Valon syli

 

Valon syli.

Nämä sanat tulivat yhtäkkiä kesken mietiskelyni mieleeni hyvin vahvoina. Kirjoitin ne päiväkirjaani ja sen jälkeen googlasin ne heti. Vastaani tuli Pia Perkiön runoteos Valon sylissä. Sen takakannessa runo:

“Sanat eivät voi ulottua
surun syvyyteen
mutta ne kantavat lohdutusta
valoa
joka heijastuu varjojen takaa.

Sanat ovat polkuja
sanattomuuteen
kuvia kuvaamattomasta.”

Juuri ennen näitä sanoja olin kirjoittanut kirjaani, miten teen työtä, joka tuo sanatonta tietoisuuteen. Muutan sanatonta sanoiksi. Olin meditoinut valoa ja omaa tehtävääni tässä elämässä, ja sanoittanut omaa olemistani. Työ, jota teen hiljaa itsekseni, on oikeasti merkityksellistä. Se muuttaa maailmaa ja vaikuttaa ihmisiin. Se vaikuttaa etenkin minuun ja minä välitän sitä itsestäni eteenpäin. Kaikkiin suuntiin.

Oma maailmani muuttuu tekemäni sisäisen työn voimasta. Minä muutun. Maailmani saa sen myötä toisenlaisia merkityksiä, näen, ymmärrän, tulkitsen, selitän ja sanoitan asioita uudelleen. Uudessa valossa.

Se on rakkauden työtä, valon työtä. Tutkin, tunnustelen ja aistin energioita ja tasapainotan niitä.
Mulla on vahva ja syvällinen ymmärrys energian virtaamisesta. Se on toinen luontoni. Näen, tunnen ja koen. Tiedän ilman sanoja. Autan ja tuen muodonmuutoksissa.

Ymmärrän, tai ehkä vasta aavistan, että mulla on valtavan suuri luomisvoima käytössäni. Meillä kaikilla on! Me kaikki luomme maailmaamme. Me jokainen luomme omaa todellisuuttamme. Olemme myös yhteydessä toisiimme ja vaikutamme toisiimme. Ihan vain jo pelkällä olemisellamme on merkitystä! Olemassaolo on vahva ja voimallinen teko.

Tunnetaan tunteemme, suru ja kaikki muutkin! Sanoilla tai sanattomina. Tunteet ovat väyliä verhojen taakse, sanat auttavat kuljettamaan viestejä. Sanat ovat kuvia, ne ovat merkkejä, ja ne kantavat – ja antavat – merkityksiä. Merkityksellinen ei kuitenkaan tarvitse sanoja, joskus merkitykset myös muuttuvat tai ne eivät avaudu.

Ja välillä elämä on merkillistä.

Minä lähetän valoa. Se, että saan ja voin tehdä niin, tuntuu todella tärkeältä. Se merkitsee mulle paljon. Lähetän valoa sulle, kaikille, koko maailmalle. Maapallon visioin rakastavaan valon syliin.

Ihanaa vaaleanpunaista valoa, koko sylin täydeltä!

💖

 

Kirjoittanut
Lisää kirjoittajalta Luova nainen

Voimasanat

Minä pystyn! Minä osaan. Minä pystyn.   Olen kykenevä. Olen taitava. Olen...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.