Valo minussa – Valo sinussa

Varjo väistyy valon tieltä!

Me synnymme tähän maaelämään oppiaksemme jotain itsestämme. Elämä on oppikoulu. Imemme oppeja ympäristöstämme, miten tätä elämää kuuluisi elää ja niillä opeilla lähdemme maailmaan.

Elämänkokemuksiamme ei voi verrata, koska jokaisen polku on henkilökohtainen matka. Kaikella on tarkoituksensa.

Usein meidät laitetaan johonkin lokeroon jo pienestä pitäen. Sinun kuuluu ajatella näin, käyttäytyä näin, olla tietyn kokoinen tai näköinen, kuunnella ohjeita ”ylempää” joukkoon kuuluaksesi ja ollaksesi ”normaali”. Ollaksesi hyvä ihminen.

Yläasteen jälkeen kuuluu hankkia ammatti ja mielellään mahdollisimman hyvä. Sitten hyväpalkkainen vakituinen työpaikka, vähintään kaksi lasta, koira ja omakotitalo. Siinä sitten eletään onnellisena, kunnes lapset lentävät pesästä. Ja sitä rataa. Tämä on kärjistetty versio ja siinä ei ole mitään väärää, jos haluaa elämän menevän noin. Oikeasti sydämessään haluaa sitä eikä täytä muiden toiveita.

Parikymppisenä ei välttämättä vielä tiedä kuka on tai mitä haluaisi elämältään. Tietääkö kaikki sitä vanhempanakaan… Sitä vain alkaa toteuttamaan yleisesti hyväksyttyä kaavaa. Olemme oppineet elämään tietyn kaavan mukaan eikä meitä ole opetettu kuuntelemaan oman sydämen ääntä. Jos sinä olet osannut kuunnella sydämesi ääntä jo nuoresta pitäen, olet onnekas!

Kun elää tarpeeksi pitkään itseään vastaan, elämä onneksi puuttuu peliin ja auttaa näkemään itselle oikeasti tärkeät asiat. Auttaa rikkomaan lokeron raamit, näkemään hyvän itsessä ja mikä olisi itselle hyväksi. Elämän tapahtumat, sairaudet tai toiset ihmiset ovat näitä herättäjiä. Me olemme toistemme opettajia.

Haasteet opettavat uutta itsestä

Elämäni on ollut melko haastavaa. Päällisin puolin asiat ovat olleet pääasiassa aina hyvin, paitsi sydämeni osalta. Kiiltokuva on täytynyt pitää kiiltävänä.

Minulla on ollut sosiaalisten tilanteiden pelkoa, auktoriteettien pelkoa, hylätyksi tulemisen pelkoa ja näkyväksi tulemisen pelkoa. Olen aina ollut pärjääjä. Minna pärjää! Olen ollut suorittaja.

Suorituksillani hain hyväksyntää ja omanarvontuntoa, kun sitä ei ollut sisälläni. Miellyttäminen on ollut keino saada hyväksyntää. Olen pienentänyt itseäni elämäni aikana todella paljon.

Mitä enemmän tunnistaa itselleen haitallisia puolia, sitä paremmin niihin oppii puuttumaan. Omia ajatusmallejaan voi muuttaa. Yrittäjyys on hyvä oppikoulu monessa asiassa!

Egoni on ihan riekaleina tätä kirjoittaessani: ”Miten sää kehtaat edes ajatella julkaisevasi näitä asioita. Ajattele nyt mitä muut ajattelevat! Hullu!” Minua naurattaa. Nämä asiat ovat sitä ihmisyyttä. Ihmisyyttä, joka ei aina ole kiiltokuvaa.

Näistä asioista puhuminen vaatii rohkeutta ja sitä minulta löytyy. Toisaalta hassua, kun ajattelee, kuinka paljon olen pelännyt. Opittuani kuuntelemaan sydämeni ääntä löytyi myös rohkeus! Sellainen rohkeus, joka peittoaa kaikki pelot. Myös kuolemanpelon!

Rukouksesta on ollut hyötyä hädän hetkellä. Pahan rytmihäiriön ollessa päällä olen rukoillut Jumalalta apua ja aina olen saanut rauhan. Onneksi pahoja rytmihäiriöitä ei enää ole ollut!

Jännittävissä tilanteissa olen vienyt huomioni sydämeeni ja ajatuksen siihen, että rakkaus sydämessäni on kaikki mitä tarvitsen.

Valoa, rauhaa ja rakkautta

Kaikesta huolimatta elämässäni on aina ollut valoa. Valo on aina läsnä meissä kaikissa. Aina!

Vaikeita aikoja eläneenä arvostan suuresti tätä hetkeä elämässäni. Minulla on rauha menneisyyteni kanssa. Kaikella on ollut tarkoituksensa. Minussa on rauha. Tästä rauhasta käsin autan asiakkaitani. Kuuntelen ja olen läsnä. Kunnioitan asiakkaitani sellaisena kuin he ovat.

Nautin elämän pienistä iloista ja ihmeistä. Luonto on suuri voimavarani. Elän tässä ja nyt. Kiitollisuus sydämessäni tästä elämän lahjasta. Nautin rentoudesta kehossani ja vapaudesta sydämessäni. Vapaudesta kuunnella sydäntäni ja luovuuttani. Sellaista luovuutta, jota en aiemmin tiennyt minussa olevankaan. Uusi ovi on auennut!

Valo on läsnä sinussa! Sinun sisälläsi eikä sitä voi kukaan viedä pois! Anna tuon valon ja rakkauden loistaa! Olet sitten minkä näköinen tai kokoinen tahansa! On sinulla tärisevät kädet tai ei ole! Sinussa on jo kaikki!

Valo ja rakkaus löytyvät hiljentämällä elämää. Valo ja rakkaus löytyvät laittamalla oma hyvinvointisi ykköseksi.

Sieltä löytyy rauha! Rauha olla aito itsesi!

Sydänhetkestä!

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.