Vapauta sisäinen Naisesi

Huomaatko usein VALITTAVASI elämästäsi tai asioista, jotka ovat huonosti ystävillesi, miehellesi tms. Onko olotilasi KIREÄ kuin väkisin päälle ahdetut farkut (muistatko aikaa, kun ei vielä ollut legginssejä)?

Oletko KATKERA siitä, että elämäsi voisi olla ihan toisenlaista, jos sinulla olisi toisenlainen kasvatus, menneisyys, ihmissuhteet…tai jos elämässäsi ei olisi nyt näitä haasteita ja ongelmia, jotka estävät sinua elämästä täysillä – kuten lapset, kumppani, kuluttava työ tms?

Oletko kroonisesti TYYTYMÄTÖN elämääsi?

Oletko PELOKAS tekemään muutoksia?

SYYLLISTÄÄKÖ harva se asia?

Huonolla hetkellä, MANIPULOITKO ihmisiä ja asioita, oletko ILKEÄ – ehkä tahtomattasikin?

JUMITTAAKO?

Ja hei, ihan suomeksi: VITUTTAAKO, turhan usein?

Picture

Nämä edelliset, korostetut sanat ja esimerkit ovat ehkä hieman kärjistyksiä siitä, MITEN HUONOA FEMINIINIENERGIAA ILMENNETÄÄN. Voimme nähdä epäkehittyneen ja huonon feminiinienergian ilmentämisen ympärillämme, naisissa, jotka eivät anna tarpeeksi (tai juuri lainkaan) huomiota itsellensä. Mikäli nainen elää opituista tavoista ja tottumuksista käsin, hän suorittaa jonkun muun elämää, ulkoakäsin ohjautuvasti eikä elä omaa sisäistä totuuttaan. Tällöin ei ole ihme, jos ahdistavia tunteita esiintyy turhan usein.

Huono feminiinienergia ja monesti myös varsinkin UHRAUTUVUUS näkyy etenkin omissa äideissämme. He ovat kasvaneet ja eläneet eri ajassa, erilaisten haasteiden ja kehitystehtävien ympärillä, eikä heillä ole ollut niinkään voimavaroja, resursseja tai ymmärrystä panostaa itseensä. Kun nainen uhraa ja antaa itsestään tarpeeksi, uusi “ihana” ominaisuus, MARTTYYRIUS putkahtaa esiin.Toki tiedän, että poikkeuksia on! Olet onnekas, jos olet saanut mallia omalta äidiltäsi tai muualta siitä, kuinka ilmennetään hyvää feminiinienergiaa ja arvostetaan naiseutta – muuten, kuin ulkoaohjatusti.

Suuri osa meistä, on kuitenkin vähän hukassa oman feminiinisyytensä kanssa. Niin olin minäkin. Olen lähes koko elämäni samaistunut siihen, että maskuliinienergia on “se juttu” – olla kova, vahva, pärjäävä ja itsenäinen nainen, joka tekee mitä tahtoo, eikä tarvitse muita. Sitten, kun omat, syvemmät tarpeet tarpeeksi pitkään painaan sivuun – voi olla, että joskus ärsyttää, vituttaa ja kiehuu yli. 

Jotain siis puuttui. Olin kuin auki revitty sydän, joka ei löytänyt toista puolikastaan. Viime vuosina, olen löytänyt puuttuvan puoliskoni – sen, miten löytää sisäinen balanssi feminiini- ja maskuliinienergioiden ilmentämiseen omassa itsessä. Kun löydämme sen balanssin – tai lähdemme ymmärryksen matkalle – alamme kokea LISÄÄNTYNYTTÄ RAUHAA, LEVOLLISUUTTA JA HYVÄKSYNTÄÄ OMAA ITSEÄMME JA OMAA NAISEUTTAMME KOHTAAN. Ei tarvitse enää yrittää olla jotain, mitä ei ole. On hyväksyttävää tuntea tunteita ja etenkin, on hyväksyttävää olla tarvitseva. Voimme tehdä paljon itse, mutta ilman muita, emme kuitenkaan saa koko potentiaaliamme käyttöön.

Kun vahvistat sisäistä Naistasi:

Tiedät, että YHTEYDESSÄ oleminen on kaikkein tärkeintä

Löydät suurimman voiman, RAKKAUDEN sisälstäsi

Priorisoit SISÄISEN kotisi tärkeämmäksi, kuin ulkoisen kotisi

Haluat vaalia KEHOasi

Vapaudut ilmentämään sisälläsi olevaa VILLInaista

Opit olemaan sopivasti PASSIIVINEN ja VASTAANOTTAVAINEN, kun se tukee kokonaisuutta

Annat itsellesi luvan olla TUNTEELLINEN

Vahvistat elämän FLOW:ssa elämistä

Nämä edelliset korostetut sanat ilmentävät siis hyvän, kehittyneen feminiinienergian ilmentämistä. 

Picture

​Vapauta sisäinen Naisesi – audiokurssilla käymme läpi erilaisten teemojen kautta läpi hyvän femininienergian eheytystä ja vahvistamista. Samalla vahvistat ja kehität hyvää maskuliinisuuttasi, josta kerron lisää ensi kerralla 🙂

Sinusta loistaa aitous ja rehellisyys joka välittyi koskettavasti kaikkien audioidenkin läpi, ja se että kaikki tulee suoraan sydämestäsi. Oli tosi antoisaa kuunnella, ja äänesi on tullut tutuksi mulle ja 2,5v pojalleni tässä viimeviikot, nauhat on pyörineet melkein päivittäin kotihommien taustalla ja olen saanut niitä kuunnella myös omalla ajallani rauhassa, välillä jopa itkien. Ovat tuoneet paljon voimia ja monia monia oivalluksia. Kiitos siis tuhannesti. En osaa edes sanoittaa vielä kuinka tärkeä ja merkityksellinen tämä kurssi oli mulle juuri nyt. <3 – Janita

Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Sinä et ole yksin! – Tarinani eräästä päivästä, jota en olisi halunnut, mutta joka minulle TAAS annettiin

Halusin kirjoittaa rehellisen tekstin eräästä päivästäni kuluneella viikolla. Haluan myös sanoa, että...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.