Unelmasi toteutuvat TÄSSÄ HETKESSÄ, ei “sitten kun”

Oletko päässyt unelmaelämäsi manifestoinnissa hyvin alkuun? Muistathan, että rakennamme elämäämme sisältä ulos, joka hetki sillä, mitä ajattelemme, tunnemme ja mihin keskitymme. Voimme keskittyä puutteisiin, “ei oo”:hon ja antaa ohjat autopilotille; negatiivisille ja lannistaville tunteille…

Tai sitten voimme valita keskittyä runsauteen, kiitollisuuteen, positiivisiin ja unelmaelämäämme rakentaviin tunteisiin ja ajatuksiin. Matka unelmiimme ei useinkaan ole hokkuspokkus – temppu, vaan se vaatii kärsivällisyyttä ja luottamusta hetkessä elämiseen. Tässä hetkessä rakennamme seuraavan hetken – ja lopulta unelmamme.

Se, olemmeko tyytyväisiä tässä hetkessä, vai vastustammeko sitä – määrittelee olemmeko itse esteenä vai mahdollisuutena unelmiemme toteutumiselle. Eteemme tuodaan aina uudelleen valinta. Valinta on se, miten suhtaudumme tähän hetkeen, tunteisiin, ajatuksiin, jotka tässä hetkessä nousevat. Tietoisella manifestoinnilla ja ymmärryksellä, voimme päästä rajoittavista esteistä nopeammin maalejamme kohti.

Manifestoinnissa on kyse myös feminiini- ja maskuliinienergioiden tasapainosta, jossa olen kertonut tässä tekstissäni: Miksi niin monet ovat hukassa Naiseutensa kanssa?

Mikäli olemme liian feminiinisellä puolella, meidän on vaikea saada toiveitamme materialisoitua ja ylipäänsä aikaansaada asioita. Mikäli taas olemme liian maskuliinisella puolella, saamme asioita usein tehdyksi, mutta ne ovat “vääriä” asioita. Ne ovat “pitäis” – asioita, jotka eivät lähde ilosta ja sydämemme toiveista käsin. Kun feminiini- ja maskuliinienergia ovat tasapainossa, toimintamme lähtee ilosta, rauhasta ja vaivattomuudesta. Toteutamme tällöin sydämemme missiota. Siihen eivät kuulu sanat pakko, pitäis, puskea, suorittaa jne.

Kaikki maailmankaikkeudessa on energiaa ja jokaisella materiaalisella ja ei-materiaalisella asialla on oma värähtelytaajuus. Se, millä taajuudella itse värähtelemme (ajatukset, tunteet…), vetää puoleensa saman värähtelyn omaavia ihmisiä, asioita, mahdollisuuksia…

Sen lisäksi, että olet tehnyt selkeäksi, mitä todelliset unelmasi ja toiveesi ovat (olehan tehnyt?), voit tehdä päivittäin tätä energiapuhdistus-harjoitusta:

Energiapuhdistus-harjoitus

Tätä voit tehdä missä ja milloin vaan.

Ruusulla on hyvin korkeavärähteinen taajuus

– Visualisoi mielessäsi eteesi kaunis ruusu
– Anna kaiken negatiivisen: ajatukset, uskomukset, tunteet, rajoittavat asiat, jotka ovat sisälläsi imeytyä ruusuun.
– Lähetä mielessäsi ruusu pois näkökentästäsi ja anna sen räjähtää
– Halutessasi visualisoi puhdasta, valoa ja energiaa sisällesi

Lämpimästi tervetuloa seuraaviin tapahtumiin, jossa nostat manifestointikykyjäsi uudelle tasolle:

UNELMATYÖPAJA 13.1. klo 13-17 (Tre)

UNELMAKARTTA-ILTA 13.1. klo 18-20.30 (Tre)

 

Lue myös:

Manifestoi Unelmiesi elämä

Haluatko saavuttaa aidot unelmasi, muista nämä kolme kohtaa

 

Liity postituslistalle ja saat paluupostina “Löydä Naisen Voima – pdf:n – 7 tapaa vapauttaa oksitosiinia nyt”:


 

♡ : Heidi

Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Sinä et ole yksin! – Tarinani eräästä päivästä, jota en olisi halunnut, mutta joka minulle TAAS annettiin

Halusin kirjoittaa rehellisen tekstin eräästä päivästäni kuluneella viikolla. Haluan myös sanoa, että...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.