Viikonloppu maalla

 

Olen Pohjanmaalta lähtöisin ja käydään siellä vieläkin hyvin usein. Viihdyn erittäin hyvin maaseudun rauhallisuudessa ja olen muutenkin hyvin luontoystävällinen ihminen, kunnon luomuhippi. Metsän rauha, järven laineiden liplatus, ruohikon tuntu varpaiden välissä, auringossa oleilu saa luovuuteni kukkimaan. Se rauhoittaa mieltäni ja tunnen olevani yhtä luonnon kanssa. Ei ole huolia eikä mitään, on vain nyt hetki. Läsnäolo ja maadoittuminen on itselleni ehkä tärkein elementti kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kannalta.

Oleilemme tätini omistamalla sukutilalla 1800-luvulla rakennetussa hirsitalossa. Siskoni perheineen on täällä myös usein. Olemme kunnostaneet taloa viimeisen parin vuoden aikana ja se alkaakin vastata hyvin nykyajan vaatimuksia. Viime syksynä teimme ison keittiöremontin ja hirsirakennetta myös hieman korjailtiin.

Täällä ei tekeminen tosiaan lopu.

 

Marjapensaita täällä on lähemmäs kolmekymentä ja leikeltiin hieman vanhoja oksia pois ja laitettiin pensaiden ympärille kehikot
Kasvihuoneeseen tulee ainakin tomaatteja ja kurkkuja.
Kasvimaa on iso joten siinä riittää varmasti parille ihmisille puuhasteltavaa. vielä karun näköinen mutta eiköhän se jo kuukaudenkin päästä ole ihan erinäköinen.
Nokkosaika alkamassa. niistä puristamme mehutiivistettä ja pakastamme ne jääpala pusseissa. talven mittaan niitä on kätevä heittää smoothieitten sekaan. Superfoodia parhaillaan.

Olen kiitollinen siitä että meillä on tälläinen paikka mihin tulla rauhoittumaan. Täällä voi olla kuin kotonansa ja kaikki tarvittava on lähellä, kuten punttisali 😉

Oikein ihanaa ja rakkaudellista äitienpäivää kaikille äideille <3

Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Ei kommentteja

  • Näyttää tosi hienolta paikalta, ja tuo nokkosvinkki on loistava, aion kopioida saman tien!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.