalisuusvalmentajana huomioin valmennuksessa kaksi polkua:

    1. Puhdistumisen polku, jossa puhdistamme vanhaa, tukkoista energiaa kehostasi, sydämestä, vaginastasi, jotta voit olla vapaammin omassa energiassasi (Ja kyllä, me naiset etenkin kannamme menneisyyden kipuja myös vaginassamme!)
    2. Nautinnon polku, jossa herättelemme luonnollista nautintoasi ja annamme sen hoitaa, eheyttää, parantaa ja laajentua sinussa luonnolliseen tahtiisi.

Näiden kahden polun tasapainolla ja sitoutumalla tähän matkaan, tulet todella voimaantumaan ja eheytymään syvemmältä, kuin olet luullut!

Tässä asiakkaideni kokemuksia, tehdessäni heidän kanssaan valmennusmatkaa lyhyemmän tai pidemmän aikaa:

Valmennuksen kautta ymmärsin entistä syvemmin, että minussa on jo kaikki mitä tarvitsen voidakseni elää täysipainoista ja antoisaa elämää. Kasvattajan roolin transformoiminen oli huikea kokemus, ja toi uudenlaista varmuutta ja turvallisuuden tunne sisälläni vahvistui. Valmennus oli eheyttävää sekä voimaannuttavaa. Nyt tuntuu siltä, että paras on vielä edessäpäin. Mitä paremmin tutustun omaan kehooni ja nautintooni, sitä valmiimpi olen sitten sille sopivalle kumppanille. Tämä on aivan mullistava ajatus, oman nautinnon omistaminen ja kumppanin valitseminen siitä käsin. – Nina

Nautin seksistä enemmän kuin koskaan ja myös keholliset tuntemukset ovat muuttuneet! En edes tiennyt, että olin vielä jarrutellut oman kumppanini kanssa oman seksuaalisuuteni näyttämistä, nyt en tee enää sitäkään!! En usko, että nauttisin näin paljon ilman tätä valmennusta! Kiitos!  – Sonja

Merkittävintä itselleni oli yhteyden löytyminen omaan kehoon ja luottamuksen lisääntyminen omaan kehoon. Se kyllä tietää miten toimia. Valmennus oli vastaus siihen, mitä olen sisimmässä miettinyt ja mihin olen kokenut myöskin kaipuuta. Että sellainen syvä yhteys itsen ja kumppanin kanssa on mahdollista; yhteys ja kokemus, jossa koko universumi on mukana, energioiden yhdistymistä. – Tanja

Pääsin tutkimaan naiseuteeni liittyviä ajatuksia ja tuntemuksia hyvin voimauttavalla ja kauniilla tavalla kanssasi. Uskaltauduin avautumaan kipeältäkin tuntuville kokemuksille. Annoit aikaa ja tilaa, jotta saatoin sanoittaa kokemusta aidosti. Kaikki tunteet saivat tulla koetuiksi ja ilmaistuksi, ja osaat taidolla ja herkkyydellä sekä sanoin että hiljaisuudella kannustaa minua luonnolliseen ilmaisuuni.  – Kati

Valmennuksessa suurin oivallus oli varmasti se, että olen pakottanut itseäni seksuaalisesti olemaan jotain mihin en ole ollut valmis tai mitä en ole halunnut. Toinen iso oivallus oli se, että opin viemään huomion kehoon ja sen tuntemuksiin sen sijaan että käsittelisin seksuaalisuutta pääasiassa mielen kautta. Opin myös kunnioittamaan naisen kehoa ja sen ihmeellistä voimaa erityisesti yoni-kiven avulla. Yhteys kehoon sen kanssa harjoitellessa on vahvistunut. Olen alkanut tuntea uudenlaista energiaa ja voimaa itsessäni! – Mari

”Sain valmennuksen ja yoni-kiviharjoittelun kautta paremman yhteyden kehooni ja omaan nautintooni. Tunnen muutoksen tapahtuneen, en vain osaa selittää sitä vielä sanoiksi. Erittäin tärkeää oli läsnäolosi, turvallisen tilan luominen sekä omien kokemustesi jakaminen. Hyväksyt kaikki tunteet ja asiat sellaisina kuin ne on. Olet taitava työssäsi ♡ – Nainen 43v

 

Tuntuuko, että olet elämässäsi siinä kohdassa, että olet valmis menemään itseesi syvemmälle, jotta voit vapautua naiseksi, joka todella olet? Mikä on korkein versio sinusta, rakkaudessa ja seksuaalisuudessa?

Onko sinulla elämässäsi tilaa tehdä tunne- ja nautintoharjoituksia ja olet innokas oppimaan uutta itsestäsi ja kehostasi?

Tule mukaan tutustumisvalmennukseen, joka ei vielä sido mihinkään. Katsotaan tässä tapaamisessa rauhassa tilannettasi ja olemmeko match! <3

Voit lukea yksilövalmennuksesta lisää tältä sivulta

Liity postituslistalleni ja saat paluupostina Feminiini seksuaalisuus – aktivointi – e-kirjasen!

<3: Heidi

Ps. Seuraa minua myös instagramissa!

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.