Aaro Löf ja inhimillinen henkisyys

Aaro Löf tunnetaan mm. hänen työstään henkisellä kentällä retriitien ja kurssien kautta, sekä myös Hidasta elämää- sivuston kirjoittajana ja kirjailijana. Aaron matka henkisen tien polulla on mielenkiintoinen ja hän on vuosikymmen saatossa kouluttautunut kokonaisvaltaisesti löytämään parhaimmat työkalut auttaakseen ihmisiä ihmisyyden polulla. Keskustelu oli erittäin antoisa: – Aaron tie etsijästä löytäjäksi – Ihminen kokonaisuutena – ravinnon merkitys henkisen kasvun polulla – Miesten herääminen/havahtuminen – Mitä on rohkea elämä Aaron tavoitat täältä: https://aarolof.fi/kurssit/

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

2 kommenttia

  1. Mahtava keskustelu. Haasto tosiaan pysähtymään ja olemaan rehellinen. Näin itseäni haastattelijassa, koin että haastattelija ohitti asioita ja tuli hermostuneemmaksi joissain kohdin, ohitti sitä aitoa rehellisyyttä oman epävarmuuden vuoksi. Ei uskaltanut olla heikko, herkkä tai tietämätön vaan tuli pinnistelyjä kertoa jotain ja pitää niin sanotusti otetta. Kerron tän vaan omasta näkökulmasta ja tiän että tosiaan noista heijastuu minä itse. En halua puhua toisen puolesta tai analysoidanmutta en osaa nyt paremminkaa tuoda esille. Miesten pitää amtaa olla miehiä mutta noissa tilanteissa myös me naiset saadaan kuunnella itteä ja kertoa sit rehellisesti miltä meistä tuntuu, siitä se kaikki lähtee ratkeemaan. Mikään ei oo mustavalkoista. Onneksi ❣️ luotetaan siihen mikä on vaikka se tuntuis epämukavalta, se vie eteenpäin.

  2. Lisäys: kirjoitin haastattelija koska en muista että haastattelijan nimeä oltais mainittu tai en näe että sitä lukisi tässä jutussa. Ois hyvä lisätä se. En nyt kerkee sitä ruveta etsimään sivustolta, palaan kuitenkin paremmalla ajalla ❤️ Täs oli vahvasti keskitytty Aaroon, myös haastattelija on tosi tärkeessä asemassa ja kaipaa merkinnän ❤️ ihan tähän näkyville tekstin yhteyteen esim.