Naistenpiirissä muistat, kuka todella olet

(Artikkeli kirjoitettu alunperin vuonna 2017).

On monia asioita, jotka tukevat paljon hyvinvointiamme ja henkistä kasvua. On joogaa, meditaatiota, ravinnon puhdistamista, itsensäkehittämis -metodeita eri elämän osa-alueelle, kaiken turhan karsimista elämästä ja niin edelleen. Silti sisällämme voi olla tyytymättömyys johonkin, emmekä oikein tiedä tarkkaan, mitä se on.

Voimme tuntea sen kaipuuna sydämessämme. Ihan kuin jokin osa kuiskaisi tai joskus jopa huutaa, että täällä minä olen! Päästä minut vapaaksi! Täytä minut, anna minun tuntea täysillä, joka solulla koko elämää ja muistaa, miksi todella täällä olen!

Voimme suorittaa monia asioita, mutta emme yksinkertaisesti pysty suorittaa sitä kaikkein tärkeintä. Sitä, joka tuo todellisen täyttymyksen elämäämme naisena. Tämä on oikeastaan täysi suorittamisen vastakohta – ja siksi se onkin niin vaikeaa ja samalla äärimmäisen voimaannuttavaa.

Puhun nyt siitä, kun nainen kohtaa toisen naisen EMOTIONAALISELLA TASOLLA. Puhun siitä voimasta, jonka saamme pysähtyessämme yhdessä oman sydämemme äärelle. Tällöin aktivoimme jotain täysin uutta ja samalla ikiaikaista. Jotain, jossa loppuu sanat, järki ja mielen analyysit.

Naistenpiirissä on jotain, jonka voimaa ei oikein voi mitata, mutta sen voi vahvasti TUNTEA. Jotkut ovat sanoneet naistenpiirien jälkeen, että olo on kuin olisi halolla päähän lyöty – hyvällä tavalla.

Picture

Feminiininen voima, naiseuden todellinen voima, asuu herkässä sydämessämme, kehomme villeissä vesissä ja synkimmissäkin luolissa. Tässä ajassa, jossa elämme, ei ole helppoa muistaa vahvuuksiamme ja todellista luontoamme. Muistaa, keitä olemme naisina.

Päinvastoin kulttuurimme ja yhteiskunta kannustaa meitä olemaan tasalaatuinen, stabiili, tehokas kone ja ”toimintaa hidastavat” tunteet ovat heikkoutta. Liian helposti painamme voimamme – todelliset tunteemme – sivuun ja yritämme löytää merkitystä jostain ulkoisista asioista. Valitettavasti elämme tällöin puoliteholla, jos silläkään.Ylisuoritamme maskuliinista puoltamme, mutta samalla teemme hidasta kuolemaa  naisina.

Piireissä aktivoimme sekä kollektiivisen että yksilöllisen kaipauksen FEMINIINISEEN, koska se on nyt valmis tulemaan esiin ja näyttämään voimansa maailmalle. Piirissä voimme tuntea sen fyysisesti näkymättömän verkon, joka kutoo sydämemme yhteen. Muistamme, että me olemme oikein juuri tässä ja nyt – mitään ei tarvitse yrittää, odottaa tai tehdä. Kaikki on oikein ja hyvin tässä ja nyt. Elämän turhat ongelmat, arjen kelat pääsevät oikeaan perspektiiviin. Muistamme, että olemme yhtä  ja tunteet ja tarpeet, joita meillä on, ovatkin täysin OIKEIN!

Kun meillä on lupa kohdata itsemme, olla aito, avoin ja paljas, annamme luvan itsellemme, omalle naiseudellemme, tulla esiin. Tällöin voimme kokea tulleemme vihdoin kotiin. Voimme kokea todellisen parantumisen tunteen, kun saamme paikan ja tilan tulla näkyväksi ensinnäkin omalle itsellemme ja samalla toisille – ja saada sille täyden hyväksynnän ja turvan.

Naistenpiiri voi olla paikka, jossa tapahtuu TAIKOJA! Koska tässä tasaisessa, latteassa arjessa on niin pirun vaikea saada voimaamme esiin – päinvastoin, hukkaamme itsemme liian helposti mieleemme, ajatuksiimme, rutiineihin, lannistaviin tunteisiin. Emme yksinkertaisesti pärjää yksin. Emme saa potentiaaliamme esiin yksin. Piirissä muistamme, että kuulumme jonkin itseämme suurempaan. 

Maailma tarvitsee kipeästi sitä, että naiset yhdistävät sydämensä voiman ja tulevat vihdoin samalle puolelle, tukemaan toisiaan.

Naiseuden voimassa on jo laaja piirinvetäjien verkosto ympäri Suomen. Oletko sinä yksi heitä? 

Tutustu tästä piirinvetäjiin ja seuraa tästä Naiseuden voima – piiri – ig:tä. 

Facebookista löydät piirit: Naiseuden voima piirit – haulla.

Kutsuuko sydänpiiri sinua?
Haluaisitko perustaa oman piirin? 
Haluatko päästä eteenpäin piirityön kanssa?

Naiseuden voiman piirinvetäjyys tarjoaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot piirinvetäjyyteen.

Liittyessäsi piirinvetäjäksi 3.3. mennessä saat kurssimateriaalit -15% alennuksella!

Liity mukaan Naiseuden voiman piirinvetäjiin tästä nyt!

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.