Ulkoinen todellisuutesi peilaa sisäistä taajuuttasi

Katso ympärillesi. Se, mitä näet heijastaa suoraan sitä, mitä olet sisältäpäin, sisäisiä uskomuksiasi ja tunteitasi. Näet ympärilläsi koko elämäsi ajalta tähän pisteeseen, tähän hetkeen keräämäsi ”saldon”.

Kaikki, mitä näet ei ehkä ole mukavaa eikä tätä ajatusta haluaisi ehkä ihan allekirjoittaa. Haluamme mielummin ajatella, että olosuhteiden syy on jossain muualla, kuin meissä itsessämme. Vastuun ottaminen on niin rajua, mutta elämä on.

Se, millainen koti meillä on. Se, millaiselta kehomme näyttää. Se, millainen työ- ja rahatilanne meillä on. Hyvinvoinnin taso. Ystävät. Parisuhde. Suhteemme lapsiimme. Nämä kaikki ovat sitä, mitä me uskomme olevamme, mitä uskomme elämän olevan ja mitä me alitajuisesti ansaitsemme olevamme, tässä ja nyt.

Vaikka kaikki, mitä ympärilläsi näet, ei ehkä miellyttäisi, olet kuitenkin tällä hetkellä juuri oikeassa paikassa, oikeiden asioiden ympärillä. Aivan kuten minäkin. Me jokainen olemme sopivasti rikkinäisiä, sillä elämämme tarkoitus on kasvaa ja oppia omat läksymme. Siinä ulkoiset olosuhteet ja haasteet toimivat sopivana moottorina.

Me olemme ja elämme tässä ajassa, sillä tehtävämme on uudistaa vanhentuneet uskomukset sekä vapauttaa tunteet, jotka kahlitsevat meitä menneeseen.

Se, että yritämme muuttaa ulkoisia tekijöitä puskemalla, pakottamalla, suorittamalla tai keinotekoisesti (pinnallisesti) harvemmin tekee aitoa muutosta parempaan. Tämän olet ehkä jo todennnut. Kun vaihdamme näkökulmaa, ja siirrämme huomion itseemme sisällepäin, todelliset ulkoiset muutokset alkavat myös tapahtua. Ne alkavat tapahtua VARMASTI, vaikkakin monesti hitaasti. Joskus ne tapahtuvat myös nopeasti, kaikki riippuu pohjatyöstä, jota olemme tehneet ja sielumme suunnitelmasta.

Joskus jonkun ulkoisen rakenteen tulee mennä rikki, jotta se voi luoda itsensä uudelleen, entistä vahvemmaksi, paremmaksi ja kauniimmaksi. Vanhasta luopuminen ja irtipäästö ovat raakoja asioita mielelle, sillä samalla joudumme usein poksauttamaan taivaan tuuliin aikaisemmat unelmamme, haaveemme ja toiveemme – vain lopulta huomataksemme, että meitä varten olikin jotain paljon parempaa tarjolla. Haaste ulkoisen todellisuuden pysyvämmässä muutoksessa onkin se, että haluamme uutta, hienoa ja parempaa luopumatta ensin täysin vanhasta. Haluamme varmistella, sillä kuka nyt haluaa elää epävarmuudessa.

Muutos tapahtuu kuitenkin aina TÄSSÄ HETKESSÄ, ei sitten kun -tulevaisuudessa. Sillä tämä hetki luo jatkuvasti seuraavan hetken ja vahvistamalla tässä hetkessä elämistä ja kohtamalla tämän hetken ja siinä olevat tunteet vastustamatta, siirryt synkroniaan elämän ja sielusi rytmin kanssa. Sielulla ei ole kiire, ainoastaan mielellä, joka on ohjelmoitu haluamaan kaikkea-tänne-heti-mulle-nyt.

Sielu elää olemisen tilassa, jossa alamme kohdata itseämme laajemmin. Olemisen tilassa eläessämme, emme enää pakoile itseämme sijais- ja korviketoimintoihin, jotta meidän ei tarvitsisi kohdata ikäviä tunteita. Se tarkoittaa myös, että huomaamme selvemmin, onko jokin asia/ihminen/työ hyväksi meille ja pystymme asettamaan rajoja tekijöille, jotka todella syövät elinvoimaamme vs. antavat sitä.

Olemisen tilassa elo on myös sitä, että kohtaamme tilanteita uudesta tietoisuudesta käsin, jolloin automaattinen, alitajuinen ohjelmointimme voi räjähtää tietoisuuteemme. Sanomme ei, kun normaalisti sanomme kyllä. Sanomme kyllä, kun normaalisti sanomme ei. Ja katsomme sitten, mihin elämä alkaa meitä viemään. Saatamme yllättyä!

Suuri osa henkisen polun kulkijoista elää puuteajattelussa, jossa keskitymme aivan liikaa puutteisiin, ei oo:hon ja liian ”pienenä” elämiseen. Voimme alkaa kohottaa omaa taajuuttamme alkamalla keskittyä runsauteen, luomalla elämään vahvistavia, positiivisia tunteita sekä tekemällä pieniä tekoja, jotka alkavat ruokkia runsautta. Erittäin tärkeä tekijä on myös keskittyä tietoisesti siihen, mikä on jo hyvin elämässä.

Oman taajuuden kohottaminen ja sitä kautta oman unelmien manifestointi ei ole jotain, mitä tarjotaan meille yhtäkkiä ihmeen kaupalla vaan se on kärsivällistä, joka päivä tapahtuvaa sisäistä ja ulkoista työtä, johon täytyy sitoutua. Sitoutuminen tarkoittaa tekoja, luottamista ja uskoa silloinkin, kun kaikki näyttää hyvin epätoivoiselta ja toivottomalta. Juuri nämä hetket ja niiden vastaanottaminen on suurinta oppia. Jos et pääse yli, etkä pääse ali, etkä enää pysty kiertää – ainoa tapa on mennä läpi!

Kun käymme pohjalla ja antaudumme, universumi tarjoaa meille myös sitä toista päätä. Meitä aletaan venyttämään oman tottumuusalueen molemmille reunoille, ja meille annetaan sen verran, kun kykenemme vastaanottaa. Äärirajoilla pitää ehkä käydä, jos emme muuten tajua oppia!

*

Uskallatko toivoa elämääsi jotain todella hyvää?

Jos voit toivoa ihan mitä vaan elämältäsi, mitä toivot?

Herättääkö se pelkoa? Uskallatko toivoa sitä silti?

Voitko löytää toiveistasi (ja peloistasi) samalla, elämäsi tarkoituksen, suunnan sielusi missiolle?

Miten voit sitoutua uuden elämäsi luomiseen?

*

Ideoita ja työkaluja uuden elämän luomiseen ja omaan voimaan nousemiseen löydät mm. verkkovalmennuksistani, jotka ovat kesän ajan -30% alennuksella koodilla “kesä18”. Voit käydä ne täysin omaan tahtiisi. Tutustu LÖYDÄ NAISEN VOIMA, MANIFESTOI UNELMIESI ELÄMÄ JA PERUSTA NAISTEN PIIRI -VALMENNUKSIIN TÄSTÄ!

*

 

Liity postituslistalle ja saat paluupostina pääsyn ilmaiselle 5 päivän sähköpostikurssille: Löydä Naisen Voima

 


 

 

Lisää kirjoittajalta Nainen Vol. 2 / Heidi Harju

Sinä et ole yksin! – Tarinani eräästä päivästä, jota en olisi halunnut, mutta joka minulle TAAS annettiin

Halusin kirjoittaa rehellisen tekstin eräästä päivästäni kuluneella viikolla. Haluan myös sanoa, että...
Lue lisää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.