Jumppa vai rakastelu

Naiseuden voiman bloggaajille toinen tämän kuukauden teemoista on seksi, joka tuntuu ihanalta ja toisaalta jokseenkin jännittävältä aiheelta. Ensimmäinen mieleeni tullut kysymys oli se, että millaisia mielikuvia tämä sana minussa herättää.Se muistuttaa jostain syystä kahdesta hikisestä ihmisestä jumppaamassa neonväriset hikinauhat otsallaan heiluen. Sen aikana tehdään sellaisia pumppaavia liikkeitä hauskan näköisissä asennoissa ja jostain kuuluu ääni: hiiijop, hiiijop, hiiiijop. Jumppatreenin tavoitteena on saavuttaa kliimaksi eli orgasmi. Mielellään niin, että molemmat osapuolet kokevat sen.

Tämä voi olla ihan hauskaa ja nautinnollista, mutta myös vähän niin kuin no, jumppaamista. Tapahtuma voi jäädä kovin fyysiseksi, eikä välttämättä herätä niin suuria kokonaisvaltaisia tuntemuksia. Ainakaan tietoisesti. Keho voi olla mukana, mutta sielu on todennäköisesti päiväunilla. Orgasmi saatetaan saavuttaa, mutta se on enemmänkin kiva pihahdus, kuin koko kehoa hellivä ja energiaa kierrättävä elävä virtaus.  

Jumppatreenejä voi olla hyviä, sekä huonoja vähän vireystilasta riippuen ja välillä saavutetaan ”toivottu” lopputulos, toisinaan taas ei. Tunteilla ei ole niin paljon sijaa tässä, vaan enemmänkin rationaalisella puhtaasti kehollisella suorituksella. Tunteet oikeastaan vaiennetaan jonnekin kaukaisuuteen ja keskitytään vain tekemiseen.

Herkkis kuin olen, kaipaan usein ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa aitoa yhteyttä. Seksi tai oikeastaan juuri todellisen yhteyden toteutuessa itsensä ja toisen kanssa, rakastelu, ei ole siis tässä poikkeus. Siksi jälkimmäinen tuntuu omalla kohdallani hyvin tärkeältä. Olen aina tiennyt tämän itsestäni, mutta olen outoa kyllä jättänyt sen useinkin huomioimatta ainakin menneessä elämässäni.

Rakastelun ihanuus on siinä, että sen aikana ei tietyllä tavalla voi tapahtua mitään väärää. Ei tarvitse olla tavoitteita, eikä siis myöskään suorituspaineita. Lähtökohtana on kahden ihmisen välinen hyvin tietoinen kunnioitus ja rakkaus, joka sisältää tietenkin itsensä, sekä toisen ihmisen hyväksymisen. Siksi kaikki tunteet tämä kauniin tapahtuman aikana ovat sallittuja olivatpa ne sitten, iloa, surua, häpeää tai nautintoa.

Rakastelun ei tarvitse tarkoittaa elokuvaromanttisia sadoilla kynttilöillä kuorrutettuja huikean täydellisiä intiimejä kohtauksia, vaikka se voi joskus olla myös sitä. Se voi myös ajoittain tuntua nololta, pelottavalta ja epävarmalta. Tärkeintä kuitenkin on kahden ihmisen välinen riittävä turvallisuuden tunne, joka ainakin kohdallani mahdollistaa uskalluksen olla hetkessä läsnä omassa ihanan täydellisessä, mutta epätäydellisessä olemuksessani. Se mahdollistaa myös rajojen pistämisen silloin kuin ne ovat tarpeen.

Tämä on ihanaa, mutta toisinaan myös aivan hurjan pelottavaa. Asian kauneus piilee juuri jäämisessä sekä siinä, ettei tarvitse paeta paikalta henkisesti tai fyysisesti edes epävarmuuden ja pelkojen noustessa pintaan. Kaikki on hyvin, eivätkä tunteet ja niiden ilmeneminen määritä ihmisarvoa itseni tai toisen silmissä. Tällainen olemisen tila vaatii vahvaa luottamusta ja ymmärrystä siitä, että minä riitän juuri omana itsenäni ja ihan aina.

Mitä enemmän luottamus vahvistuu, sitä enemmän kasvaa valmius vapauttaa  sisäinen joskus rauhallinen, toisinaan todella villi, ajoittain herkkä, mutta myös hurja nainen vapaaksi kokemaan itseään, sekä seksuaalisuuttaan juuri sellaisenaan kuin se siinä hetkessä on. Tällä naisella ei ole rajoitteita, mutta on yksi suuri velvollisuus ja se on rakkaus. Se sama josta puhuin aikaisemmin. Se joka kunnioittaa itseään ja toista, sekä on läsnä molempien tunteille. Arvostaen, kuunnellen ja virtaavasti.

​On tärkeää kokea monenlaisia asioita elämässä, koska kaikesta voi oppia paljon. Kaikki iloa, rimpuilua, kipuilua, hassuttelua ja rakkautta sisältävät elinvuoteni ovat kasvattaneet itsetuntemustani ihan valtavasti. Nyt voin siis varmuudella sanoa, että äänestäisin rakastelua jumppaamisen sijaan.

​Phiiis and lööööv xxxx

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.