Unieni viestit – Mitä ne kertovat meille naisille?

Viimeisimmän täyden kuun jälkeen olen nähnyt paljon unia ja kirjoittanut niitä myös ylös. Esiin nousseet teemat ovat vahvasti kytkeytyneet naiseuteen, ja vaikutelmaksi minulle on muodostunut, etteivät ne ole vain minun teemojani. Ne tuntuvat olevan hyvin kollektiivisia teemoja ja liittyvän siihen, mitä meidän on naisina tarpeen puhdistaa. Mistä voimme päästää irti ja tehdä tilaa aidolle, uuden ajan naiseudelle.

Meidät on opetettu etsimään itseämme ja totuutta ulkopuoleltamme. Joku muu tai jotkut muut tietävät paremmin sen, kuka ja millainen minä olen. Jos en suoraan sovi näihin määritelmiin, olen vääränlainen tai viallinen. Siinä tapauksessa yritän mahduttaa itseäni tuohon muottiin, hyvällä tai huonolla menestyksellä. Joka tapauksessa loitontuen koko ajan omasta todellisesta itsestäni.

Suunta on nyt muuttunut. Totuus ja rakkaus löytyvät sisältämme.

  1. Tunnista omat rajasi

Meidät naiset on usein opetettu olemaan sensitiivisiä toisten tarpeille. Omat tarpeet on ohjattu siirtämään sivummalle ja annettu kenties viesti, etteivät ne niin kovin tärkeitä olekaan. Huomioimalla toisten tarpeita saamme myönteistä palautetta ja hyväksyntää. Saamme kokea olevamme tärkeitä ja merkityksellisiä.

Samalla kuitenkin häivytämme omia rajojamme. On vaikea erottaa sitä, missä kohtaa minä lopun ja toinen ihminen alkaa. Raja on epäselvä ja utuinen. Jos koen olevani vastuussa toisen ihmisen tunteista, ohitan omat tunteeni, koska en halua tuottaa toiselle pahaa mieltä. Jos koen olevani vastuussa toisen menestyksestä ja hyvinvoinnista, kulutan omia voimiani uhrautumalla hänen vuokseen. Saan kyllä kokea olevani merkityksellinen, mutta kenen elämää silloin oikeastaan elän?

 

Tunnista omat rajasi. Elä elämääsi omasta keskustastasi käsin. Olet rakastettu.

 

  1. Nauti naiseudesta

Kasvu tytöstä naiseksi on hyvin herkkää aikaa. Olemme alttiita monenlaisille vaikutuksille. Negatiiviset vaikutukset ohjelmoivat meihin kokemuksia siitä, miten olemme vääränlaisia tai puutteellisia naisina. Miten olemme arvottomia ja kelvottomia. Jos emme omaksu arvokkuuden kokemusta omaa seksuaalisuuttamme kohtaan, suhtaudumme siihen ehkä välinpitämättömästi ja väheksyvästi myös aikuisina.

Naisen seksuaalisuuteen liittyy paljon syyllistämistä. Edelleen saattaa kohdata asenteita siitä, miten naisen oma käytös nähdään oikeuttaneen vaikkapa väkivaltaiseen kohteluun. Tämän kaltaiset pelot voivat saada piilottamaan omaa seksuaalisuutta ja luomisvoimaa.

 

Ole kokonainen itsesi kaikessa suuruudessasi ja voimassasi. Nauti itsestäsi.

 

  1. Arvosta kehoasi

Meille on annettu tähän elämään vain tämä yksi keho. Olemme omaksuneet paljon sellaista ohjelmointia, joka ei tue kehomme hyvinvointia. Meidät on ohjattu liikkumaan ulkopuolisen ohjauksen mukaan. Siten, että joku ulkopuolelta määrittelee meille, mitä me tarvitsemme ja mikä on riittävästi. Meidät on opetettu ohittamaan kehomme viestit. Kipuun, niin liiallisesta kuin liian vähäisestäkin liikkumisesta aiheutuvaan, on opetettu ottamaan kemiallinen lääke. Meille ei ole opetettu, miten voisimme erottaa kehon tarpeet siitä, mitä mieli meille kertoo. Intuitiota ei ole arvostettu. Meille ei ole kerrottu sitä, miten mieli ja tunteet asuvat kehossa kemiallisina reaktioina. Keho on nähty mekaanisena ja irrallisena elementtinä.

 

Rakasta kehoasi. Kuuntele ja kunnioita sen viisautta.

 

  1. Ole yhtä muiden naisten kanssa

Naisten ohjaaminen toisiaan vastaan on ollut keino hallita. Meidät on ehdollistettu ajattelemaan toisistamme negatiivisesti ja arvostelevasti. Mielemme on ohjelmoitu kritisoimaan niin itseämme kuin toisiammekin siitä, millä tavalla olemme vääränlaisia tai puutteellisia. Meidät on ohjelmoitu kilpailemaan toisiamme vastaan paremmuudesta, kauneudesta, älykkyydestä, toimeentulosta ja vaikka mistä. Meidät on haluttu ajaa eri leireihin.

Tämä asetelma on onneksi ollut murroksessa jo pidempään. Naiset ovat alkaneet liittyä yhteen vahvistamaan toisiaan. Mitä enemmän olemme kotona omassa itsessämme ja omassa naiseudessamme, sitä enemmän kykenemme arvostamaan toisiamme. Olemme jokainen kauniita ja arvokkaita omana itsenämme. Luovutaan toistemme kritisoinnista myös oman päämme sisällä.

 

Juhli kaikkien naisten kauneutta ja vahvuuksia.

 

Samankaltaisia ​​artikkeleita

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.