ANNA RN: Kaunis Nainen- mitä se vaatii?

Milloin nainen on kauneimmillaan?

Milloin sinä tunnet olevasi kaunis?

Miltä se tuntuu kehossa kun tunnet olevasi kaunis ja hehkut?

Minä tunnen olevani hehkuvan kaunis kun tunnen olevani rakastettu. Olen kaunis kun mieheni rakastaa minua. Olen kaunis kun saan kehuja ja hellyyttä.

Kun vartaloni ja mieleni täyttyvät rakkaudesta kasvoni hehkuu, ja olen sädehtivän kaunis. Olen täynnä rakkauden hormoneja. Olen rento ja vastaanottavainen.

Mutta en siihen välttämättä tarvitse miestäni.

Voin myös auttaa itseäni olemaan hekumallisen, sädehtivän kaunis. Voin rakastaa itseäni. Itseäni hellimällä saavutan saman tunnetilan kuin rakastuneet rakastavaiset.

Hyvänolontunnetta aiheuttavat hormonit auttavat ketä tahansa kun tietää kuinka niitä voi lisätä itse.

Ottamalla lämpimiä helliviä kylpyjä, hierontoja, lisäämällä seksuaalista energiaa, ulkoillen ja nauraen ystävien kera voimme tulla säihkyvän kauniiksi. Ei siihen tarvita meikkipussia.

Kaiken kiireen keskelläkin joka päivä minä teen aikaa naisellisuudelleni. Olen luvannut itselleni pitää itsestäni hyvää huolta. Ja rakastaa itseäni. Helliä sisäistä pikkutyttöäni. Hidastaa kuuntelemaan mitä nainen minussa haluaa, joka päivä.

On saatava aikaiseksi niin paljon joka päivä. Mutta mikään ei tee onnelliseksi jos en tiedä miksi teen päivittäisiä töitäni tai tehtäviäni. Ja se tieto, mielenrauha kumpuaa naiseudestani.

Jaksan antaa läheisilleni enemmän kun olen naisellinen. Osaan ottaa vastaan mitä minulle päivittäin tarjotaan kun olen naisellinen.

Minä voin moninverroin paremmin nyt kun olen tietoisesti yhteydessä naisellisuuteni.

Miten opin olemaan naisellisempi? Kuuntelemalla kehoani ja sen luontaisia viestejä. Intuitiivisesti ja rauhassa kysyen itseltäni mitä haluaisit nyt? Ja sitten otin omat viestini todesta.

Omat unelmani ovat tärkeitä. Ei yhteiskunnan tai muodin unelmat. Minun omat unelmani ovat niin tärkeitä että niitä kannattaa kuunnella. Minun naisellinen vartaloni on täynnä intuitiivisia viestejä joka hetki, muista ihmisistä, omasta onnellisuudesta ja tulevaisuuden haaveista. On vain pysähdyttävä kunnioittamaan ja kuuntelemaan.

Olen aina ollut uranainen ja kiireinen, feministi ja vahva nainen. Silloin tällöin miesten ja entisen aviomieheni kanssa koin naisellisia hetkiä, mutta en ymmärtänyt vaalia niitä. Koin miehet jotenkin outoina, alitajuntaisesti pelkäsin miesten voimaa. Olin kasvanut pärjäämään ja loistamaan, ja jopa aliarvioimaan miehiä.

Avioeron jälkeen mietin usein sitä kuinka voisin olla onnellinen parisuhteessa? En ollut syvällisesti tyytyväinen yhdessäkään parisuhteessa. Olin uraan keskittynyt, kiireinen äiti jolla ei ollut aikaa nauttia elämästä.

Sitten 2014 törmäsin Pleasure Tribe naisten ryhmään joka muutti elämäni! Opiskelimme yhdessä naiseutta ja nautintoja, sitä mitä me naiset oikeasti haluamme? Mitä me naiset tarvitsemme ollaksemme todella syvällisesti onnellisia?

Monet naiselliset asiat ovat jääneet vähemmälle miehisessä tarpomisen ja pärjäämisen kulttuurissa. Ja me naiset voimme pahoin kiireen keskellä. Seksuaaliset halut ja ilot vähenevät. Hormonit eivät enää ole tasapainossa.

Opin paljon ihania asioita joita ei minulle opetettu yliopistossa, eikä niihin tohtorintutkintoa olisi tarvittu.

Naisellisuus on mielestäni tärkein olotila jota nykynainen tarvitsee ollakseen tasapainoisen onnellinen. Ja sitä ei voi oppia kirjoista, sen voi oppia vain mielen ja kehon aktivoimisella harjoitteiden avulla.

Opin paljon naisellisesta ja miehisestä olemisesta, ja kuinka voin vaihtaa olotilaani milloin vain tarpeitteni mukaan. Kun olen miehen kanssa, nautin kaikesta ihan täysillä kun annan itseni olla vastaanottavainen, pehmeä nainen.

Elämäni ja parisuhteeni on nyt täynnä romantiikkaa, nautintoja ja hauskuuttaa. Parisuhteeni on sanoinkuvaamattoman tyydyttävä, koska itse tiedän mitä tarvitsen syvällisesti.

Olen nyt harjoitellut naisellisten nautintojen elämäntyyliä 4 vuotta. Jade egg, orgasminen meditaatio, g-spot hieronta, sensuelli tanssi, eroottiset tyyppikaavat, sensuelli, seksuaalinen, energinen, kinky, tantra ja listaa voisin jatkaa. Olen tämän matkan kautta voinut lisätä elämääni mitä tahansa olen ikinä halunnut!

Matkani naiselliseen puhtaaseen nautintoon meni näin:

1. Aloitus ja seksuaalisen energian aktivointi kehossa

2. Turvallinen kasvu

3. Jumalatar elämäntapa

4. Eroottinen vapaus

5. Korkean ja puhtaan energian ylläpito

Lue lisää Facebook sivuilta ja liity ryhmään jossa ohjaan harjoitteiden avulla naisia vapaampaan nautinnollisen elämään.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.