Oskari Alanen: Varjojen syvyyksistä Valon ja rakkauden polulle

Olet kulkenut pitkän taipaleen päästäksesi tähän hetkeen. Hetkeen, jolla on enemmän merkitystä kuin olet koskaan osannut tai voinut ymmärtää. Hetkeen, jonka määrität itse eikä kukaan toinen tai mikään ulkopuolinen asia.

Päästäksesi valon tielle on käytävä matka itsensä syvimpiin, tummimpiin tunteiden myrskyihin. Mitkä asiat nostattavat sinussa vaikeita tunteita? Miten ne käsittelet? Päästätkö ne vaikuttamaan sinun elämääsi? Sinun tekemiin päätöksiin? Tunnistatko normien ja kaavojen ohjailevan sinua tiettyyn suuntaan – elää tietyllä tavalla (koska näin se elämä toimii) vaikka se ei palvelisi millään tasolla sinun polkuasi?

Päätätkö kuunnella sydäntäsi vaikka se veisi sinut kauaksi (fyysisesti kuin henkisestikin) läheisistäsi ystävistä rakkaista? Rakkaus itseään kohtaan on kaikkein tärkein asia tiedostaa. Sinussa on se valo on aina ollut. Onnellisuus on sinussa. Onnellisuutta voi lisätä ulkopuolelta mutta se ei saa olla sidottu siihen.
Rakasta ensin itseäsi, että voit rakastaa myös muita.

Terveessä suhteessa kukaan ei kannattele ketään. Jokainen on vastuussa omista tunteistaan, jotka nousevat pintaan toisen nostattaessa ne hänestä. Tunnelukot. Tiedätkö omat tunnelukkosi? Mitkä asiat laukaisevat sinussa voimakkaita reaktioita? Käsitteletkö ne ja tartut niihin ilolla vai päästätkö ne mellastamaan mielesi syvyyksistä? Annatko pelolle vallan ohjailla? Toimitko rauhan ja rakkauden tilasta?

Itsetuntemusmatka omaan itseensä avaa sinulle lukemattomia tunteita. Vanhat käsittelemättömät asiat nousevat pinnalla. Kaikella sillä on korkeimman voiman johdatus, että näin tapahtuu. Päästäksesi takaisin omaan voimaasi löytääksesi oman totuutesi sinun on käytävä se tie. Jollet halua kulkea tietäsi syvimpien polkujen kautta huomaat, että ajaudut suhteisiin, jotka eivät ole hyväksi sinulle. Samat vaikeudet toistuvat kerta toisensa jälkeen jollet käsittele näitä asioita sekä tunteita. Pelko ohjaa sinua niin kauan.

Sinuun asetetut näkymättömät odotukset ovat ohjailleet elämääsi. Sinä päivänä, kun tajuat että nämä normit ja kaavat jotka ovat vaikuttaneet sinun tekemiin päätöksiin olet vahvoilla uuden elämän kynnyksellä. Päätät tehdä valintoja, jotka ovat sinun korkeimmaksi parhaaksesi. Alat kuuntelemaan omaa sisintäsi ja huomaat ovien ja ikkunoiden avautuvan sinulle korkeavärähtelevällä voimakkuudella.

Olet valossa ja kuljet kohti sitä mikä on sinun korkeimmaksi parhaaksi. Rakastat itseäsi. Joku rakastaa sinua eikä vaadi mitään niin kuin et sinäkään vaadi.

Seisot vahvana vuoren huipulla ja katsot alas ja sanot;

Minä elän – Kiitos Elämä!

 

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.