Vapaudu rajoittavasta uskomuksesta – kokemukseni Suvi Bowellanin CTE-hoidosta


Onko sinulla jokin rajoittava uskomus, joka estää sinua nauttimasta elämästä tai menemästä kohti unelmiasi? Oletko kokenut, että uskomuksen muuttaminen ei parhaista yrityksistäsi huolimatta onnistu?

Meillä monilla, ellei jopa jokaisella, on joitakin rajoittavia uskomuksia. Ehkä olemme omaksuneet ne kotoa, ehkä koulusta, ehkä ympäröivästä yhteiskunnasta. Osa näistä uskomuksista on heikkoja, osa taas voimakkaita. Voimakkaat negatiiviset uskomukset ovat energeettisiä jarruja, jotka estävät menemästä elämässä eteenpäin.

Minulla yksi tälläinen voimakas rajoittava uskomus oli peräisin isältäni. Kun olin opiskellut energiahoitoja ja olin niistä innoissani, isäni totesi hänelle tekemäni hoidon jälkeen: ”Onhan nuo sun jutut ihan mukavia, mutta älä kuvittele, että voisit koskaan elättää niillä itseäsi.” Vaikka suutuin isälle hänen ajattelemattomasta ja vähättelevästä kommentistaan, se upposi syvälle alitajuntaani ja sisäistyi omaksi uskomuksekseni.

Vuosien saatossa yritin työstää uskomusta monin eri keinoin. Mutta se oli juurtunut niin syvälle ja niin tiukasti, että se oli ja pysyi. Ja se alkoi vaikuttaa elämääni monin eri tavoin: En uskaltanut ryhtyä yrittäjäksi. Kun ryhdyin sivutoimiseksi yrittäjäksi, en uskaltanut pyytää palveluistani kunnon hintaa. Tarjosin osaamistani puoli-ilmaiseksi, sillä ajattelin, että kukaan ei ole valmis maksamaan niistä. En kehdannut mainostaa palveluitani ja hyväksyin asiakkailtani epäkunnioittavaa käytöstä.

Uskomus oli alkanut myös rönsyillä ja tuottaa uusia uskomuksia: olen arvoton, minusta ei ole tähän, olen liian outo, olen liian vanha, en voi elättää itseäni tekämällä asioita, joista nautin, mun palvelut ovat liian outoja ja kiinnostavat vain harvoja.

Lopulta tuskastuin tilanteeseeni ja otin yhteyttä Suvi Bowellaniin. Tiesin, että hän on tuonut Suomeen ThetaHealingin. Lisäksi hän fasilitoi CTE-menetelmää (Clearing Toxic Emotions). Kysyin Suvilta, kumpaa hän suosittelisi minun tilanteeseeni. Hän suositteli menetelmien hybridiä.

Lukko aukeaa

Prosessi käynnistyi niin, että kävimme Suvin kanssa tunnin mittaisen puhelinkeskustelun. Suvi kertoi minulle, miten CTE-prosessin 7 eri vaihetta menevät. Hän haastatteli minua uskomuksen synnystä ja sen vaikutuksista elämääni. Lisäksi hän auttoi minua ymmärtämään prosessin muut vaiheet, mm. ulkopuolisen tarkkailijan objektiivisen näkemyksen tilanteesta, myötätunnon löytämisen isääni kohtaan ja anteeksiannosta sekä isälle että itselleni.

Puhelun jälkeen Suvi lähetti minulle vielä esitehtävän. Käytännössä sain tehtäväksi kirjoittaa käsin prosessin kolme ensimmäistä vaihetta. Kaikki ne tunteet, joita minussa on herännyt sekä sen, mitä olisin isältä kaivannut. Ja myös löytää ymmärrystä siihen, miksi isäni toimi näin.

Ymmärsin, että isäni on syntynyt hyvin erilaiseen maailmaan kuin minä, keskelle sotaa. Hän on joutunut menemään töihin jo hyvin varhain. Evakkoina hänen perheensä on menettänyt kaiken ja kärsinyt nälästä. Niinpä isä on tehnyt omat valintansa toimeentulon turvaamisen näkökulmasta, turvallisuus edellä. Hän halusi suojata minua turvattomalta tulevaisuudelta ja toimeentulon menettämiseltä, mikä on ollut hänen iso pelkonsa.

Vastaanottotapaamisella Suvi pyysi minua aluksi katsomaan kiitollisuusyantraa. Se on kuva, joka väreilee puhdasta kiitollisuutta ja avaa aivoihin yhteyden löytää tapahtumasta korkeampi tarkoitus, josta voi olla kiitollinen. Sitten Suvi auttoi minua käymään prosessin läpi katsoen itseäni peilin kautta silmiin. Kävin läpi hurjan määrän tunteita. Itkin, raivosin ja tärisin. Suvi antoi minun käydä rauhassa läpi tunteeni ja tuntea ne. Vasta kun olin tullut kuulluksi ja nähdyksi kaikkine tunteineni ja tarpeineni, olin valmis menemään eteenpäin, ja Suvi ohjasi minua lempeästi aina seuraavaan vaiheeseen.

Lopuksi minun piti käydä prosessi läpi itseni kanssa. Minun piti antaa itselleni anteeksi esimerkiksi se, että en ollut puolustanut itseäni tai näyttänyt isälleni, miten paljon hänen sanansa minuun sattuivat. Ennen kaikkea minun täytyi tulla tietoiseksi siitä, millaisilla eri tavoilla olen itse rajoittanut itseäni elämässäni tämän uskomuksen vuoksi.

Prosessi oli minulle raskas, jopa aivan fyysisesti. Välillä sain voimakkaita väristyksiä ja kehoani väänsi. Tunsin, miten jotain raskasta irtosi. Minulla oli myös kova jano. Ikään kuin olisin juossut maratonin. Toisaalta oloni oli todella kevyt ja iloinen. Helpottunut. Vuosikausien raskas lasti oli poistunut harteiltani ja rajoittavan uskomuksen kahleet irronneet.

Aivan lopuksi Suvi puhdisti vielä ThetaHealingillä energiakenttäni. Siinä olikin isoja aukkoja ja paljon minulle kuulumatonta energiaa. Ja toisaalta olin menettänyt omaa energiaani toisille. Suvi kutsui minun energiani takaisin kehooni ja palautti toisten energiat heille. Hän latasi minulle myös korkeampaa viisautta omasta arvostani, omasta kutsumuksestani ja siitä, että saan ansaita vaurautta ja hyvän toimeentulon tekemällä sitä, mitä sydämeni kutsuu minut tekemään.

Uusi uljas todellisuus

Mielenkiintoista on se, että jo noin viikkoa ennen Suvin hoitoa prosessi nousi pintaan. Päätin toteuttaa ensimmäistä kertaa maksullisen haasteen, sillä tähän asti olen jakanut osaamistani sosiaalisessa mediassa ilmaiseksi. Pari ihmistä perui osallistumisensa heti, kun heille selvisi, että Joulukuun lempeä hengityshaaste on maksullinen. Ja minulle taas oli iso kynnys laittaa haasteen hinnaksi 10 euroa.

Suvin CTE + ThetaHealing -hybridin jälkeen minulla on ollut uudenlainen itsevarmuus ja luottamus. Tiedän, että hengitysvalmennuksen harjoitukset ovat tehokkaita, ja moni ihminen voi saada niistä apua. Tiedän myös, että sisuunnuttuani isälleni olen hankkinut todella laajan repertuaarin osaamista. Enää minulla ei ole tarjolla pelkästään enrgiahoitoja ja ”huuhaata” vaan myös menetelmiä, joiden vaikuttavuus on todistettu moneen kertaan tieteellisesti. Seison 110% hengitysvalmennuksen takana, sillä harjoitukset ovat muuttaneet oman elämäni ja Yogateachers Collegen Breath Coach Training on ollut aivan valtavan kattava koulutus sisältäen hurjan paljon tietoa hengityksen fysiologiasta ja anatomiasta.

Päätin tehdä vielä testin. Esitin Universumille ja enkeleille pyynnön: Jos yrittäjyys on se suunta, johon minua halutaan ohjata ja voin palvella maailmaa parhaiten näiden palveluideni kautta, Joulukuun lempeään hengityshaasteeseen tulee yli 50 maksanutta asiakasta. 50 ihmistä on sen verran iso määrä, että sitten minun on pakko uskoa. Ja kulkaa niin on käynyt, että haasteessa on jo yli 80 maksanutta asiakasta, ja nyt on vasta joulukuun 1. päivä!

Mua on vain naurattanut, kun yhtäkkiä energeettinen tulppa irtosi ja ihmisiä alkoi tulla mukaan haasteeseen. Ja samalla olen valtavan kiitollinen. Kiitollinen isälle saamistani opeista ja siitä, että hän haastoi minut kouluttautumaan monipuolisesti ja etsimään myös tieteellisesti päteviä menetelmiä. Ja olen valtavan kiitollinen Suville huikeasta prosessista. Ja olen kiitollinen jokaiselle haasteeseen mukaan tulleelle, sillä he ovat vahvistaneet uskoani omaan polkuuni. Tiedän, että mulla on paljon annettavaa. Mutta ilman Suvin ohjausta haasteesta ei olisi tullut näin menestyksellistä, se on täysin selvää. En olisi päässyt toteuttamaan omaa kutsumustani.

Jos helpot ja nopeat hengitysharjoitukset kutsuvat sua, mukaan haasteeseen pääsee täältä: https://www.facebook.com/groups/444763573170366/. Julkaisen ryhmässä 1.-10.12. päivittäin max. 15 minuutin pituisen videon, jossa opetan päivän hengitysharjoituksen. Harjoitukset lievittävät stressiä, tuovat voimavaroja, avaavat tukossa olevan nenän ja auttava säätelemään hermoston vireystilaa. Harjoitukset voi tehdä omaan tahtiin, sillä videot ovat nähtävissä 31.12.2020 asti.

 

Summa summarum

Mitä sain Suvi Bowellanin CTE + ThetaHealing -hybridistä? Sain enemmän kuin olin uskaltanut odottaa. Sain uusia oivalluksia. Vapauduin minua 15 vuotta rajoittaneesta uskomuksesta. Annoin anteeksi niin isälle kuin itselleni ja löysin elämälleni uuden, kevyemmän suunnan. Ja sain runsauden virtaamaan elämääni kevyesti ja hauskasti!

Suosittelen Suvin ohjausta lämpimästi, jos olet valmis työstämään jotain sinua rajoittanutta uskomusta. Prosessi ei kuitenkaan ole aivan kevyt tai kivuton, vaan se vaatii rohkeutta kohdata omat tunteet ja päästää asioista irti. Jos olet tähän valmis, niin sitten suosittelen lämpimästi. Omalla kohdallani voisin sanoa, että tuntuu siltä, että olen saanut kokea ihmeen.

Suvin nettisivut löytyvät täältä: http://suvibowellan.com/ Löydät sivuilta lisää tietoa CTE:stä ja Theta-healingistä sekä Suvin tulevista kursseista.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.