Viikon normisettiä ja vähän extraa

 

Viime viikon postauksissa mentiin vähän syvällisimmissä aiheissa joten nyt tehdään taas paluuta vähän toisenlaisiin aiheisiin. Tätä elämään eletään joka päivä arjessa ja siinä vasta punnitaan kuinka “valaistanut ” sitä onkaan. On helppo elää yksikseen jossain kohtaamatta todellista elämää. Arjessa ja ihan peruselämässä tulee juuri ne tilanteet, ihmiset ja haasteet vastaan mitä ehkä tarvitsetkin kehityäksemme ihmisenä. Viime viikolla lähdimme taas Oliverin ja serkku poikien kanssa maalle. Tein päätöksen lähdöstä yhtäkkiä Jaskan ollessa reissussa ulkomailla. Yksi elämän mottoni on että aina pitää olla valmis muutoksiin, yksi asia mikä elämässä on varmaan on jatkuva muutos. Lauantaina mietin pitkään lähdenkö takaisin Tampereelle ilman Oliveria ja päädyin siihen että illalla ysin jälkeen lähdin ajamaan kohti kotia. Sunnuntaina oli tulossa Espoosta saakka vieraita. Olimme sopineet ystävästäni lääkäri Helin kanssa haastattelusta ja Oliverin olisi saattanut häiritä vähän meidän puuhastalua. Kaipasin myös hieman omaa rauhaa ja aikaa. Tiesin että Oliverin oli hyvissä käsissä tätini kanssa. Oli aika outuóa nukkua yksin koko yö pitkästi yli vuoteen. Nukuin kyllä tosi hyvin mutta ikävä meinasi illalla varsinkin vaivata paljon.

Viikkoon mahtui paljon tunteita mutta myös ihan arjen ihania juttuja. Marjan poimimista, salilla käyntiä, puunpilkkomista, Veljekset Keskiselläkin käväistiin, dataamista ja paljon muuta. En tiedä voiko näin ääneen sanoa, varsinkaan täällä Suomessa,  mutta tykkään ihan älyttömän paljon elämästäni. Se on juuri sellaista kun olen halunnutkin sen olevan. Meillä on aika mahtavasti asiat täällä Suomessa, olen erittäin kiitollinen että olen syntynyt juuri tänne. Tietenkin on niin paljon muitakin juttuja mistä olla kiitollinen.

Meillä on rajoittamattomat mahdollisuudet tehdä sitä mitä sydän käskee tekemään. Ainoa todellinen este elämän tiellä olet sinä itse. 

Picture

Marjapensaissa on yleensä kivaa.
Picture

Picture

Kävin pitkästä aikaa Raholan Liikuntakeskuksessa treenamassa. Voin suositella salia kyllä lämpimästi, hinta-laatu suhde kohdillaan. Lisäksi siellä voi pelata sulkapalloa ja sählyä.
Picture

Kävin tapaamassa ihana doulattavaani ja sain häneltä pienen kiitos lahjan. Ilo ja kiitollisuus on kyllä mun puolella kun pääsen mukaan synnytyksiin ja myös matkan tekoon näiden ihanien perheiden ja naisten kanssa.
Picture

Lapset on ylisöpöjä nukkuessaan. Mulla oli hyvää matkaseuraa takapenkki täynnä kun ajelin pohjanmaalle <3
Picture

Vanha kunnon Baby Björnin kantoreppu oli taas käytössä. Hieman painoin kyllä hartioita kun 11kg painolasti oli mukana pienellä lenkillä.
Picture

Picture

Picture

Veljekset Keskinen tuo Pohjanmaa helmi. Tunnettu myös omalaatuisesta omistajastaan. Kunniapointsit ruokapuolelle mistä löytyy kattava valikoima superfoodeja ja muita lisäravinteita. Bongasin myös tuttuni Erkki Palviaisen– kirjan Voima Ruokaa. En vielä ostanut sitä itselleni mutta pikaseluaksella voi kirjaa suositella kaikille jotka haluavat olla terveitä ja energiä. Hyvä Erkki!
Lisää kirjoittajalta Mielen ja kehon vapaus/ Elina Ojaniemi

Lukemisen voima – tie itsetuntemuksen syventämiseen

Yleisesti on tiedossa että lukeminen kannattaa monista syistä. Lukemisen on todettu mm....
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.