Vanhan ja uuden taitekohdassa

Olemme ihmiskuntana henkisen evoluution taitekohdassa. Olemme päättämässä mielettömän suurta sykliä. Ja kaikki se, mitä sisällämme tapahtuu, tapahtuu myös ulkoisessa maailmassa ja kaikki mitä ulkopuolellamme tapahtuu, ohjaa meitä katsomaan sisimpäämme ja huomaamaan, mitä tuo tapahtuma meissä peilaa.

Olemme todella kaikki yhtä, tosin vielä erillisyyden harhassa eläen. On enemmän kuin haastavaa ottaa vastuu itsestä ja suostua näkemään varjonsa, se kohta itsessä, joka on paheksuttava, tuomittava, pimein pimeys. Ja vielä hyväksyä, että nuo varjot ovat osa sitä, mitä kamaluuksia tapahtuu ympärillämme. Mutta vain sitä kautta, että varjomme tulevat valoon, parannumme ja myös maailma ympärillämme tasapainottuu.

Jotta uusi sykli voi alkaa, on vanhan matriisin romahdettava. Se on kivuliasta. En voi valehdella tästä. Mutta mitä enemmän harjoitamme löytämään keskiömme vaikeimpiemkin olosuhteiden, kuten lamaannuttavien ja voimakkaiden tunteiden keskellä, sitä helpommalla selviämme kun vanha tuhoutuu. Mitä laajemman kuvan näemme, sitä luottavaisemmin elämme arkeamme.

Se, millä tavalla vanha tuhoutuu, on myöskin meidän jokaisen luomusta. Kauhistelemme maailmamme tapahtumia, mutta samalla poistamme itsemme tuosta yhtälöstä. Kuitenkin olemme kollektiivina luomassa kaikkea tapahtuvaa. Sillä ei ole olemassa erillisyyttä, vaan yksi. Yksi elämä, joka elää meitä kaikkia, ja jonka punosta me kaikki olemme.

Tästä ei ole tarkoitus syyllistyä. Ennemminkin tuoda ymmärrystä siihen, mitä maailmassa tapahtuu, miksi tapahtuu ja kuinka me yksilöinä voimme vaikuttaa parhaiten, jotta rakkaus ja rauha laskeutuisi maan päälle.

Vastaus on, että käännä aina uudestaan katse sisimpääsi. Mitä sinussa tapahtuu? Ole utelias oppilas. Virittäydy ajatukseen, että sinä et ole erillinen, et ulkopuolella, et myöskään voimaton. Jokaisessa meissä on pimeys ja valo. Kumpikin tarvitsee tunnustusta. Taistele rakkauden puolesta, mutta hyväksy lempeästi, että olet yhtä keskeneräinen ja brutaali, kuin tämä maailma ympärillämme. Ja toisaalta, olet sisimmiltäsi yhtä voimallinen, kaunis ja ehdoton, kuin virtaava joki tai kukkaan puhkeava kevään kukka, perhonen joka nousee leikkisästi siivilleen ja monet muut luonnolliset ihmeet.

Matriisin romahtaminen voi tuntua yksilön tasolla haastavalta. Romahtamisen ja uudelleensyntymisen taitteessa voit tuntea todella viiltävää tuskaa, kun 3D ajattelu-, uskomus- ja reagointimallit pitävät viimeisillä voimillaan meistä kiinni. Ne maalavat hyvin todentuntuisen kuvan menetyksestä, virheistä, synneistä ja katumuksesta. Kun tuon aallon päästää läpi, uusi ymmärrys avautuu lopulta. Vanha tippuu pois ja uusi ovi avautuu. Se on kuin paratiisi.

Yhtäkkiä saat kokea, että kaikki onkin oikein. Näet laajemmin ja korkeammalta. Hyväksyt nykytilanteen ja luotat tulevaan, vaikka et näe vielä millaisen järjestyksen se ottaa. Tälle korkeammalle tasolle on ominaista, että meillä ei ole enää tarvetta kontrolloida, sillä se kuuluu alemman tietoisuudentason pelkokäyttäytymiseen. Emme laske enää tappioita, sillä vihdoin ymmärrämme että kaikki on tapahtunut juuri niin kuin pitää.

Emme siis tiedä, mitä on edessämme, mutta kuitenkin voimme olla luottavaisia, että se on jotain parempaa mitä osasimme koskaan odottaa. Lahja, joka ei tuke ehkä siinä paketissa, missä ajattelit, mutta sen sijaan siinä on enemmän syvyyttä ja täyttymystä kun nyt voimme ymmärtää.

Mitä enemmän sinulla on kykyä antautua tuolle vanhan matriisin romahtamisen kokemukselle ja antaa sen virrata jäämättä siihen kiinni, sitä helpommalta se tuntuu. Vaikkei se silti helppoa ole, mutta kuitenkin palkitsee mitä runsaimmin. Saat uuden perspektiivin, joka on voimaannuttava ja vapauttava.

Näin totuus voittaa valheen. Rakkaus pelon. Valo pimeyden. Yksi kerrallaan se tapahtuu meissä ja lopulta maailma ympärillämme ilmentyy sen mukaiseksi.

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.