Vala alkavan vuoden taiasta- Mitä haluat elämääsi?

Loisteliasta uutta vuotta ihana!

Mitä haluat elämääsi uutena vuotena?

Onko jotain, jonka voisit jättää taaksesi, tehdä uudelle ja autenttisemmalle sinulle tilaa?

Miten voisit luottaa ja tukeutua sun sisäiseen kompassiin, antaa sen valaista tietä rakkaus suuntimena?

Alempana muutama vinkki valosi ja suunnan kirkastamiseen!

Jotain taikaa vuoden vaihtumisessa on, jokin salainen ainesosa valaisee kuluneen vuoden tarkasteltavaksi yksityiskohtaisempana kokonaisuutena ja antaa mahdollisuuden valaa tinan lisäksi aineksia uudelle vuodelle.

Loppuvuosi oli älyttömän voimakasta aikaa. Itselleni erittäin hyvällä ja eteenpäin vievällä tavalla, vaikka isojen asioiden äärellä oltiinkin. Omassa elämässä se tuntui varjotyöskentelynä ja isoina rajanvetoina ihmissuhteissa ja oman ajan hallinnassa, toisaalta myös suurina rakkaudenryöppyinä ja yhteytenä, jollaista olen todella toivonut elämääni.

Varsinkin joulukuun loppu ja täysikuu ravun merkissä avasi vanhoja haavoja auki ja hoivattavaksi. Ystävälleni kerroinkin, että ihan kuin olisi viime päivät istunut jossain sielun sopukoiden synkimmissä nurkissa ihmettelemässä ja paijaamassa itseäni. Kuun ollessa ravun merkissä pintaan nousevat tyypillisesti erityisesti feminiini viisaus, intuitiiviset, syvälliset ja piilevät voimat, äitiys ja hoivaaminen. Täysikuu tuo tarjottimelle mahdollisuuden lopuille ja uusille aluille, sopivasti vuodenvaihteeksi…

Jätän muiden miellyttämisen ja annan kasvutilaa entistäkin autenttisemmalle itselleni.

Jätän syvimpiä pelkojani mm. hylkäämisestä ja riittämättömyydestä, kulkekoon ne rauhassa mukana tästä edespäin. Annan tilaa uudelle ja taianomaiselle, yhteydelle, ihan vaan sairaan kauniille elämälle.

Jätän paljon epävarmuutta, annan tilaa luovuudelle ja luottamukselle.

 

 

Ideoita mielen ja toiveiden kirkastamiseen, itsensä hoivaamiseen ja uuden vuoden valloittamiseen:

  • Lempeä kehollinen harjoitus tai tanssi- Laita sun lempimusat soimaan ja anna mennä!
  • Tila hiljaisuudelle- Miltä tuntuu tehdä tilaa vain olemiselle? Jos tuntuu hankalalta istua paikoillaan, voisitko kokeilla päästää kehoa hieman liikkeelle istuessasi? Mihin kehosi voisikaan viedä sinut läsnäolon lisäksi?
  • Unelmointi! Kuulostaisko unelmakartan tekeminen kutsuvalta?
  • Hengittäminen- Kokeilisitko lempeää, omaa luonnollista rintakehää, palleaa ja lantionpohjaan asti ulottuvaa hengitystä?
  • Kirjoittasitko uuden vuoden ajatuksia intuitiivisesti niin, että sanat saavat vain soljua paperille, ilman turhia suodattimia, muotoja tai tavoitetta?

Toivottavasti vuosi 2021 palvelee sun omaa polkua parhaalla mahdollisella tavalla, ja polun varrella täytteenä on valoa ja rakkautta yltäkylläisesti!

Mitä siis haluat elämääsi?

♥ Vappu

Psst. Jos tuntuu, että arjessa on ahdasta ja tilaa on vaikea löytää itselle, niin kurkista aiempi postaukseni sydäntilasta!

https://naiseudenvoima.com/sydantilasta-kumpuavaa/

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.