Sydämen Aika

Uusi Aika alkoi eilen 26.7 Maya-kalenterin ajassa, joka aloitti myös uuden syklin seuraavan 13 vuoden ajalle. Edellinen 13 vuotta kestänyt jakso tuli siis nyt myös päätökseensä. Heinäkuussa ollaan kirjaimellisesti siirrytty uuteen aikaan ja valkoisen velhon aikakauteen! Tämä energioiltaan vuoden vahvin kuukausi on pistänyt meidät läpi sisäisen myllerryksen, tietoisesti tai tiedostamattomasti. Se on voinut tarkoittaa levon tarvetta, sisäänpäin kääntymistä, suuria visioita ja “sisäisten päivitysten” lataamista, tunteiden kohtaamista.

Koen, että tässä ajassa tärkein, mitä voimme tehdä on yhteyden löytäminen. Yhteys sisällämme olevaan luontoon. Yhteys Suureen Henkeen. Yhteyden löytäminen, omalla tavallamme. Rituaalit muistuttavat merkityksestä, ja yhteyden kautta muistamme olevamme osa jotain suurempaa, jossa kaikella on paikkansa. Jokaisella meistä, oma sieluntehtävämme tässä maailmassa. Jokaisella on oma sydämen kutsumuksensa, joka palvelee elämää. Näkyvästi tai näkymättömilläkin tasoilla, punoen ykseyden verkkoa vahvemmaksi. Jokaisen osa suuressa kokonaisuudessa on ainutlaatuinen.

Me olemme ne, keitä olemme odottaneet

Luontoyhteydessä eläneiden intiaanikansojen päätöksenteon periaatteena oli se, miten kyseinen päätös tulisi vaikuttamaan seuraavan seitsemän sukupolven elämään. Tämä ajattelutapa pohjautuu syvään viisauteen ja ymmärrykseen vastuustamme osana laajempaa kokonaisuutta ja tarjoaa meille kultaisen muistutuksen. Jokaisen tehtävä maan päällä on tärkeä, jokaisella meistä on vastuu omasta voimastamme. Kävelkäämme siis maan päällä tietoisesti, kauneuden polkua kanssaluoden.

Me olemme se hukkaanheitetty luonnonvara, jos emme elä täydessä potentiaalissamme.

Eikä se tarkoita sitä, että olisimme jatkuvasti loistavina, aikaansaavina ja luovina. Se tarkoittaa korkeampaan totuuteen yhdistymistä ja raakaa rehellisyyttä. Totuudellisena olemista syvimmälle Itselleen ja omalle sielulleen. Se tarkoittaa yhteydessä olemista omaan itseensä ja sitä kautta kaikkeen olevaan.

Se on Vapautta olla se kuka on. Vapautta rajoittavista peloista ja pelkoon pohjautuvista uskomuksista. Vapautta suorittamisesta. Vapautta olla itse vastuussa omasta voimastaan ja sen suuntaamisesta.

Se tarkoittaa oman syklisyyden hyväksymistä. Antaa luonnonsyklien meissä tulla näkyväksi ja sallia ikuisen muutoksen läsnäolo, kunnioittaen kehon viestejä.

Nyt on aika suurille visioille. Nyt on aika haaveilla ja antaa sydämestäsi nousta esiin se, mitä todella sielusi syvyyksissä toivot tapahtuvan. Sillä sinun haaveesi ja unelmasi ovat juuri sitä, mitä olet tuomassa maailmaan ja mitä maailma tarvitsee. Nyt on aika ankkuroitua sielusi totuuteen, kyllä sinä tiedät sisimmässäsi. Nyt on aika Sielunlauluille tulla jälleen kuuluviin. Nyt on aika sydänten visioiden juurtua maan ytimeen. Sisällämme yhteys kaikkeuteen, sykkii eläväisemmin kuin koskaan.

Kanssakulkijanasi rakkauden polulla,

Maria

 

Lisää kirjoittajalta Äiti Maan Ääni

Pyhällä äitiyden polulla

Kaikki elämä on lähtöisin Äidistä (kyllä, isä on aivan yhtä olennainen ja...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.