Yoni Egg aloittelijoille

Oletko sinä jo tutustunut Kiinan hovin kurtisaanien sekä monien aasialaisten naisten salaisuuteen eli yoni eggiin?

Jade egg
Yoni egg 

Kaupallinen yhteistyö: Yoni Egg Rocks

Taolaisissa ja tantrisissa opetuksissa naisia kehotetaan pitämään huolta omasta seksuaalienergiasta sekä emättimen ja lantionpohjan lihasten toiminnasta yoni eggin avulla. Mutta miten harjoittelussa pääsee alkuun?

Olen itse opetellut jademunan käyttöä Layla Martinin ja Psalm Isadoran nettikursseilla. Jotkut harjoitukset ovat olleet todella vaikeita. Niinpä olinkin innoissani, kun viime kesänä Suomessa kävi Natural High Healing -festareiden yhteydessä jademunakouluttaja Violeta Labella. Hän piti ennen festareita Helsingissä yhden illan mittaisen ensikertalaisille suunnatun livekurssin, jossa muniin ja harjoituksiin tutustuttiin lempeästi helppojen harjoitusten avulla.

Illan aluksi Violeta valitsi jokaiselle osallistujalle intuitiivisesti munan, jonka hoitavat ominaisuudet sopivat juuri tälle naiselle. Munia valmistetaan siis eri kokoisina, eri kivistä ja sekä vetonarulla että ilman. Jotkin kivet imevät itseensä negatiivista energiaa, toiset suojaavat, jotkut antavat voimaa ja rohkeutta, jotkut tuovat iloa jne. Minä sain naiseutta ja rakkautta lempeästi hoitavan ruusukvartsista valmistetun munan.

Yoni eggin ottaminen käyttöön

Kun otat uuden munan käyttöön, se täytyy aluksi puhdistaa. Puhdistaminen käy helposti kuumalla vedellä ja merisuolalla. Aseta muna kuumaa vettä kestävään astiaan. Lisää mukaan ruokalusikallinen merisuolaa ja kiehautettua vettä. Liuota suola veteen ja lisää muna astiaan (älä keitä munaa kattilassa, sillä se saattaa haljeta). Anna munan puhdistua kuumassa merisuolavedessä kunnes vesi on jäähtynyt kädenlämpöiseksi.

Seuraavaksi voit asettaa munalle siunauksen tai intention. Ota muna vedestä, kuivaa se ja ota käsiesi väliin. Voit asettaa sen joko sydämesi päälle tai kohtusi päälle. Kutsu kiveen ominaisuuksia, joita haluat sen tuovan sinulle harjoittelun myötä. Näitä ominaisuuksia voivat olla esimerkiksi itsensä hyväksyminen, lempeys, feminiinienergian vahvistuminen, rakkaus, puhdistuminen, nautinto jne.

Kun olet asettanut intention, voit pujottaa munaan ulosvetonarun, mikäli munaan on porattu rei’ät. Naru ei ole välttämätön. Munan saa pullautettua emättimestä ulos lihasten avulla, mutta aluksi voi olla turvallisempi olo harjoitella, jos tietää, että munan saa vedettyä helposti ulos.

Lempeät yoni egg -harjoitukset
Luo yoni egg -harjoituksille lempeä ja hyväksyvä tila

Lempeät yoni egg -harjoitukset

Päätä tehdä harjoituksista lempeä hetki, jolloin tutustut itseesi, kehoosi sekä omaan rakkauteesi. Unohda päämäärät ja suoritukset. Yoni egg -harjoitukset ovat oiva keino yhdistää sydän ja sukupuolielimet ja saada feminiinienergia virtaamaan. Harjoituksissa ei ole päämäärää, oikeaa tai väärää. Keskity vain siihen, millaisia tuntemuksia saat. Luo harjoituksille rauhallinen, kiireetön tila. Sytytä kynttilöitä ja halutessasi suitsukkeita. Laita soimaan kaunista, rentouttavaa musiikkia. Ota tämä hetki aikaa itsellesi.

1. Kävely tuntien jalkapohjat ja antaen lantion liikkua

Meistä monet ovat oppineet kontrolloimaan lantion liikettä ja kävelemään samalla tavalla kuin miehet. Naisten luonnollinen liike on kuitenkin sellainen, että kävellessä lantio liikkuu. Lisäksi jalkaterät työskentelevät vuorotahtiin: kun toinen jalkaterä on maata tai lattiaa vasten, toinen jalkaterä on koholla. Kävele muutaman minuutin ajan hitaasti ja pehmeästi keskittyen jalkaterien liikeeseen antaen lantion sekä koko kehon liikkua vapaasti liikkeen myötä.

 

2. Feminiinienergian kohottaminen

Jos voit, tee harjoitus yhdessä ystäväsi kanssa. Jos teet harjoituksen yksin, käytä apuna seinää tai selkänojallista tuolia. Asetu lantionlevyiseen haaraseisontaan. Aktivoi syvät vatsalihakset ja taivuta selkä suorana eteenpäin niin, että selkä on lattian myötäisesti. Olet siis 90 asteen kulmassa. Tartu ystävääsi kevyesti käsistä (tai ota tukea tuolista tai seinästä). Kuvittele, että feminiininen energia nousee Äiti Maasta jalkateriesi kautta ylös aina kohtuusi saakka. Varaudu siihen, että harjoitus voi tuntua raskaalta ja lämmittää kehoa voimakkaasti.

 

3. Huulet

Huulet
Huulien aktivoiminen avaa myös häpyhuulet

Tiesitkö, että kasvojen huulet ovat yhteydessä häpyhuuliin? Häpyhuulet toimivat porttina yoniin (naisen sukuelimiin). Kun huulet rentoutuvat ja pehmenevät ja veri alkaa virrata niissä, myös häpyhuulet avautuvat. Hiero siis muutaman minuutin ajan huulia huulirasvalla. Kokeile erilaisia kosketuksia ja eri suuntiin etenevää pyöritystä. Luo mielessäsi yhteys siihen, miten häpyhuulet avautuvat ja yoni valmistautuu ottamaan yoni eggin vastaan.

 

4. Ruusun kosketus

Kosketa itseäsi lempeästi ruusulla.

Ruusu on kukista naisellisin. Voit kuitenkin valita minkä tahansa kukan. Olennaista on se, että kosketat itseäsi kauttaaltaan pehmeästi ja kauniisti. Raju kosketus saa kukan rikkoutumaan. Samoin raju kosketus voi olla kehollesi järkytys. Opettele siis koskettamaan itseäsi pehmeästi ja kauniisti. Voit pyytää myös ystävääsi tai kumppaniasi koskettamaan sinua kukalla.

 

5. Yoni egg -harjoitukset

Vasta nyt kehosi ja mielesi ovat valmiit yoni egg -harjoituksille. Asetu selinmakuulle polvet koukussa. Aseta yoni egg kevyesti emättimesi suulle paksu pää ylöspäin. Ala pyöritellä munaa pitkin häpyhuulia ja vulvaa. Pysy koko ajan läsnäolevana ja suhtaudu itseesi lempeästi ja hyväksyen. Kuuntele kehosi ja mielesi viestejä. Jos kehosi jännittyy tai mieleesi nousee pelkoja, siirrä muna syrjään ja tee harjoitukset mielikuvien avulla ilman munaa. Palaa harjoituksiin muutaman päivän päästä ja kokeile, onko kehosi nyt valmis ottamaan munan vastaan. Jos kehosi on valmis ottamaan munan vastaan, työnnä se varovaisesti sisälle emättimeen.

Ala tunnustella, miltä yoni egg tuntuu sisälläsi. Voit keinutella lantiotasi eteen- ja taaksepäin sekä sivulta sivulle. Ala sitten aktivoida emättimen lihaksia seuraavien harjoitusten avulla:

Luo mielikuva siitä, että emättimeesi kulkee jono muurahaisia. Ahkerat muurahaiset kulkevat ylös ja sitten alas. Pyri nostamaan munaa lihasten avulla ylös kohti kohdunkaulaa, ja laske se sitten alas. Jatka minuutin tai parin ajan.

Seuraavaksi emättimeesi lentää heinäsirkka. Se hyppää vasemmalta laidalta oikealle ja takaisin. Tee tätä harjoitusta, jossa aktivoit emättimen eri laidat kevyesti minuutin tai parin ajan.

Nyt emättimeesi lentää mehiläinen. Se kiertelee etsimässä mettä ja lentää pyörivällä liikkeellä ylös ja alas. Jatka kevyitä pyöriviä liikkeitä ylös ja alas minuutin tai parin ajan.

Viimeiseksi sisällesi lentää kaunis perhonen. Se istahtaa kevyesti emättimesi etuseinämälle. Sitten se nousee ilmaan ja laskeutuu takaseinämälle. Perhonen on kevyt ja vapaa, ja se voi liikkua minne vain. Anna perhosen lennellä ja istahtaa eri puolille emätintästi parin minuutin ajan.

Kun olet valmis ja/tai lihaksesi alkavat väsyä, rentouta lantion alue. Hengitä lantion alueelle muutaman kerran. Vedä sitten muna varovasti ulos. Jos munassasi ei ole reikiä, työnnä se ulos lihastesi avulla (voit tässä vaiheessa käydä lattialle nelin kontin tai kyykkyasentoon ja kuvitella olevasi kanaemo, joka pullauttaa munan ulos).

Kiitä itseäsi harjoituksesta. Lepää vielä hetki selinmakuulla ja anna feminiinienergian levitä koko lantion alueelle, rintoihisi ja koko kehoosi. Tunne, miten energiasi ja elinvoimasi kasvaa. Tunne yhteys sydämesi ja vulvasi välillä. Voit asettaa yhden käden sydämen päälle ja toisen käden kohtusi päälle. Hengittele ja tunne vahva yhteys.

Jos harjoitukset tuntuivat vaikeilta tai et saanut tuntumaa emättimesi eri osiin, älä lannistu. Säännöllisellä harjoittelulla kehosi herkkyys lisääntyy ja opit aktivoimaan emättimen eri osat. Harjoittelun myötä voit huomata, miten kykysi nauttia seksistä lisääntyy ja miten feminiinienergiasi lisääntyy.

Jos haluat oppia lisää yoni egg -harjoittelusta tai tilata oman yoni eggin, tutustu Violeta Labellan Yoniegg Rocks -nettisivuihin täältä

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.