Yksi elämä.

We are made of seeds, stars and dust and wind….

 

Tuli päivä, jolloin sain huomata, miksi olen kulkenut ja mitä kohden. Päivä, jolloin uusi luku on valmis aukeamaan, kun vanha on rakkaudella suljettu. Miksi kävelin kärsimyksen polttavissa liekeissä, epäilyksen viiltävissä varjoissa. Miksi pelko juoksi kintereilläni, miksi harmaat sävyt värittivät liian monia hetkiä elämässäni.

Tuli päivä, jolloin elämä kuiskasi korvaani, ”nyt”. Se oli taitekohta. Aurinko alkaa nousta hitaasti, mutta pysäyttämättömällä määrätietoisuudella ja sen jokainen loistava kultainen säde ylettyy varmasti jokaiseen soluuni asti. Se valaisee minut hetki hetkeltä, kunnes olen täysin läpikuultava.

Mitä korkeammalle aurinko horisontissa nousee, sitä selkeämmin näen. Minut valtaa syvä liikutus kun ymmärrän kaiken laajuuden. Syvä kiitollisuus siitä, että tein sen. Näen itseni mielettömässä myötätunnon ja rakkauden valossa… Myötätunto herää omaa sokeuttani kohtaan, rakkaus koska näen sen pyhän työn ja järjestyksen.

Ymmärrän kuka olen. Mistä tulen. Ja miksi olen täällä. Fyysinen maailma toki valjastuu askel askeleelta, sydämen johdattaessa. Intuitiotaan kuunnellen, tämä vastasyntynyt navigoi maailman tiheydessä ja tuo siihen väljyyttä muistamalla vain hengittää… ja hoivaamalla yhteyttään siihen mikä on totta.

Kuka Sinä olet?

Millaisia määritelmiä olet itsestäsi ja elämästäsi muodostanut?

Määritelmät ovat myrkyllisiä. Ne pienentävät, rajoittavat, sekä hyvässä että pahassa. Ne ovat rationaalisen ihmismielen tarve saada kaikki muotoon, johonkin käsinkosketeltavaan ja kiinnipidettävään. Johonkin, joka saa tuntemaan itsensä ihmiseksi. Sellaiseksi, joka sopii. Jolla on paikka tässä yhteiskunnassa. Joka sopii muille.

Mitä, jos heittäisit määritelmät romukoppaan. Antaisit mahdollisuuden sille, että oletkin jotain aivan muuta ja jotain paljon laajempaa, kauniimpaa, ihmeellisempää ja taianomaisempaa. Voisitko leikitellä ajatuksella, että koko identiteettisi olisikin ihmismielen keksimä harha? Ja mitä jos onkin niin, että ymmärrät nyt vain pienen murusen verran siitä, mikä on totta. Voitko mennä takuuseen, että tässä, mitä nyt näet ja koet, on kaikki mitä on.

Eräänä talvisena synkkänä päivänä, vain pari vuotta sitten, heräsin uupumukseni epätoivoisessa ahdingossa ajatukseen, että elän hyvin pienesti. Ajatukseni tuntuivat pyörivän pienen pientä kehää ja siinä hetkessä aloin aistia, kuinka paljon – loputtomasti – tuntui olevan tilaa tuon kehän ulkopuolella. Se oli käännekohta. Tiedostin jotain uutta. Tunsin sydämen sopukoissani asti, että siinä syntyi valoa pimeyteen.

Määrätietoisen ja periksiantamattoman, ympärivuorokautisen työn tuloksena aloin milli milliltä, välillä harppauksenkin verran, vapautumaan harhasta. Minä, joka ei oikein uskonut mihinkään, saan tänä päivänä, pohjattoman liikutuksen vallassa todeta, että elämä on ihme! Että minä olen ihme.

Ja kerron sinulle, että myös Sinä olet ihme.

Olemme unohtaneet tämän. Unohtaneet elämän taian, seilanneet kauas hakemaan oppiläksymme, jotta lopulta voisimme purjehtia takaisin kultaisille maillemme. Yltäkylläisyydessä, aistien oman ja kaiken olevaisen pohjimmaisen essenssin. Muodottomuuden. Silloin taivaskaan ei ole rajana. On olemassa enää rajattomuus ja ikuisuus. Kaikki elämä kietotutuu yhteen. Kärsimys lakkaa… ja aito välittäminen, myötätunto ja rakkaus herää. Vihdoin. Pitkän, pimeän taipaleen jälkeen.

Tässä uudessa valossa näet, kuinka pimeässä tuota polkua onkaan kulkenut. Takaan, että näet itsesi täysin uudessa valossa. Koko elämä aukeaa uudenlaisena horisonttina, myötätuulet puhaltavat vienosti paitasi helmassa ja olet valmis uskomattomaan, pelottomaan, ihmeelliseen seikkailuun!

Aistit elämää puhtaammin ja täyteläisemmin kuin koskaan…. ja silloin et enää epäile. Et itseäsi, et elämän hyvyyttä.

Et rakkautta, joka olet.

Kaunista ja taianomaista matkaa, ystäväni!

Kiitollisuudella, Karoliina

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.