Miten saada kumppani samalle polulle kanssani?

Tämä on aika yleinen kysymys ja pohdinta, jonka olen kuullut jo siitä asti, kun henkisellä polulla olen ollut nyt 13 vuotta…

Tämän kysymyksen ytimessä on feminiinin kaipuu antautua syvemmälle omaan sieluun, sydämeen ja nautintoon syvemmin ja laajemmin toisen, tietoisen maskuliinin kanssa.

Jos mies tai kumppani on kiinni, ei luonnollisesti ole tätä tarvittavaa kannattelua saatavana, mikä helposti nostaa naisessa pettymystä, turhautumista, vihaa, surua…

Väkisinkin tulee mietteitä, onko parempi erota?

En voi sanoa tähän selkeää vastausta, mutta olennaista tässä kysymyksessä onkin se, että enemmän kuin se mitä kumppanisi tekee tai on tekemättä – mitä sinä haluat ja tarvitset?

Haluatko, että kumppanisi tekee sisäistä työtä vai haluatko itse kokea vahvempaa yhteyttä itseesi ja avautua?

Kun menemme syvemmälle tähän, voimme huomata että todellisuudessa emme halua, että kumppani tekee niinkuin haluamme. Haluamme miehen, joka elää omaa totuuttaan ja toimii itsestään ja omasta tahdosta käsin. Vai?

Haluamme miehen, emme lasta, jota tarvitsee opettaa ja kouluttaa ja joka tekee niinkuin haluamme.

Mitä sitten voimme tehdä? Jotta voimme vetää puoleen yhteyden, jota ei tarvitse ”kerjätä muuttumaan”, tulee meidän rakentaa turva itsessämme vahvemmaksi olla omassa feminiinissä.

Avata sydämemme, vahvempi kehoyhteys ja feminiini seksuaalisuus.

Kun alamme ELÄÄ tästä energiasta käsin, emme ole yhteydessä maskuliinin kanssa päästämme (maskuliinienergiastamme) käsin. Jos kohtaamme kumppanimme vaatimuksista, odotuksista, kontrollista käsin tai sitten vetäydymme ja sulkeudumme, se johtaa väistämättä polariteettien epätasapainoon.

Mitä vahvemmin meillä on turva kommunikoida toiselle tarpeitamme oikeasta paikasta – feminiinistämme – käsin ja ylipäänsä elää siitä käsin, on paljon todennäköisempää että toinen tulee vastaan…ja ylipäänsä on oikea ihminen sinulle.

Haluatko vahvistua omassa feminiinissä seksuaalivoimassasi ja ottaa täyden vastuun tästä osa-alueesta?

🌺 Orgastinen nainen – Syvä initiaatiomatka feminiiniin seksuaalivoimaasi ryhmävalmennuksen ovet ovat nyt auki. Kutsun sinut mukaan avaamaan oman upean kukkaasi! Edullisempi hinta on voimassa 15.12 asti! 🌺 Videolla avaan hieman valmennusta!

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.