Uuden ajan Nainen, oletko se sinä?

Uuden ajan Nainen haluaa elää omaa totuuttaan, eikä niele yhteiskunnan, kasvatuksen, median, patriarkaattisen kauden tai minkään muun ulkopuolelta sanelemia valmiita malleja, uskomuksia ja rakenteita.Uuden ajan Nainen tietää rajansa. Hän laittaa oman hyvinvointinsa etusijalle ja muut tulee perässä. Hän ei pakota tai puske asioita vaan luottaa lempeän asenteen voimaan. Hän elää sisältä ulos ja mikäli kadottaa hetkeksi suunnan, löytää sen nopeasti.

Uuden ajan Nainen on vahva ja itsenäinen, mutta myöntää tarvitsevuutensa. Vaikka hän pystyisi handlata yksin asian kuin asian, hän ei halua. Hän kaipaa muita ihmisiä – erityisesti naisia ympärilleen. Hän haluaa jakaa syvempiä ajatuksiaan ja tunteita – ja saada tukea niille – säännöllisesti. Uuden ajan nainen on vapaa ilmentämään niin vahvuuttaan kuin herkkyyttään – tilanteen mukaan vapaasti.

Uuden ajan Nainen tietää, että voima on hänen sisällään, sydämessään. Hän kaipaa säännöllistä rakkauden tunnetta. Hän etsii yhteyttä – monesti väärästä paikasta, itsensä ulkopuolelta. Jossain kohtaa nainen ymmärtää, että kaikki, mitä hän etsii on hänen sisällänsä.

Uuden ajan Naisen henkinen tie ei ole mielen jatkuvaa tyhjentämistä ja tasapaksua istuskelua lootusasennossa. Naisen henkiseen elämään kuuluvat olennaisena osana monenkirjavat tunteet. Naisen elämän täyttymys ei tule tyhjyyden kokemuksesta – vaan rakkauden. Nainen on myös hyvin kehollinen olento. Kehomme on annettu meille, jotta voimme nauttia elämän aistillisuudesta ja ilmentää sisäistä jumalatartamme.

Uuden ajan Nainen haluaa luoda uutta. Hän on maailman äiti, jonka parantavaa kosketusta maailmamme kaipaa. Nainen ei siksi sovi moniinkaan vallitseviin rakenteisiin. Hänen voimansa tukahtuu niissä, toisin kuin miehen. Nainen luo ajatuksillaan, tunteillaan, teoillaan – joka hetki. Yhdessä kanssasisarien kanssa luomisen teho moninkertaistuu!

Uuden ajan Naisen henkinen elämä ei ole vakavaa ja tosista tallaamista. Nainen kaipaa huumoria ja leikkiä. Hän ymmärtää, että ilo – rakkauden lisäksi on kaiken tekemisen polttoainetta. Ilman iloa, elämä ei ole elämää. Nainen kaipaa kumppania, jonka kanssa hän voi kasvaa täyteen kukkaansa. Nainen kyllä tietää, että elämä ei ole aina helppoa, mutta helppo elämä ei olekaan täyttä elämää.

Uuden ajan Nainen haluaa kannustaa pyyteettömästi kanssasisariaan. Muiden menestys on sama kuin oma. Nainen tietää, että yhdessä olemme paljon enemmän kuin yksin. Potentiaalimme moninkertaistuu. Nainen ei kilpaile, vertaile tai katkeroidu vaan osaa nähdä laajemman perspektiivin.

Uuden ajan Nainen on monilahjakkuus. Hän käyttää tilanteen ja tarpeen mukaan niin järkeään, tunteita kuin intuitiotaan. Naisen onnellisuus tulee siitä, että hän ottaa vastuuta sisäisestä maailmastaan, tunteistaan ja ajatuksistaan ja täten uskaltaa kohdata aitoa itseään yhä laajemmin. Syvempi onnellisuus tulee hetkellisen epämukavuuden sietämisestä. Täyttymys tulee, kun hän keskittää huomionsa kaikkein tärkeimpään, tähän hetkeen, sydämeen, läsnäoloon.


Uuden ajan Nainen
Täynnä sisäistä voimaa
Isot rakkausvarastot
Uuden luoja

Nauttii kehostaan
Avautuu, kuin kukkanen

Elää totuudesta
Löytää läsnäolon ja yhteyden – aina uudelleen

Vahva ja herkkä
Järki-tunteet-intuitio – balanssissa

Esimerkki muille

Maailmanmuuttaja
Sisäinen seikkailija
Tekee parhaansa ja tietää, että se riittää

Se olet sinä. 
Juuri sinä. 


      
Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Sinä et ole yksin! – Tarinani eräästä päivästä, jota en olisi halunnut, mutta joka minulle TAAS annettiin

Halusin kirjoittaa rehellisen tekstin eräästä päivästäni kuluneella viikolla. Haluan myös sanoa, että...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.