Valkoista Magiaa

Olen kävellyt näitä rantoja, näitä metsiä, näitä kallioita, monet kerrat ennenkin. Palannut kerta toisensa jälkeen jatkamaan työtäni siitä, mihin edellisellä kerralla jäin. Näihin metsiin, näille soille, minä olen antanut lupaukseni. Minä tunnen tämän maan, sen menneen, sen tulevan. Näille Kalevalan kankahille olen vereni vuodattanut, kyyneleeni pudotellut ja uhrini antanut. Tietäen, että kerran tulen takaisin ajassa, jossa kaikki työni palkitaan. Tietäen, että kerran jälleen saan kävellä rotkon reunaa rauhan ajan ikimetsässä, Sydänmaan syleilyssä.

Olen kätkenyt viisautta, muistijälkiä, kulkiessani. Kivet ja puut puhuvat minulle, kuiskivat hiljaa:
”Muistatko ajat menneet, muotosi, taitosi vanhat? Olet sama olento edelleen, läpi aikojen viisautta kannat. Muistatko kättesi teot, sanasi, loitsusi voiman? On aika ne takaisin tuoda, tahdon äänesi kuulla taas soivan…”

Aistin todellisuutta energioina, virtauksina, äänettöminä viesteinä, väreinä, värähtelyinä, tuntemuksina. Kun seisot edessäni ja puhut minulle, näen sielusi menneen ja tulevan, omat kasvoni kasvoissasi. Värähtelysi, energiasi kertoo minulle enemmän kuin puheesi koskaan voi, ympärilläsi väreilevät hienokehot ja henkioppaat viestivät kaiken siitä, kuka olet, kuinka voit, mitä kannat mukanasi. Kuulen ajatuksesi, tunnen tunteesi kehossani. Kivet, puut ja eläimet puhuvat minulle, vesi laulaa ja rumpu kertoo tarinoita. Kaikessa on sydämen kieli. Tunnen kollektiivienergian muutokset, planeettojen liikkeet ja kuun vaiheet itsessäni – ei minun ja niiden välillä ole mitään eroa. Minä olen noita, tietäjä, kansanparantaja. Olen näkijä, haltia, sinisen valon olento. Olen voiman ja valon ruumiillistuma, alkulähde Maan päällä. Olen äiti, nainen, jumalatar. Olen ihminen, joka muistaa. Ethän pelkää minua, minussa ei ole mitään erikoista, päinvastoin.

Pohjoisen Valkoinen Noita on palannut kotiin. Painanut poskensa kiven sammalpintaa vasten ja kuiskannut loitsunsa Maan uumeniin. Herättänyt ikihenget, alkuolennot ja metsän väen. Kerännyt yrttinsä ja tehnyt taikansa jälleen kerran. Siunannut vedet ja mullat, vuotanut kohtuverensä pihapuun juurelle. Synnyttänyt tyttären ja haudannut istukan kotikoivun hoivaan. Antanut lihansa, verensä, sielunsa ja sydämensä tälle Maalle, jotta kaikki saisivat taas muistaa. Kasvattanut juurensa niin syvälle peruskallioon, ettei yksikään tuuli tai myrsky pysty enää häntä riepottelemaan. Itkunsa itkenyt ja pelkonsa pelännyt, antanut kaiken muuntua rakkaudeksi. Antanut jälleen rumpunsa soida ja äänensä kaikua läpi ikuisen ilman.

Kuningatar Äiti Suomi on herännyt, tullut luokseni tuulenpuuskassa, hurjassa voimassaan minut nostanut korkeuksiin kuvailemattomiin. Hän on ottanut käteni käsiinsä, ja painanut ne sydämelleen. Olen tuntenut hänen sydämensä sykkeen, hänen huumaavan voimansa, tuntenut hänen hehkuvan lämpönsä. Hän on hymyillen minulle ilmoittanut, että kaikki on nyt.

Kykyni eivät ole yliluonnollisia, ei ole mitään mikä on yli luonnon. Olen syntynyt tällaisena, ja jokaisella ihmisellä on mahdollisuus jakaa tämä kokemus kanssani. Ja niitä jotka jo jakavat, on todella paljon. Jokainen ihminen kykenee aistimaan kaikilla näillä tasoilla – ovi on vain itse avattava ensin sisältä päin. Tuo ovi löytyy hiljentymällä, kääntymällä sisään päin. Olen muistuttamassa siitä, mikä on jokaiselle mahdollisuutena olemassa. Todellisuuden fraktaalinen olemus paljastuu niille, jotka uskaltavat katsoa totutun ohi, tunnustaa sellaisen olemassaolon mahdollisuuden, mitä mieli ei ymmärrä, ja mikä on yritetty poistaa tietoisuudestamme määrätietoisesti jo pitkän aikaa. Kuka sinulle kertoi, ettei näitä maailmoja, joista puhun, ole olemassa? Kenen todellisuutta havainnoit? Jos joskus pysähdyt kuuntelemaan niitä ajatuksia, viestejä, tuntemuksia, jotka olet aiemmin tottunut ohittamaan, vähitellen tietoisuus palaa kotiin, yhteydet näyttäytyvät ja lukot aukeavat. Syvä tieto pääsee jälleen virtaamaan, kolmas silmä raottelee vähitellen luomiaan ja yhtäkkiä ympäröivä maailma saakin lisää ulottuvuuksia. Jos olet joskus istunut metsän sammalkolossa, selkä painautuneena vasten auringon lämmittämää kiveä, silmät suljettuina, hengittäen metsää sisään jokaisella solullasi, olet varmasti kokenut maailmojen välisten porttien aukeavan. Tai kenties olet synyttänyt, tuntenut tuon elämän luomisen voiman virtaavan lävitsesi ja ymmärtänyt olevasi kanava kaikelle tuolle energialle. Päästänyt irti mielen kontrollista ja vaipunut tilaan, jossa ei ole mitään muuta kuin kaikkeus. Se mitä kutsutaan erityisherkkyydeksi, yliherkkyydeksi tai muilla, usein ei niin mairittevilla nimityksillä, on kaikessa yksinkertaisuudessaan vain herkkyyttä. Herkkyyttä aistia maailmaa kaikilla aisteilla, yli fyysisen maailman rajojen. Psyykkisten kykyjen aktiivisuutta. Luonnollinen ihmisen olotila, silloin kun järjestelmä ei ole tukossa, ylikuormitettu metelillä, saasteella ja ”viihteellä” tai rajoittavilla uskomusjärjestelmillä, vaan tietoisuus virtaa kirkkaana ja energiat ovat auki.

Noidaksi on kutsuttu kautta aikojen ihmisiä, joilla on koettu olevan yliluonnollisia kykyjä, tai jotka ovat osanneet parantaa sairauksia ja erilaisia epätasapainotiloja luonnollisin menetelmin, ovat tunteneet kasvien, kivien ja luonnon parantavan voiman, sekä jotka ovat nähneet tai tienneet asioita tavalla, joka on tuntunut muille ihmisille selittämättömältä. Nämä asiat ovat vain silloin selittämättömiä, kun omat uskomusjärjestelmät sitovat todellisuuteen, jossa ei ole olemassa muuta kuin fyysinen ulottuvuus. Joka sairaudella on juurisyy, jokaisella tunteella opetuksensa, jokaisella uskomuksella seuraamuksensa ja manifestaationsa, jokaisella ajatuksella oma värähtelynsä ja oma kemikaalinsa mitä se tuottaa aivoissa. Jokaisella oma karmansa sovitettavana ja omat sielun oppituntinsa läpi käytävinä. Jokaisella ihmisellä on fyysisen kehon lisäksi valtava määrä hienokehoja, jotka värähtelevät fyysisen kehon ympärillä ja yhdistävät meidän kaikkeen ympärillämme olevaan. Me emme ole erillisiä mistään. Emme muista ihmisistä, emme kasveista, emme eläimistä, emme planeettojen liikkeistä, emmekä ympäristöstä, jossa elämme. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Tätä ymmärrystä ovat pitäneet monet eri tietoperinteet yllä maailman saatossa, ja nyt globalisaation myötä sekä ihmisen tietoisuuden aukeamisen kautta tuo informaatio on taas kaikille saatavilla. Minä osaan luonnostani lukea ja tulkita näitä hienotasojen viestejä, energioiden virtauksia, värähtelyjä ja olemassaolevia uskomusjärjestelmiä, sekä tasapainottaa ja puhdistaa näitä kaikkia eri tasoja värähtelylääkinnän, yrttilääkinnän, luonnonlääkinnän, energiahoidon ja kaikenlaisten eri poppaskonstien avulla. Noituutta, poppanaisen metkuja, noitakonsteja ja magiaa – toden totta! Aivan taianomaista, maagista ja todella toimivaa.

Olen Pohjoisen Valkoinen Noita. Ihan tavallinen nainen. Minun rukoukseni kaikuvat maalle, tulelle, vedelle ja ilmalle, kasvien hengille, metsän väelle. Minun lääkkeeni löytyvät luonnosta ja jokaisen ihmisen sydämestä. Kaappini ovat täynnä yrttejä, kiviä, eliksiirejä ja sulkia, ihmeellisiä patsaita ja monimutkaisia symboleja. Minun loitsuni kutsuvat jokaista ihmistä takaisin sydämeensä, takaisin kotiin. Minä luotan täydellisesti jokaisen ihmisen kykyyn parantua, tiedän tarkalleen syntymäoikeutemme. Minä olen syntynyt tähdistä ja Maan mullasta, tullut määrätietoisesti ja lannistumattomasti tänne kerta toisensa jälkeen auttamaan maailmaa heräämään, muistamaan todellisen ihmisyyden olemuksen. Siksi minä olen täällä. Olen tässä, sydän auki, muistatko minut?

Rakkaudella,

Emma

Lisää kirjoittajalta Pohjoisen Valkoinen Noita

Punainen Kuu – paluu naiseuden luontoon

Maailma jossa naisen keho on häiriöksi ”Monille naisille kuukautiset ovat kivulias ja...
Lue lisää

1 Kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.