Viestejä korteilta tähän hetkeen

Ovatko hämmennys, epätietoisuus ja epäluottamus hengailleet kanssasi muutosmyllyn puserruksessa? Koetko olevasi hukassa elämäsi suunnan tai edessäsi siintävien vaihtoehtojen suhteen?

 

Haluan sanoa sinulle, että et ole yksin kokemuksesi kanssa.

 

Olemme kokeneet ja käymme läpi mitä mielenkiintoisimpia aikoja.

Elämme vahvaa murroskautta ja muutumme niin yksilö- kuin kollektiivitasollakin.

 

Niin kuin perhosen toukka transformoituu ja valmistautuu pimeässä kotelossaan nousemaan ylös kauniille ja voimakkaille siivilleen, niin sinäkin tarvitset oman aikasi ja tilasi sille uniikille prosessille, jota elät rohkeasti läpi, juuri sinuna.

 

Sinä olet uskomaton! Sinä olet ihme! Sinä olet elämä itse!

 

Ja sinunkaan ei tarvitse kulkea tätä matkaa yksin, vaan laajenevassa ja äärettömässä avaruudessa tuikkii tähtiä ja niiden kollektiiveja, jotka valaisevat tietäsi ja muistuttavat valosta ja voimasta sisälläsi.

 

Pyysin yleisiä viestejä enkeleiltä, esivanhemmilta ja toteemieläimiltä tähän hetkeen auttaakseni sinua muistamaan ja vahvistamaan yhteyttä sisälläsi elävään tietoon. Koska tekemäni tulkinta on yleinen, kaikki välittämäni viestit eivät koske välttämättä juuri sinua. Tunnustele ja vastaanota siis ne viestit, jotka sydämessäsi resonoivat.

 

Olkoon tämä tekemäni korttitulkinta sinulle valon kosketus pimeässä. Se voi myös tuoda toivon kipinöitä ja ilon inspiraatiota luoda elämästäsi voimallisemmin juuri sinun näköistä ja tuntuista.

 

Tämä ihmisyyden trippi ei ole todellakaan sieltä helpoimmasta päästä…! Välillä jokainen meistä tarvitsee muistuttelua, tukea ja rohkaisua polullamme.

 

Tässä minun rohkaisuni sinulle videon muodossa, ole hyvä:

 

Voit tilata minulta myös henkilökohtaisen korttitulkinnan tuomaan tilanteeseesi tai kysymykseesi selkeyttä ja valoa hintaan 25 euroa (norm. 28 euroa). Tulkinta on kestoltaan noin 20 minuuttia ja lähetetään piilotettuna YouTube-linkkinä sähköpostiisi.

Tarjous on voimassa helmikuun loppuun asti.

Lisäkysymykset ja tilaukset sähköpostiin kipinakuu@gmail.com.

 

Seuraa ja tykkää myös Hoitavasta Kipinästä Facebookissa ja tutustu tuleviin tapahtumiin ja palveluihin. YouTube-kanavani tilaamalla saat tiedon ensimmäisenä uusista videoistani.

 

Valoisaa, pehmeää ja nautinnollista helmikuuta! ❤

 

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.