Bioresonanssin avulla tasapainotat kehoa ja pääset omaan luonnolliseen värähtelyyn – osa 2: mittaustulosten havainnointia

Tämä on jatkokirjoitus osaan 1:Bioresonanssin avulla tasapainotat kehoa ja pääset omaan luonnolliseen terveyteen ja värähtelyyn, jonka kirjoitin viime syksynä vuosi sitten.

Kävin Matti Vuorelan bioresonanssimittauksessa ensimmäistä kertaa viime syksynä ja sain tarvittavat puhdistuskuurit Matilta. Myös lapseni kävivät mittauksessa.

Kävin uusintamittauksessa keväällä ja todettiin, että muutosta oli todellakin tapahtunut.

Oma oloni myös oli selvästi parantunut tämän ajanjakson aikana. Keho tuntui voimakkaammalta ja olin aloittanut salitreenin (aiemmin tähän ei ollut resursseja). Mittaukset tukivat näitä havaintoja.

Puhdistuskuurin aikana koin ajoittain voimakkaita oloja tunnekehossani, mikä on normaalia, sillä fyysinen puhdistus nostaa tietoisuuteen alitajuntaan säilöttyjä tunteita ja toki muita värähtelyä haittaavia tekijöitä.

On siis normaalia, että puhdistuskuurin aikana voi tuntua ajoittain pahemmalta, kuin ennen tätä, koska myrkyt nousevat pinnalle. Tämä on paranemisen laki,  joka tulee hyväksyä, jos haluamme parantua syvemmältä tasolta.

Tässä nämä mittaustulokset, joissa näkyy eri elimien energeettinen tila meridiaanien kautta tarkasteltuna. Keltainen väri kuvaa hieman stressaantunutta tilaa elimessä, kun taas oranssi on jo selvästi heikentynyt.

Vihreä väri kuvaa tasapainoista tilaa. Meridiaanien kautta on mahdollista selvittää todella tarkasti missä kohtaa ongelma on elimistössä, vaikka sitä ei välttämättä fyysisyydessä tuntisikaan.

Kuvassa meridiaanien muuttunut tila mittauskertojen ja henkilön tekemien puhdistusten välillä.

Nykypäivänä ihmiset ovat todella tukossa ja he usein ovat niin tottuneita siihen, että he eivät edes tiedä, miltä normaali, elinvoimainen tila voi tuntua.

Bioresonanssimittaus ja puhdistuskuurit sopivat sinulle, joka olet valmis ottamaan vastuuta itsestäsi, pääsemään irti vain oireiden hoitamisesta sekä kohtaamaan myös mielen tason vastustusta paranemisessa.

Onko sulla kokemusta bioresonanssista? 

Matti tekee mittauksia Tampereella ja häneen saa yhteyden täältä:

ResonanssiV Oy
Käyntiosoite:
Erkkilänkatu 11, PMK-talo, A-rappu 7.krs
33100 Tampere
www.resonanssiv.fi

Kirjoittaja: Heidi Emilia, Naiseuden voima -sivuston ylläpitäjä

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.