Uuden ajan ihmissuhteet perustuvat aitouteen, rehellisyyteen ja pyyteettömään rakkauteen

Onko arkesi hektistä, suorittavaa, kasaat asioita, velvollisuuksia ja sinulla on liian vähän aikaa täyttyä itse tai täyttää itseäsi?

Osaatko edes välillä sanoa, mitä aidosti tarvitset?

Koetko, että ihmissuhteissasi et löydä todellisia tarpeitasi ja aitoa voimaantumista vaan enemmänkin olet se, joka antaa / kuluu..jos ylipäänsä ehdit / jaksat nähdä ja kohdata ihmisiä?

Nousevatko samat jumitukset ja ajatuskelat aika ajoin? 

Yritätkö pärjätä yksin – jälleen kerran?

Se, mitä olen tuomassa tänne maailmaan – tai se, mitä sieluni haluaa tuoda tänne maailmaan näyttää mielen maailmasta tarkasteltuna välillä täysin fokusoimattomalta. Ensin hurahdin luonnolliseen ravintoon tajutakseni sen olleen “vain” työkalu itselleni henkisellä polulla. Sittemmin olen kirjoitellut ja tehnyt kursseja äitiyden voimasta, naiseuden voimasta, naistenpiireistä, manifestoinnista ja syvempien tunteiden vapauttamisesta.

Ehkä jollain mittareilla tarkasteltuna näyttää, että fokus on milloin missäkin, mutta kuunnellessani pari vuotta sitten tekemääni audiota uuden ajan ihmissuhteista ymmärsin jälleen, mikä on pohjalla kaikessa tässä. 

Se on rehellisyys ja totuus. Kuulen milloin mistäkin ja usein sitä, että olen rehellinen. Joku kysyy mielipidettäni eräästä asiasta, koska haluaa kuulla sen juuri minulta, koska minä olen rehellinen, enkä vain sano jotain ihmistä miellyttävää…

Kuulen sen ystäviltä, tuttaviltani, ex-puolisolta…Kuulen sen kuiskattavan korvaani eräässä illassa, jossa ihminen on vasta tavannut minut. Niin mitä? Että minä olen rehellinen. Että sanon suoraan asiat. Onko se sitten se asia, jota sieluni haluaa tuoda maailmaan?

Ehkä.

 

Se, että kertoo totuuden vaatii ehkä pienoista epämukavuuden kestämistä. Se, että ei lähde mukaan mielen tarinoihin ja tyydy siihen, miten täällä on totuttu olemaan ja kommunikoimaan – yleensä pelosta, tavoista ja tottumuksista käsin. Enkä toki tarkoita, että tuntemattomille pitäisi heti alkaa paukuttaa totuuksia päin näköä, vaan sitä, että syvempien ihmissuhteiden ja kohtaamisten kautta tulisimme näkyväksi kokonaisimpina, aitoina itsenämme.

Sitä, että voimme avata itsestämme asioita ja tunteita, joita ei ole ehkä niin helppo sanoa. Uskallamme riisua naamiot ja kertoa, mitä sydämellämme on, kun alamme ylipäänsä kuunnella sitä.

Tämä itselleen ja muille totta oleminen tuo uudenlaista täyttymystä ihmissuhteisiin ja kulttuuriimme. Siksi naisten sydänpiirit. Ja miesten piirit ja retriitit, joita KIITOS on jo olemassa.

Aito rakkaus ei ole vaihtokauppaa, jossa sanomme jotain toista miellyttävää ja hetkellistä kivaa, jotta saamme vastakaupaksi jotain meitä miellyttävää. Aito, pyyteetön rakkaus on totta olemista itselleen, tässä ja nyt. Joskus totuus satuttaa, mutta kipu ei johdu sanojasta vaan siitä, mitä se herättää ja aktivoi sisällämme. Juuri nyt, pyyteetön rakkaus voi vapauttaa meidät vanhoista kantamistamme haavoista, ja siksi sen voima on niin valtavan potentiaalinen. Totuus VAPAUTTAA.

Naisten yhteisöllisyys on sydämeni missio ja siksi naistenpiirit kulkevat mukanani nyt jo neljättä vuotta putkeen. Me tarvitsemme arjessamme SÄÄNNÖLLISESTI ajan ja paikan olla totta itsellemme ja sitä kautta toisillemme. Me naiset. Jotta voimme löytää oman voimamme aina vaan uudelleen ja vahvemmin. 


Kutsuuko sydänpiiri sinua?
Haluaisitko perustaa oman piirin? 
Haluatko päästä eteenpäin piirityön kanssa?

Naiseuden voiman piirinvetäjyys tarjoaa sinulle tarvittavat tiedot ja taidot piirinvetäjyyteen. Saat kirjalliset kurssimateriaalit sekä pääsyn suljettuun piirinvetäjät -ryhmään, jossa pidämme kuukausittain nettipiirejä ja jaamme matkalla herääviä ajatuksia ja tunteita.

💐 Liittyessäsi piirinvetäjäksi ajalla 13-19.5 saat bonuksena Naiseuden voiman Heidi Harjun ”Uusi päivä” – kirjan tai henkilökohtaisen valmennussession. 💐

Liity tästä mukaan Naiseuden voiman piirinvetäjäksi!


Liity postituslistalle ja pääset paluupostina mukaan Löydä naisen voima – 5 päivän ilmaiskurssille:

 


Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.